תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול היו לי בעיות עם המחשב ונאצלתי לפרמט את C אחרי שפירמטתי והתקנתי את ווינדוס המילניום הווינדוס זיהה לי רק את את המקום שהיה לי ב C בלי עוד שני כוננים שהיו לי באחד היה 40 גיגה ובשני 10 איך אני יכול להחזיר את המקום האבוד ? [ערכתי את הכותרת, אני מבקש לקרוא את חוקי הפורום ולהקפיד לרשום כותרת אינפורמטיבית בפעם הבאה.]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דברים חדשים (מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, צלעות קירור ומאוררים) וחיברתי אותם לספק כוח חלש (300 וואט) הפעלתי את המערכת והכל נשמע בסדר אבל לא רואים כלום על המסך
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט ולשנות את סוג המחיצות איזה סוג מחיצה עליי לעשות???. תודה רבה ויום טוב!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
יש לי HD של חברת MAXTOR מדגם 6L040J2. אני צריך לעשות עליו כמה פעולות שדורשות הרבה כוח עיבוד וזיכרון, ואת זה אין לי על המחשב שלי (P2-350, ASUS P2B, 256MB RAM), אז החלטתי להעביר אותו למערכת יותר חזקה רק לצורך הביצוע של הפעולות האלה. המערכת: P4-2.4C (עם hyper-threading), לוח אם - ASUS P4P800, זיכרון - 512MB DDR 400. הכונן עצמו קצת בעייתי - אני לא מצליח להפעיל בו DMA. אבל בכל מקרה, אני מצליח לעשות לו boot על המערכת החלשה. כשאני מנסה להפעיל אותו על המערכת החזקה, אני לא מצליח לעשות לו boot, ואני מקבל הודעה שאין bootable devices במחשב. הכונן מזוהה ע"י ה-bios. יש למישהו רעיון? נ.ב. ב-MBR של הכונן נמצאת הפניה ל-GRUB (שהוא boot loader של לינוקס). בעצם, לא נראה לי שזה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מיזגזג האלופים ופשוט... אני הרכבתי ראותו בעצמי בקיצור לפעמים זה לא כל כמה זמן בתדירות ..אלא כל כמה זמן שבא לו המחשב עושה רסטרט והנה כמה דברים שנראה לי שתצטרכו לדעת Cpu temp 41-43 cpu AmdXpBarton2500 mb Abit Nf7 SL חברה המחשב פצצה!!! אז בבקשה תנסו לעזור כי זה הדבר היחיד שמבעס אותי...
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה APG שלי הלוח M שלי תומך ב APG X4 וגם הכרטיס מסך תומך בזה, אבל בכל תוכנה שבודקת את המחשב (AIDA) וגם בDRIVER של כרטיס המסך נתון כי הכרטיס משתמש ב APG X 2. איך אפשר לשנות את זה שיהיה 4???? לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את זה. הכרטיס מסך הוא GF 2 MX 64MB לוח אם:ECS p4 vxms CHIPSET של VIA . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה מקור הבעיה או מה הפתרון.... תודה רבה מראש ויום טו2...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצילו!!!!! המחשב השתגע. הוא מודיע לי ללא הפסק על וירוסים ולא רוצה לפתוח תוכנות (כל פעם תוכנה אחרת). לא משנה מה עשיתי הוא מודיע לי על חוסר במקום איחסון או חוסר בזכרון (שניהם לא נכונים). התקנתי מחדש את win2k (פעמיים) בכל פעם הוא הודיע לי באמצע שיש בעייה עם הקובץ svchost.exe ושהוא סוגר את התוכנה. ההתקנה בשתי הפעמים לא הצליחה וחצי מהתוכנות עדיין לא עובדות. עדיין אני מקבלת הודעות על חוסר בנפח דיסק או זכרון. מה עושים????? איך ניתן להתקין את win2k טוב יותר (עשיתי התקנה עם פירמוט מלא). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה דחופה. המחשב השתגע לי. אתמול הוא התחיל להתקע ולא רצה לפתוח אף תוכנה. הוא הודיע לי שאין לי מספיק מקום בדיסק או מספיק זיכרון - שני הדברים לא נכונים זה מחשב חדש ויותר מ-70% מנפח הדיסק שלי פנוי. האנטי וירוס הודיע לי שיש לי המון וירוסים - שהצלחתי לנקות אבל המשיכו לחזור שוב ושוב.... ולכן החלטתי לפרמט את הדסיק ולהתקין מחדש את win2k. עשיתי התקנה חדשה עם פירמוט. פעמיים עשיתי התקנה ופעמיים הוא הודיע לי באמצע ההתקנה שהקובץ svchost.exe יצר טעיות ושהוא סוגר את התוכנה (וכל זה במהלךההתקנה). ההתקנה לא הייתה מוצלחת ועדיין אני מקבלת הודעות שגיאה של חוסר במקום או חוסר בזכרון. עשיתי ניקוי של קבצים במחשב, מחקתי תוכנות ממחיצות אחרות, ניקיתי קבצי tmp ניקיתי את ה-recy…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-