תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה ניתקלתי במשהו מוזר במחשב לאחר שידרוג (אני מציין את זה שהיה שידרוג כי זה לא היה לפני) יש נפילות FPS מוזרות כאלה ולא מוסברות וזה לא רק במשחקים, אלא שכמובן רק במשחקים ממש שמים לב לזה כי זה נפילות קיצוניות מ 60 ל 12 נניח אבל זה משתנה. המצב קורה במשחקים נגיד שאני מזיז הרבה את העכבר לצדדים או למעלה ולמטה. כל הדרייברים מעודכנים ואני לא יודע מה יכולה להיות הסיבה המפרט: 7700K ( בלי OC בינתיים) לוח אם: GIGABYTE Z270XP SLI 16GB RAM (בלי OC) EVGA GTX 970 FTW (זה קורה עם OC ובלי) תודה רבה לעוזרים ((:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה ההודעה כבר אומרת הכל מקווה שתעזרו לי בבעייתי. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תודה לאחראי הפורום על קריאת התקנונים ושאר מאמרים בנושאי תמיכה, אבל זה לא יפתורת את הבעיה שיש בHDD. צירפתי תמונה שבעצם מסבירה את הסטטוס של של הדיסק וכנראה לא אני יודע לפרש את זה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. אהלן, רציתי לשדרג את הזכרונות שלנו. היה לי crucial 2x4 1333. קניתי hyperx fury 2x8 1866 cl10. התקנתי את החדש במקום הישן (כי הבנתי שלחבר הכל ביחד זה מתכון לבעיות..). המחשב אפילו לא הגיע למסך הלוגו של לוח האם. קראתי קצת באינטרנט - החלפה של הסלוטים, זכרון בודד, ריסט cmos.. כרגע אני מגיע למסך הטעינה של הוינדאוס ושם מקבל מסך כחול. החלפה חזרה לזכרונות הישנים עבדה, אבל אחרי עוד משחק עם הbios (שינוי מכאני של המהירות ל1600 או 1333, משחק עם המתח וכו') זה גם לא עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את העברת למצב Away בצורה אוטומטית שסקייפ יהיה כל הזמן במצב ירוק Online בגרסה הישנה של Skype היה אפשר לעשות את זה באפשרויות, בגרסה החדשה ב Windows 10 אי אפשר לעשות לשלוט על האפשרות הזו
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו. ??? ???
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום , לאחר עדכון flash אחרון לפיירפוקס המחשב עשה bluescreen (של בעיית חומרה) win7 32bit i5 כרטיס מסך ati hd 5670 יש לציין שלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם לוח של אביט דגם VI7, הבעיה היא שהוא לא מזהה הארדיסקים SATA מתוצרת WESTERN DIGITAL, ניסיתי לחבר הארדיסק של חברת HITACHI ואין שום בעיה... אציין גם שחיברתי 4 הארדיסקים SATA שונים של חברת WD, שלושה של 80 ואחד של 250, ש ה250 אמור להיות מורכב בלוח הנ"ל, אף אחד מהם לא זוהה... אבקש עזרה בהקדם האפשרי... תודה מראש. ברק. עריכה: עשיתי כרגע עדכון ביוס לעדכון האחרון ואין שינוי... אני גם לא ממש רואה אנשים שמתלוננים על זה בפורומים בחו"ל... ואני לא חושב שזה קרה לי פעם ראשונה... עריכה 2: הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים התקלה היא כזאת: מחשב נייד DELL VOSTRO 3450 מע' הפעלה WIN7 PRO 6GB RAM לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP וחוזר ממנו לאחר זמן ממושך בSLEEP הכל ניהיה מאוד איטי, מחשב עובד מאוד לאט(פתיחת תיקיות, גלישה באנטרנט...) , מצב CPU עולה עד 80 - 100 % עבודה וכאשר אני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב הוא לא מסיים את הפעולה, פשוט כותב SHUTING DOWN או RESTARTING ונתקע עד שאני לוחץ על כפתור כיבוי בצורה ידנית. חשוב להדגיש שלאחר שהמחשב עולה הוא שואל עם לעלות במצב NORMALLY או SAFE ז"א כיבוי/הפעלה מחדש לא מתבצעים תקין וכאשר הוא עולה כבר מחדש אז הכל תקין CPU עובד על 10-20 % עובד מהר כמו שצריך. וכך חוזר חלילה עם נכנס עוד פעם ל SLEEP מאוד הודה לעצה/תובנה בעניין אם מישהו נתקל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-