תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה משהו . בקיצור קניתי מיקרופון חדש לפני כמה ימים . הוא עבד לי לכמה ימים ואז פתאום הפסיק לעבוד . פתחתי את המחשב וניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכרטיס קול אבל זה לא עזר והמיקרופון לא עובד . כמובן ששמתי לב שבאפרויות המיקרופון לא מסומן על MUTE או משהו בסגנון . הלכתי לחנות שממנה קניתי את המיקרופון וראיתי שהוא חיבר את זה למחשב שלהם והקליט וזה עבד . ושוב חזרתי הבייתה וזה לא עובד . מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה ?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה Windows 10 על כונן קשיח רגיל. קניתי כונן SSD חדש ואני רוצה להעביר אליו את כל מערכת ההפעלה *בשלמותה* בדיוק (!), כולל כל התוכנות, ההגדרות והקבצים. כל זאת כדי לא להתעסק עוד פעם עם התקנה מחדש של המערכת. האם קיימת דרך כזאת? תודה רבה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. אני לאחר פרמוט המחשב ורוצה לשמור על אותה מהירות שאתה מקבל מהמחשב לאחר פרמוט ולאחר זמן מה דועכת, וזה בדיוק מה שאני לא רוצה, שהמהירות שלו תדעך. תהליך הפרמוט הוא מייאש בעיקר בגלל הגיבוי והתקנה מחדש של כל התוכנות לאחר הפרמוט. לכן אני רוצה לדעת על איזה תכנות אתם ממליצים לצורך תחזוק המחשב. אני כרגע עם האנטי וירוס Bitdefender total security. על מה עוד אתם ממליצים? תודה.
-
- 34 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
-
קניתי מעבד I7 920 2.66 לוח אם של GYGABYTE דגם EX58-UD4P זכרונות 3 סטיקים DDR 3 של 2 גיגה כל אחד במהירות של 1866 MHZ של חברת G.SKILL. הבעיה היא שהמחשב מזהה שמהירות הזכרונות הם 1066 MHZ. איפה הבעיה? אני לא רוצה לעשות אובקלוקינג לזכרונות אלא רק לקבל את המהירות האמיתית שלהם. עשיתי עדכון לביוס לגירסה האחרונה וזה לא עזר. בעיית הגדרות? אני גם משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT אבל זה לא משנה כי בביוס הוא מזהה אותם כ 1066 MHZ.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי רכשתי לפני שבוע מחשב Legion C530-19ICB Cube של Lenovo הבנתי ששידרוג מחשב זה הוא קצת בעייתי האם ניתן להכניס עוד כרטיס זיכרון או להחליף לאחד אחר בצורה מהירה? או שיש צורך להנחיות מיוחדות. קישור למחשב : https://ksp.co.il/?uin=62178&select=.1304..1537.&txt_search= מפרט: ערכת שבבים Intel® B360 מעבד Intel® Core™ i5-9400 Processor, 9M Cache, 2.9 GHz up to 4.1 GHz זיכרון 8GB DDR4-2666 MHz (1 x 8GB) Up to 32 GB DDR4 כונן קשיח 1TB HDD SATA III, 7200 rpm, 3.5-inch + 128GB M.2 2242 SSD PCIe מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1050, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא תקשורת…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלילה הכל עבד וגלשתי חלק עם מודם אלחוטי ובבוקר קמתי ופשוט לא מופיע בחלונית של הרשת אופציה של וויפי גם הריבוע של מצב טיסה אמנם מופיע אבל לא ניתן ללחוץ עליו (רק בכפתור של מצב טיסה)
-
- 15 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…
-
היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-