תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש דרך להפעיל משחקים ישנים כמו total club manager 2005 על חלונות 10? כשאני לוחץ פעמיים כדי להפעיל את המשחק, לא קורה כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: לאימי יש מסך DELL P2314H בגודל 23", ויש איתו בעייה: בכל פעם ש-Windows מוצג ברזולוצייה מינימלית (כמו למשל בעת הסרת דרייבר כרטיס המסך, ביצוע התקנה נקייה של הדרייבר של כרטיס המסך או בעת כניסה למצב Safe Mode), המסך נכבה, ולא מציג כלום. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזאת חיפשתי בגוגל ראיתי כמה דברים על ה Microsoft visual לא יודע אם קשור נאבדתי בגוגל מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברשותי צמיד בנד 2 עקב החלפת טלפון נייד נוצר מצב שאין אפשרות לצמד את הצמיד לאפליקציה מקבל הודעה שאין אפשרות לצמד יותר ממכשיר אחד הנייד הישן אינו מתפקד כיצד ניתן לאפס את הצמיד תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset Revision 09Southbridge Vendor IntelSouthbridge Model HM77Southbri…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן לחבר את המחשב הנייח לרשת האלחוטית בלי להעביר כבל ?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.
-
היי. ברשות (mackbook pro (2010 יד 2 שקניתי לא מזמן. המחשב אבל חלק והכל היה בסדר למשך איזה 4-5 פעמים של שימוש. לפתע הוא לא עובד כאשר לא מחובר לחשמל וכאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא נשאר על 0 גם לאחר כמה שעות של הטענה, זאת אומרת שאם אני רוצה לעבוד איתו אני חייב להיות מחובר לחשמל. האם בוודאות זו הסוללה? איך אוכל לבדוק אם הסוללה גמורה או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-