עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RNim,

טוב זאת שאלה מוזרה אבל בהתחשב נסיבות אני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי גיליתי היום שהביוס של הכרטיס מסך שלי מיושן, גירסה ישנה שידועה בבעיות יציבות, אז עדכנתי אותה. בערך 4 שעות אחרי העדכון, תוך כדי שאני משחק במחשב, מסך המחשב הפסיק לעבוד, נכבה ולא נדלק. מסך כבוי והנורה של הpower מהבהבת בקושי, מדי פעם נדלקת לשניה ונעלמת. קצת נלחצתי , ניתקתי את החיבורים למחשב וחיברתי את המסך ישירות לשקע חשמל אחר, ציפיתי לזה שהמסך ידלק ויעלה הודעה שהוא לא מחובר לכלום אבל המסך עדיין לא נדלק, נורת הכוח עדיין מהבהבת בקושי. אז אני נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים משונה והרבה מזל נאחס, אבל בכל זאת שואל: מה הסיכוי שיש קשר בין העדכון ביוס …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by .Joseph M,

היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by torangadojo,

שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by tomer5545,

שלום יש לי מחשב נייד בן 5 שנים אבל לא נעשה בו כמעט שימוש... ממש חדש. היה לי מסך כחול לפני שבוע והמחשב לא הצליח לעשות תיקון... לאחר מכן המחשב כבר לא מראה כלום במסך. רק האורות של טעינה, הדלקה, רעש מאווררים ומקלדת לכמה שניות. 1.פתחתי את המחשב ניתקתי את הסוללה ניסיתי לרוקן את הסוללה ולנסות להפעיל עם מטען. 2.הוצאתי את הכונן קשיח... את הwifi... לא נדלק.... זיכרון לא ניתן להוציא זה בא בלוח אם... עשיתי ריסטרט כל מה שאפשר ראיתי 20 סרטונים ביוטיוב.... וגם כמובן הכפתור היעודי לכניסה לביוס או לאיתחול הגדרות יצרן לא עושה כלום... מדליק אור מקלדת וזהו..... האם זה לוח אם הלך? או כרטיס מסך...? מ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by kobi3211,

שלום קיבלתי אלי מחשב של "COMPAC" אם מישהו מכיר ואין ברירה חוץ מלפרמט אותו עכשיו ישנה בעיה קטנה מאיפה אני משיג את הדרייברים כי אם מתחברים לאתר היצרן הוא מבקש איזה קוד זיהוי שאני וההוא ממש לא יודעים אותו אין מספר דגם על הלוח אם מה אני אמור לעשות עם זה? עוד משהו קטן ששכחתי אי אפשר להתקין "אברסט" או משהו דומה בגלל כמות הוירוסים שיש בו גורמת לו להיכבות(ריסט) כל דקה שתיים עזרה בבקשהההההה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by Or ei,

התוכנה של הכרטיס טלוויזיה שלי עושה בעיות כשאני מנסה להפעיל אותה רק הלוגו עולה ושם הוא נתקע לפעמים הרדיו עובד לעומת זאת התוכנה של ATI הMMC8.1 מפעילה את הטלוויזיה בלי בעיות אבל שם אין שלט ואת כל האפשרויות של התוכנה של לידטק ניסיתי reinstall יש למישהו עוד רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by bjnhv,

הכרום לא נפתח בבכלל והאקספלורר נפתח וכותב שהוא לא מגיב. - יש אינטרנט - אנטיוירוס ווינדוס מתעדכנים. ניסיתי להריץ AVG ו AVAST ללא וירוס. אין תהליך של כרום שרץ במנהל המשימות. ניסיתי לשנות DNS ולא עזר וכן פיתרון שראיתי באינטרנט : netsh winsock reset catalog netsh int ip reset reset.log hit אשמח לעוד רעיונות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rutlov,

קניתי לפי 5 חודשים מחשב דל ומאז מסך נאבידיה כל הזמן קורס החליפו לי לוח אם .. בטענה שזה יעזור בבעיה אבל עכשיו עוד פעם קרס.. המסך נופל ואז מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" מישהו מכיר ..?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab

14. Started by michfir,

יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by Arik Tsafir,

שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!

20. Started by MOX,

שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

22. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shushan99,

שלום, אני חייב את העזרה שלכם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני מחבר אותו למחשב ואני מנסה לפתוח את הכונן הוא רשום לי " לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב בעיה בהתקן קלט/פלט. חיברתי את הדיסק הקשיח גם פנימית למחשב ללא מגירה הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה. פרטי הדיסק הקשיח: SEAGATE WUXISG 500GB. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by VajDa,

שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.