עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by TheWave,

קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by ikehgl,

לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by MoMo-P,

לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.

6. לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה

7. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

8. Started by Dr.Hoffman,

אז ככה יש לי פה מחשב,הוא לא נדלק לי.. החלפתי לו ספק כוח,ועדיין הוא לא עובד הוצאתי לו את החיבורים של הארדיסיקים והכונני CD ועדיין לא עובד כמו כן מדובר במחשב ישן יחסית.. אני לא יודע את המפרט בבירור אבל מה שכן אני יודע שזה P3 עם SLOT 1 לוח אם של MS6199VA - MSI צ'יפסט VIA וכרטיסי PCI הם - כרטיס רשת כרטיס קול מודם 56k ובקר SCSI כרטיס מסך חדש נראה קצת של MSI כנראה GeForce MX-440 אני אישית חושב שזאת בעיה של הלוח.. אבל לא יותר מזה,בגלל זה פניתי לכאן לתשובה ברורה יותר. דרך אגב אני לא רוצה יותר מדי לגעת במחשב כי הוא אינו אישי שלי אלה של חבר של אבא שלי.. בכל אופן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. קראתי בשאלות הנפוצות וכתוב שם שלכרטיסי מסך של ATI יש צורך לשנות ידנית משהו... עכשיו אני לא יודע מה לשנות או איך לסדר... כרטיס מסך 1950PRO מסך LCD 19 רחב דרייברים הכי עדכניים...(הורדתי אותה גם מHWZONE וגם מ ATI ). אשמח להצעות אגב לא יכול להיות שזו התדירות של הסך הוא חדש...

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by jambo7,

שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by בני סלע,

שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by maoros,

אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  16. שלום! אתמול קניתי נגן MP3 חדש וכשאני מחבר אותו למחשב הוא נותן לי תהודעה הבאה (בתמונה) זה היה ממש עוזר אם הווינדוס היה אומר לי איך להתקין את ה-hi-speed usb host אבל הוא לא, לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה. מה לעשות? קצב ההעברה של השירים איטי בצורה מחרידה... בתודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. בשעה טובה קניתי מחשב חדש ויש לי מספר בעיות שהמוכר טוען שאין מה לדאוג ,ואני לא יודע אם לבטוח בו הלוח אם( MSI (945PL NEO ומעבד 930 שלי הגיע עם תוכנה CORE CENTER התקנתי אותה אבל כל הזמן היא מתריעה שמהירות המאוורר של המעבד נמוכה כשאני מנסה לשנות את המהירות דרך התוכנה הוא לא מגיב,יש מקום לדאגה? ואילו טמפרטורת המעבד נעה סביב ה 35 מעלות זה טוב? (התוכנה לא נותנת התראה על חום גבוה) ובעיה אחרונה ומרגיזה המודם שלי ?ADSL312 מחובר דרך כרטיס רשת ומדי פעם שאני מבצע הפעלה מחדש נורית LAN LINK לא נדלקת כלומר אין תקשורת עם המחשב לפתור את הבעיה אני מוציא ומכניס את קבל הרשת והיא נדלקת (לא משנה מאיזה צד במחשב הקודם שלי לא הייתה לי בעיה זו לכן אני לא חושב שזה הקבל או המודם) בחנות זיבלו לי את …

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by שבע-שנים,

שלום, היום הבחנתי בבעיה מאוד מעצבנת. כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב שלי הוא פשוט לא עולה, הוינדוס נסגר ואז המסך מתנהג כאילו המחשב לא דלוק. אני חושב שהמחשב עולה אבל המסך לא מציג דבר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך, Geforce 6800GT... מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by ComputerGod,

כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by devilon,

אני שם דיסק נקי מעתיק עליו שירים ומנסה לצרוב לא משנה באיזה מהירות זה עושה לי שגיאה ולפעמים גם כשאני מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק הוא אומר שיש בו משהו ואין בו כלום http://img380.imageshack.us/img380/6320/untitledml0.jpg מה לעשות כדי שזה יצרוב? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  24. יש לי מחשב ישן של P3. ועברתי למארז אחר,גם מחוסר מקום פירקתי את הספק מהמכסה שלו. דוד שלי שהוא חשמלאי בא ובדק הכל ואין שום קצרים והכל מבודד ועובד פיקס. אבל המחשב פשוט לא נדלק! הקטע הוא שלפני כמה זמן שמתי הכל ככה מחוץ למארז וניסיתי להדליק וזה גם לא נדלק,ובטות נגעתי ב2 החוטים החשופים של החיבור לחשמל של הספק וחטפתי זרם קטן,אחרי זה שהדלקתי הוא נדלק! עכשיו הכל מבודד וזה פשוט לא נדלק! החשמל עובר טוב מאוד והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להפעיל את הספק בלי הלוח אם כדי לבדוק אם הוא עובד? תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by Aeternus,

שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים