תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, אני מבקשת עזרה לגבי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור- מזה שנתיים יש לי חיבור מרחוק למשרד של צ'ק פוינט. המהירות אינטרנט בבית יותר נמוכה מהמשרד ומעולם לא הייתה לי בעיה עם זה הכל היה תקין. לאחרונה המחשב במשרד הוריד עדכונים ובנוסף הגדילו את הזיכרון של המחשב. מאז כשאני מתחברת מהבית למשרד החיבור מעין נתקע והתמונה מטושטשת לכמה שניות ואז מסתדר, וזה קורה שוב ושוב. לדוגמא אם אלחץ על העכבר הפקודה תתבצע אחרי שאמתין עד שישתחרר. בחברת המחשוב אמרו לי שזה בגלל מהירות האינטרנט ומתעקשים אבל אם היה בגלל המהירות אז לא הייתי יכולה לעבוד בשנתיים האחרונות ללא בעיה.כי המהירות אותה מהירות. אולי יש פה איש מחשבים אמיתי שיודע מה הפתרון לתקלה הזו בבקשה? אגב, ניסו להסיר את העדכונים ולא הלך. תודה ושבת ש…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני שומע מהמחשב כאילו קריוקי (לא שומעים טוב את הזמר) ואת שאר המוזיקה שומעים מעוות ולא שומעים בסטריאו אלא בשתי האוזניות שומעים אותו דבר. גם כשניסיתי במנהל האודיו לבדוק כל צד בנפרד, שמעתי בשתי האוזניות אותו דבר גם אם אני משנה את האיזון בין לימין ובין לשמאל אני עדיין שומע בשתי האוזניות אותו דבר ואותו חוזק בשניהם, רק שפתאום שומעים גם את הזמר (ככל כשהאיזון קרוב יותר ל "0" אז יותר לא שומעים טוב את הזמר והקול יותר מעוות). מה שיותר מוזר זה שיש לי זוג אוזניות שרק בהם אני מצליח לשמוע כמו שצריך ובשאר הזוגות יש את הבעייה שציינתי, כמובן שניסיתי את כל האוזניות גם במכשירים אחרים והם עובדים מצויין. ניסיתי גם באוזניות מונו וגם בסטריאו ובכולם (חוץ מזוג אחד) הייתה הבעייה הזאת. …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב. תופעה מוזרה בכניסה וביוס מסך שחור ועכבר זז כמה שניות והכל נטקע . (עדכון ביוס לא עזר מF4 לF7) לוח GA-X79-UP4 מעבד -I7 3820 כרטיס R9 280X ספק 500W ברגע שאני מחליף לכרטיס מסך אחר GT730 נכנס לביוס ללא בעיות . יכול להיות בעיה בספק כח?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שלושה הרדיסקים, שני IDE ועוד אחד SATA, כעקרון רציתי שהסאטא יחזיק את וינדוס, אבל ההתקנה של וינדוס סירבה לקבל את ההארדיסק סאטא בתור כונן C, לא משנה מה עשיתי בביוס (אם אתם מכירים את הבעיה ויודעים לסדר אותה אשמח), בסוף ביטלתי את כל ההארדיסקים האחרים מהביוס והשארתי רק את הסאטא, באופן מפתיע, ההתקנה זיהתה את כולם אבל הסאטא היה כונן C, וכך התקנתי, הבעיה היא שאחרי שוינדוס עלה והחזרתי את ההארדיסקים יש בעיה אחרת, נגיד ואני נכנס לכונן F ( כונן של הסאטא) , יש איזה 3 שניות שבהן "המחשב שלי" נתקע ומפסיק להגיב, ורק אחרי זה אפשר לגשת לכונן. ככה זה עם כל הכוננים, ושמתי לב שזה מוריד מאוד מביצועים של הכונן כאשר כמה תוכנות קוראות\ כותבות ממנו במקביל. ניסיתי: להסיר דרייורים של אנ…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מתחבר עם האוזניות אל המחשב דרך BT, ומפועל איזה סרט שפועל במדיה פלייר ובמקביל מתקבלת שיחה או שאני מוציא שיחה שעוברת גם כן דרך האוזניות שמחוברות לטלפון, המחשב נהיה פתאום איטי באופן מחריד, העכבר מרצד (לאגים) ועד שאני לא מסיים את השיחה בלתי אפשרי לעבוד על המחשב. מישהו נתקל בבעיה שכזו? תודה למחשב יש 64GB זכרון ולוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO--ASUS ספק HCG1000-Extreme -Antec
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לצערי יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה עם עדכון 1909 של ווינדוס,יש לי קוד 43 במנהל ההתקנים על הכרטיס מסך,GTX1080. זה נובע מהעדכון בוודאות כי אני עשיתי כמה פעמים rollback לגרסה הקודמת,ושם הכרטיס עובד יופי. השתמשתי בDDU למחוק דריברים בsafe mode והתקנתי מחדש כמה וכמה פעמים,כלום לא עוזר. מה עושים? זה מה שרשום במנהל ההתקנים על הכרטיס Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-