עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by מורדו,

הוספתי עכשיו עוד שני ג'יגה למערכת שלי וסמתי לב שהוינדוס לא משתמש בכל ה4 הוא מזהה את הזכרון כ 3.25 ולא רק שהוא מזהה את זה ככה הוא גם משתמש ב3.25רציתי לדעת אם יש פתרון לעניין הזה תודה מראש על העזרה :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי כרגע אנטי וירוס NORTON 360 V6 הוא נחשב בסדר? ויש עוד תוכנות עזר שיכולות למצוא וירוסים וכל מני שהמחשב יעבוד יותר טוב ? תודה רבה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by עידןאופיר,

שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?

8. Started by The_Matrix,

שלום, יש לי מעבד 2.2 AMD Athlon ולוח אם של Gigabyte.. לא יודע למה.. היום המעבד החליט להתחמם(הרבה הרבה הרבה) עד כדי כך שאפשר לעשות עליו חביתה תוך איזה שלוש שניות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מתחמם רצח! נכנסתי ל-BIOS ואלה הטמפרטורות שהיו: CPU 43/109 F SYS 35 וה-FAN במהירות של 4821 RPM (זה המהירות או סיבובים לשנייה או משהו כזה ?) מישהו יודע אולי ממה זה יכול לקרות ? ואיך אפשר לסדר את זה ? ד"א: לא עשיתי OverClock ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך און בורד הנקרא : ati radeon hd3200 עם כניסת hd \dvi\vga יש לי צג מחשב lcd הנקרא asus vh222 22inch אתמול בשעה טובה רכשתי טלוזיה lcd מסוג טושיבה 32 inc + כבל hd. שאני מחבר את צג המחשב בלבד ב dvi למחשב מופיע לי בפנל ניהול של הכרטיס מסך ככה: משמע למחשב מחובר צג אחד אסוס. שאני מחבר למחשב בנוסף (צג אסוס כבר מחובר )את הטושיבה עם כבל ה- hd ,לא מוצגים לי שני מסכים בפנל ניהול שאני יכול לשלוט עליהם אלא רק מסך אחד של טושיבה,תמונה להמחשה : כרגע המסך הרגיל של המחשב (אסוס ) והטושיבה מחוברים למחשב,ובכל זאת הוא מראה רק את הטושיבה,עקב כך יש לי כמה בעיות : 1.שאני שם בטושיבה את ערוץ ה- hd המסך של המחשב (אסוס ) נכבה,ואני יכול לראות רק בטושיבה.בגלל …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dannygnh,

כאשר אני מתקין כרטיס של geforce 4 mx 440 המסך נהיה שחור ולא ניתן לראות כלום. אבל ב safe mode המסך תקין רואים טוב ואפילו הוא מזוהה במנהל התקנים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Henme,

אהלן, ברשותי מארז של CoolerMaster CM590. בטעות התנתק לי המאוורר הקידמי של המארז ואני לא יודע איפה לחבר אותו שוב כי משום מה הכבל קצר ועל הלוח אם יש כניסה רחוקה מדי לכבל כזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  15. מישהו אמר לי שהמחשב שלו נתקע, אז לקחתי לבדיקה עם התוכנה S&M TEST במסך הטמפרטורות ראיתי 127 מעלות, ואני לא יודע על איזה רכיב מדובר, מצורפת תמונה מישהו יכול להסביר לי על איזה חלק זה 127 מעלות

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by bendani,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by ניסו,

סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by make_it,

קיבלתי דיסק קשיח מבזק בינלאומי הוא כסוף רשום עליו שזה "בזק עסקים" ו-"USB 2.0" ישלו כניסה אחת שהיא לא כמו כל הדיסקים הרגילים הכניסה שלו היא כמו הכניסה של ה-USB במחשב. אז כיבלתי איתו כבל של הכניסה שלו וישלו 3 חיבורים כאלה באותו הכבל.אז חיברתי רק 2 חיבורים של הכבל אחת למחשב ואחת לדיסק קשיח והמחשב זיהה אותו ואמר שהוא תקין אבל לא פתח לי את הכונן. אז החיבור הנוסף שנישאר למה הוא צריך להיות?לספק כוח שיתן לו כוח בשביל שיפתח לי את הכונן? והדיסק הזה לא שלי הוא של חבר של בן דוד שלי והוא נתן לי.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by miim17,

המודם עבד תקין עד שהוא הפסיק לזהות צליל חיוג. נבדקו החיבורים לקו, אין הודעות בתיבה של בזק וכו'. כאשר אני מגדיר למודם לא לחכות לצליל חיוג הוא מחייג, נוצר התחברות לשרת אך אחרי כ 20 שניות של רעשי התחברות הוא מפיל את הקו. למישהוא יש רעיון?

20. שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  21. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן כולם. אני די נואש, אני מנסה להוריד את הטמפ' מהמעבד ולא מצליח... אני מגיע לטמפ' מטורפות של 67+ לאחר מאמץ (לא 100%, סתם לאחר משחקי מחשב), וכ56 מעלות במנוחה. ניסיתי לשפר את המצב והיום קניתי לעצמי 2 מאווררי CoolerMaster דגם TLF-S82 של 80mm והכנסתי למקומות הפנוים במארז, אחד בחזית ואחד מאחורה. כמו כן, ניסיתי גם לשפר את זרימת האוויר ע"י הוספת אזיקונים ודחיפת כל החוטים למדפי הכוננים. אני לא חושב שהשיפור ניקר, הטמפ' במארז ירדה בכ 5 מעלות, אך טמפ' המעבד נשארת ללא שינוי, אולי ירידה קלה של 1-2 מעלות, לא יותר. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם המאוורר על ההיטסינק של המעבד\מריחה לא נכונה של המישחה הטרמית? ניסיתי לנקות את המאוורר ע"י הורדת האבק, לא משהו יסודי ביותר אבל גם כן סוג של …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by SnowBoard,

שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cyron,

רציתי לדעת אם בעיה של המסכים הכחולים והתקיעות החוזרות של המחשב יכולות להיגרם מהרד דיסק פגום ??? לאחר שבדקתי עם כרטיס מסך וזכרונות ממחשב אחר הבעיה עדיין נמשכת, רציתי לדעת אם ההרד דיסק יכול לגרום לזה ? ואיך אפשר לדעת האם ההרד דיסק דפוק, מדובר ב-WD 80GB, קניתי אותו בפנדה לפני קצת פחות מ-3 שנים, אם אני לא טועה הדגם הזה בא עם אחריות ל-3 שנים ושמרתי את הקבלה, אבל אני רוצה לוודא קודם שזה באמת ההרד דיסק... תודה.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.