עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spider272,

שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by abr328,

שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by CyberBot,

יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  4. יש לי WIN 7 64BIT המחשב פשוט נתקע במהלך משחק או סתם גלישה, נתקע הכוונה לא זז בכלל ואין תגובה של המקלדת או העכבר ואין מה לעשות אלא ללחוץ על הכפתור הקטן במארז ולעשות ריסטרט.. לפעמים ישר אחרי שהוא עולה הוא שוב נתקע מפרט שאני מודע אליו : GTS 250 INTEL I5 650 4GB RAM DDR3 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by ovad1,

שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by bennash,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by cena00,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by sgt_flippy,

שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by chenky,

שלום, התחלתי לא מזמן לשחק במשחק חדש The Elder Scrolls Online המשחק עובד חלק על 60 fps קבוע, אבל לפעמים המסך מתחיל לרצד בטעינה הראשית של המשחק או בטעינות של המפות (לא מרצד בזמן המשחק). אני יכול לשחק במשחק שעות וזה לא יקרה אבל כשזה קורה זה לא מפסיק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ( זה ממשיך בווינדווס גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ) זה אומר שאם אני רואה שזה מתחיל לקרות אני מבין שאם אני יוצא מהמשחק אני חייב לעשות ריסטרט. חשוב לי לציין שאני משחק בעוד משחקים כבדים יותר ועוד לא קרה לי דבר כזה. ככה זה נראה בווינדווס : וידאו בדקתי עם מסכים אחרים, אין הבדל. ניסיתי דרך HDMI ו DVI וזה קורה בשניהם. עדכנתי את הדרייבר של הכ…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב , הנדון – מחשב נייח עם ווינדוס 7 64 תקלה חוסר ב WINDOWS INSTALLER ותקלה במערכת . 1. תיאור המערכת והבעיות a. יש לי מחשב עם כונן ראשי SSD בנפח 128 GB אשר מתמלא כול הזמן . b. היות ולתיקון דיסק מערכת ההפעלה נדרשים קרוב ל 17 GB לא ניתן לבצע תיקון הדיסק הנ"ל בעזרת דיסק הווינדוס של מיקרוסופט . ( חייבת להיות שיטה אחרת לתיקון דיסק המערכת בעזרת הדיסק של מיקרוסופט .) c. איני רוצה לפרמט הדיסק הנ"ל מכיוון שיש עליו הגדרות רבות כמו הגדרת רשת ועוד – חייבת להיות דרך תיקון חכמה יותר אשר תאפשר תיקון הדיסק גם כאשר יש נפח פנוי של פחות מ 1 GB . d. ה WINDOWS INSTALLER ניזוק או אינו קיים יותר ולכן לא ניתן לקבל עדכונים עם כול הכר…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by CyberBot,

יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ido135,

מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Teknik,

שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. בסמארטפון זה מצליח לי . במחשב זו בעיה ( יש תוסף בחנות כרום בשביל משהו דומה אבל יש חשש פריצה ...

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. לא יודע מהיכן להתחיל לשאול. זה ממש רעש של תקתוק אחיד, וזה קורה בכל פעם כשהמסך לא מזוהה. אז עכשיו אני עם מסך לא מזוהה... בעיה של החיבור, של כרטיס המסך? של המסך? DELL U2415 תודה מראש למשיבים.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by עמוסס,

היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by dask1,

שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים