עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by royi,

לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by s.os,

אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by extra-g,

אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד COMPAQ לא יודע את הדגם המדויק. המחשב נידלק רגיל ועולה רגיל ואחרי שימוש של כמה דקות המסך מתחיל לעשות כול מיני פסים וקישקושים והמחשב לא מגיב. רק אם אני מכבה מהכפתור ומדליק מחדשש. אמרו לי שזה ניסתם מאבק מבפנים לא יכלותי לפתוח אותו כי זה ברגים מיוחדים. אבל פירקתי את הארד דיסקים ומכסי הזיכרונות וניקיתי עם מברשת החזרתי הכול הדלקתי ובמשך כול היום המחשב לא עשה את זה שוב אבל למחרת שבדלקתי תמחשב הוא שוב עשה את זה אחרי כמה דקות. ניסיתי שוב לפרק את הארדיסק אבל הפעם זה לא עזר.. זה באמת אבק? אולי הארד דיסק נידפק? או משהו אחר... תודה לעוזרים..! 4 תמונות להורדה (בקובץ rar) כדי שתבינו מה בדיוק עושה המחשב: http://rapidshare.com/files/77654425/__1502___1495_…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by CartMan2oo5,

קיצר החלפתי לוח אם למחשב, עכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת המובנה, אבל אני רוצה לעשות רשת ביתית ובשביל זה אני צריך במחשב שלי 2 כרטיסי רשת... (עבד כבר במחשב הישן). עעכשיו חיברתי כרטיס רשת נוסף, המחשב זיהה אותו כהתקן אותו כהתקן לא מזוהה, הורדתי את הרייברים התקנתי אבל אחרי שהתקנתי אותו הכרטיס רשת לא הופיע בחומרה (עכבר ימני על מחשב שלי, לשונית חומרה, מנהל התקנים) תחת קטגוריית כרטיסי רשת, מופיע לי שם רק הכרטיס המובנה בלוח, הכרטיס שחיברתי והתקנתי לא מופיע... וגם בחיבורי רשת מופיע לי רק Local Area Connection, ובמחשב הישן היה לי Local Area Connection וגם Local Area Connection 2 וגם במנהל התקנים הופיעו לי 2 הכרטיסים... מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by asafsee,

שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by SmurFin,

אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

14. כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by teddy85,

כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by _Daniel_,

ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku=334532&cks=ACC רשום שזה כרטיס ADAPTER.הכוונה שאם יש לי כבר USB2 אני יכול עימו להרחיב,או שזה כרטיס למחשב שאין בו USB2 ואז חיבור לאפיק PCI יתן לי יציאות ? האם דרושה תמיכה בלוח ו/או במע' ההפעלה ע"מ שהכרטיס יעבוד?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by יקירn95,

יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

22. Started by rafiw,

היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by saar3,

שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים

24. Started by MoMo-P,

לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים