תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש למחשב/מסך שלי בעיה רצינית. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה לוקח למסך דקות ארוכות לאתחל ולהעלות את הוינדוז, למחשב עצמו אין בעיה הוינדוז עולה ישר, אם למשל המחשה נכנס למצב שינה באמצע שיר ישר כשאני מדליק אותו השיר ממשיך אך יש עוד דקות ארוכות של מסך שחור או מהבהב עם הלוגו של החברה BENQ מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם ווינדוס 8.1 אחרי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב (עם מוזיקה מתנגנת ברקע) המסך נכבה והוא מוריד את הקול ממש נמוך אבל יש פה 2 קטעים מוזרים 1. גם שאני מזיז את העכבר והמסך נדלק הקול לא חוזר לעלות. 2. המספר של הווליום לא משתנה. זאת אומרת שאם אני שם את הווליום על מספר 20 (מתוך 100), המסך נכבה והמחשב מחליש את הווליום אבל שאני בא להרים את הווליום חזרה אני רואה שהוא עדיין נמצא על 20... וגם אם אני מרים אותו עד 100 זה עדיין חלש יותר מ100 "רגיל" מישהו מכיר את הבעיה הזאת? לא ממש הצלחתי למצוא משהו על זה בגוגל... תודה מראש עריכה: לא משנה פתרתי את זה. CONTROL PANEL SOUND COMMUNICATION TAB DO NOTHING
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה windows 8.1 אתמול הייתה לי בעיה להעלות את המחשב, לאחר שהכנסתי את הסיסמה המחשב היה נתקע על חלון הWELCOME ולא מעלה את המחשב ניסיתי לעשות שחזור מלפני יומיים וזה הסתדר. עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני לא יכול להעלות אפליקציות ואפילו אין לי אפשרות להיכנס ל"הגדרות מחשב" זה פשוט זורק אותי החוצה לשולחן העבודה..דבר נוסף כשהמחשב לא עלה הופיעה הודעה של תיקון לכונן הבא שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע (הוספתי קובץ מצורף)תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד ASUS N550JV כאשר אני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל הוא אומר לי שיש לי את ההכי מעודכן. אם אני נכנס לאתר של אינטל יש שם אפשרות לעשות סריקה על המחשב ולבדוק אם יש דרייברים חדשים יותר, שם הוא כן מראה לי שיש דרייבר חדש ושצריך לעדכן. ניסיתי התקנה ידנית והצלחתי ואני רואה את השינוי אך ברגע שהוא עושה חיפוש לדרייברים מעודכנים הוא מחזיר לי את הדרייבר הקודם... כאילו עושה DOWNGRADE לדרייבר.. זה מוזר ולא נתקלתי בזה... השאלה זה למה זה רוצה לעדכן את זה ... כשאני עם הדרייבר הישן יש לי קריסות מדיי פעם עם התקלה הזאת : driver irql not less or equal igdkmd64.sys ואחרי שעדכנתי וזה היה זמנית עם החדש לא משנה מה עשיתי הכל עבד חלק... אשמח לרעיונות. תודה וחג שמח !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-