עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab

2. Started by michfir,

יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  4. שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by Arik Tsafir,

שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!

8. Started by MOX,

שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

10. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shushan99,

שלום, אני חייב את העזרה שלכם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני מחבר אותו למחשב ואני מנסה לפתוח את הכונן הוא רשום לי " לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב בעיה בהתקן קלט/פלט. חיברתי את הדיסק הקשיח גם פנימית למחשב ללא מגירה הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה. פרטי הדיסק הקשיח: SEAGATE WUXISG 500GB. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by VajDa,

שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by OhayoNB,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS, יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאין הרבה אובייקטים. מה פה הבעיה …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  16. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by nahum8,

במחשב הישן התקנתי ויסטא... עד עכשיו הכל היה מצוין במשל שבוע+ ועכשיו משהו קרה! הווינדוס לא מזהה את הצורב והצורב DVD שלי! עשיתי עדכון דריברים וכלום לא עוזר! מה אפשר לעשות? ד''א הביוס מזהה את הכוננים. -תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by Ofekppp,

לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?

20. אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …

21. קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by simplitech,

אהלן חברה, מה עניינים? קניתי לאחרונה ssd, ועשיתי ramdisk בעזרת התוכנה imdisk. כשעשיתי את זה הכל היה נראה מצוין, ראיתי את הכונן ופתחתי שם תיקיות מתאימות. אך כשאני מפעיל את המחשב מחדש אני לא רואה את הכונן החדש שהגדרתי, גם לא בתוכנה עצמה... ניסיתי לחפש באינטרנט קצת אבל ללא הצלחה...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by אודי_ס,

יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה אני לא יכול לראות וידאו בוואלה בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.