עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי לפטופ HP PAVILLION GAMING NOTEBOOK יש לי יציא אחת HDMI ו-3 יציאות USB . כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GTX 950M אני מנסה לחבר את הלפטופ ל -4 מסכים על מנת לעבוד בו זמנית בכולם. אני לא רוצה לראות אותו דבר בכל מסך אלא לראות בכל מסך משהו אחר, זאת אומרת שהלפטופ (WINDOWS 10) אמור לזהות מסך 1 , מסך 2 , מסך 3, מסך 4 וכו' מצאתי רק פתרון אחד שדורש לפתוח את הלפטופ ולחבר כרטיס מסך לחלק של ה WIFI אך זה לא בכאופציה. אני יודע שיש מלא פתרונות אך לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by moshiko1967,

שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  4. בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by sharkol,

<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מראש כל הכתיבה היא GPU/mem, אני בעל 6950 פתוח ל-6970 גירסה מדוייקת: Sapphire 6950 Dirt 3 2GB הבעיה היא כזו: כשאני מפעיל את המחשב ללא OC אין בעיה (OC מהדרייבר עובד מעולה מקסימום 840/1325) הבעיה מתחילה כשאני עובד עם Sapphire TRIXX. בדקתי הכול כאשר אני על 925/1375 הוא יציב ואין קריסות, אין ירידות מתח אין נפילות וולטים אחרים, אבל כשהוא יורד ל-150/250 או 500 (ב-GPU) במצב מנוחה בזמן OC (לא מהדרייבר) הוא מתחיל לבצע את הבעיות האילו שנישראות גם אחרי שאני חוזר לפעולה מקסימלית: http://youtu.be/svp1rHUaffA המחשב משמש לגיימינג ולמטרות BITCOIN (לכן ה-OC בגבוה) והיום חוויתי BSOD : Attempt to reset the display driver and recover from time-out failure הייתי רוצה עזרה לפתור את זה. לפי היד…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by yakir_50,

סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by sabosal,

קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by jolabook,

אהלן, התקנתי Windows 8 ומאז המדפסת שלי, Lexmark X5650 לא פועלת. מערכת ההפעלה מזהה אותה, אבל יש בעיה עם ההתקנה של הדרייבר. הסרה והתקנה מחדש, וגם הדרייברים של ווינדווס 7 לא עוזרים. כתבתי לתמיכה של לקסמארק והם אמרו לי שווינדווס 8 אמור לזהות את המדפסת אוטומטית ושהדרייבר מובנה בו. תודה באמת.. צירפתי סקרין שוט

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by idan61,

שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. בעיה מוזרה עם סמן העכבר שקופץ לקצות המסך. <blockquote>אני לא בטוח לגמרי שהתקלה היא תקלת חומרה או תוכנה, אבל היא קיימת. בשעה טובה קניתי מחשב חדש, (MB GA-Z77-D3H', Proc I7 3770K, 8Gb Win-7 64 Ent). אבל - משהו מוזר שלא הכרתי עד כה, לעיתים קרובות סמן העכבר תוך כדי תנועה לעבר יעד כל שהו נעלם ומופיע באחת מפינות המסך. לפעמים בשמאלית לעלה, לפעמים למטה משמאל או מימין. החלפתי עכבר לעכבר חדש, התופעה נמשכת. גם בעכבר של מיקרוסופט וגם בעכבר של TEAC. מה עושים?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום. זה קורה לי אחת ליומיים בערך. מה קורס? תודה מראש! הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 2012-12-07 10:43:58 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\120812-5584-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002C5E57D, 0xFFFFF88008E7A580, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indi…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by erezo,

לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by eitan10,

כאשר אני לא נוגע בעכבר או במקלדת מספר דקות עולה כל פעם הודעה cisvc.exe הפסיק להגיב "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. windows יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פיתרון זמין" מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by talshi9,

שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים