תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה עם הHD ואני לא רוצה למחוק אותו יש לי מידע חשוב בתוכו. חלונות (XP) בכלל לא מזהה אותו אפילו לא בDisk Management אבל במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו, הBIOS כמובן מזהה אותו. זהו דיסק NTFS. זה היה כונן C, חלונות היה בו. שום תוכנה לא מצליחה לקבל שום גישה אל הכונן, כשאני פותח את Partition Magic 8 הוא בכלל לא עולה ונותן את השגיאה שבתמונה, ויצא אחרי זה. ניסיתי גם את EasyRecovery Pro 6 שום דבר לא מקבל גישה לכונן, התוכנה לוקח הרבה זמן עד שהוא מזהה את הדיסק ואחרי שהוא מזהה הוא לא מצליח למצוא כלום עליו (ממש כלום - 0). כשאני מכניס את הדיסק של הXP (בשביל לקבל גישה לכונן דרך DOS, דרך ה Recovery Consule) הדיסק עולה אבל הוא נתקע לפני שהוא נותן לי את האפשרות הנ"ל כאשר הכונן מח…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
העבר שלי לא עובד כשאני מחבר אותו דרך ה USB. כרגע אני משתמש במעביר לחיבור הרגיל של העכבר. אמרו לי שדרך ה USB העכבר עובד יותר, אז חיברתי אותו דרך ה USB, עשיתי restart והמחשב פשוט לא מזהה אותו, אז התקנתי עוד הפעם את ה dirver של העבר וזה בכל זאת לא עבד. יש לי Logitech MX500.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במהלך העבודה במחשב פתאום המחשב נתקע לשניה והקפית הודעה ששני התקנים התנתקו, ( קיבלתי הודעה כמו זאת כשאתה מנתק התקן USB ) קיצור הסתכלתי מה אף ואז אני מגלה שפתאום הלכו לי שני הרדיסקים ?! כיבתי את המחשב הפעתי מחדש הופיעה לי הודעה ב SELF TEST משני הדיסקים המשניים FAILURE, כבתי לגמרי נתתי לו להתקרר, הפעלתי כלום. חשבתי שהלך אולי הלך הבקר ( למרות שהדיסק הראשי כן עבד ) או שאחד מהדיסקים המישניים היציאה לא יודע... קיצור פתחתי את מחשב וחיברתי את שני ההרדיסקים שלא עבדו הפוך עשיתי ועשיתי פוווו סימלי. הדלקתי את המחשב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום. בעצם מה שאני שואל עם מישהו נתקל במשהו דומה ו,או יודע מה גורם לבעיה כדי שזה לא יקרה שוב, אני לא רוצה למצא את עצמי בנות פעם הבאה...
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני חודש בערך ההארדיסק שלי התחיל להשמיע רעשים כאלה מוזרים ותקע לי כל הזמן את המחשב ואמר לי שיש לו בעיה לקרוא מההארדיסק. חשבתי שזה ה-IDE שחתכתי קצת עקום אבל אח"כ הבנתי שזה לא ה-IDE ועכשיו המחשב שלי לא עולה ומפיק רעשים מוזרים כאלה. בהתחלה הווינדוס לא עולה וכותב לי DISK BOOT FAILURE. הביוס מזהה את ההארדיסק. האם זה אומר שהוא מת ואני צריך לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מועט קיבלתי בחזרה את ה17' המתוקן שלי סופסוף אחרי שנים שאני עם מסך 15'. אבל עוד לא הספקתי בקושי לבדוק אותו ישר התחלתי לנקות אותו כמו דפוק ובטעות שרטתי את הציפוי של המסך ורואים שריטה מעצצצצבנת כזאת!! האם יש משהו לעשות בעניין כדי שלא ירעות את השריטה הזאת!??? האם יש אפשרות לקנות צבע שיכסה את זה? (אנאערף). כ ל ה צ ע ה ת ת ק ב ל ב ב ר כ ה ! ! !
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מחשב שלי לט עולה ונותן לי את הרור הזה Disc boot failure insert system disc? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שפעמים באמצע משחק מופיע לי מסך כחול של תקלה הלכתי לטכנאי הוא החליף את הלוח וזה לא עזר והוא הוא שם לי כרטיס קול(במקום זה שעל הלוח) והתקלה מופיע פחות פעמים והיום המחשב עשה לי את התקלה כמה פעמים וגם ריסט כמה פעמים מה לעשות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב מתי שהוא נטען מופיעה לי הודעה כזו sec master drive atapi incompatible sec slave drive atapi incompatible press F1 to resume
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש ברשותי שני H.D של W.D אחד 120G והשני 80G בשניהם יש מערכת הפעלה XP PRO וכל אחד עובד בניפרד מצויין רציתי לחבר את שניהם למחשב אך ללא הצלחה חיברתי את כל החיבורים בסדר ( גם ה SLAVE ו MASTER ) והמחשב כן מזהה את שניהם כשהוא מציג מה יש בכול IDE על ההתחלה שמפעלים את המחשב , אבל מי שם הוא פשוט לא ממשיך , לא נראה לי שהוא נתקע הוא כאילו סורק משהו ומחפש אבל מערכת ההפעלה לא עולה המפרט של המחשב מצויין פה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כל פעםן שאני מנסה לשמוע קובץ MP3 או משהו דומה יש לי את השגיאה הבאה : BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 HELP .
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אילו בעיות יכולות להצביע על בעיה עם ספק הכח במחשב? בעיות מהספק לא מספיק? מתחים לא יציבים? מה הסימפטומים שמופיעים שניתן להגיד שזו בעיה עם הספק? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-