תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD וכונן DVD -RW שניהם של LG יום אחד פתחתי את המחשב ושני הכוננים לא מצליחים לקרוא דיסקים של DVD אבל מצליחים לקרוא CD. אני מכניס דיסק DVD של תמונות שצרבו לי , לוחץ על הכונן וזה פשוט מעלה את ההודעה "PLEASE INSERT A DISK INTO DRIVE F" ככה זה עם כל דיסק DVD שניסיתי יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת דרייברים, כניסות הUSB עדיין לא עובדות ובMANAGER DEVICE יש סימן שאלה צהוב לידם... אני לא מבין גדול, אשמח לקבץ עזרה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-