תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון (לא יודע לתחום בזמן) יש לי איטיות בכל מה שקשור לאפטר אפקטס ופלאגינים. מבחינת המפרט המחשב הזה הוא בדיוק לעבודה המאומצת הזאת. בזמן האחרון זה ממש נתקע בכל שלב גם על פלאגינים קלים מאוד / מואצים. מבחינת התוכנה ניסיתי הכל, למחוק לעבור לגרסא ישנה יותר. להגדיר נכון את כל הגדרות התוכנה שהמחשב יעבוד עם כל הכלים שייש לו להציע. לא עבד, ניסיתי לפרמט את המחשב רק בכונן C עליו מותקן וינדוס ולהתקין מחדש את כל התוכנות. להגדיר את הכונן disk cache, הורדתי cc cleaner עם רישיון + kaspersky כדי לוודא שלא יהיו וירוסים. כרגע נכון לשעה זאת המחשב עדיין איטי גם אחרי הכל. שולח פה את המפרט של המחשב כפי שנקנה ב-2018 (TMS) אשמ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לחבר שלי הזכרונות היו מוגדרים על T2 אז רציתי לשנות לו את זה לT1 לפני שעשיתי את זה רציתי לאפס לו את כל הביוס אז אני רגיל במחשב שלי להשתמש באפשרות LOAD OPTIMIZED DEFAULTS אז עשיתי את זה אצלו ואחרי ששמרתי הביוס פשוט לא רואה את IDE CHANNELS 2-5 של ה SATA.. הינה תמונה : http://img230.imageshack.us/my.php?image=bios3qo2.jpg ב X מסומן מה שאצלו עכשיו כבר אין [ לפני OPTIMIZED DEFAULUTS זה זיהה את כל ה CHANNELS לוח האם שלו הוא GIGABYTE GA-K8NF-9-RH תודההה פשוט ענקית למי שפוטר לי את זה . כמה שלא ניסיתי לשנות לו בהגדרות שזה יעבוד - לא הצלחתי .
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב שכול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט אבל כול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט וכשאני מכבה את הוינדוס הוינדוס נכבה אבל הבעיה שהמחשב לא .הוא פשוט מוקפא נקפא ... אין לא יכול לעשות כלום לא במקלדת ולא בעכבר הם פשוט נשארים נדלקים עם המחשב .. והמחשב ממשיך לפעול כאילו שלא נתתי הוראה לכבות אבל הוינדוס כן ..... המחשב הוא פנטיום 3 היתה לו בעיה ב hard disk אבל החלפתיי אותו וזהו היום הוא עובד אבל עושה ריסטרטים כול הזמן ו הכיבוי שלו ו גם הטמפרטורה של המחשב היא לפעמים 30 או 40 בלי כלום שאפעיל מהתוכנות ו פתאום עולה ל 90 או אפילו 100 ואני לא פותח שןם דבר .... למחשב יש 2 מאוורים אחת על ה cpu ואחת מאחור......
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-