תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מארז Enermax ולוח אם למעבדי AMD ,ברם שניסיתי להתקין את לוח האם בתוך המארז הפותעתי לגלות כי הם אינם תואמים. שמתי לב שרק חלק מן מקומות ההברגה בלוח אם תואמים למקומות ההברגה של המארז ככה שאני אוכל להבריג בורג פנימה, הכנסתי כמה ברגים שיכולתי כדי לחזק את לוח האם ,ברם לוח האם עדין אינו מחוזק כראוי וכאשר מנסים לחבר את הספק או את כבלי ה-IDE ללוח האם שמים לב כי לוח האם נוטה כלפי מטה ואינו נשאר ישר. מישהו עוד נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה, או שאי-אפשר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב שכול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט אבל כול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט וכשאני מכבה את הוינדוס הוינדוס נכבה אבל הבעיה שהמחשב לא .הוא פשוט מוקפא נקפא ... אין לא יכול לעשות כלום לא במקלדת ולא בעכבר הם פשוט נשארים נדלקים עם המחשב .. והמחשב ממשיך לפעול כאילו שלא נתתי הוראה לכבות אבל הוינדוס כן ..... המחשב הוא פנטיום 3 היתה לו בעיה ב hard disk אבל החלפתיי אותו וזהו היום הוא עובד אבל עושה ריסטרטים כול הזמן ו הכיבוי שלו ו גם הטמפרטורה של המחשב היא לפעמים 30 או 40 בלי כלום שאפעיל מהתוכנות ו פתאום עולה ל 90 או אפילו 100 ואני לא פותח שןם דבר .... למחשב יש 2 מאוורים אחת על ה cpu ואחת מאחור......
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.
-
יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Motherboard Name: MSI RC410M H (MS-7173) מסך כחול הופיע לראשונה לאחר שהחלפתי לוח אם באייבורי (לפני חודש). בידיוק בגלל אותו מסך כחול ואחרים שהתלוו אליו. והנה זה מופיע שוב. BUGCODE_USB_DRIVER STOP: 0x000000FE (0x00000004,0x88D05008,0x89BDEE08,0x00000000) גם אני מרגיש את המוצרים של אייבורי על בשרי......
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חילצתי את הקובץ מופיעים לי שני קבצים: באייקון ה-info.txt מופיעה הכתובת: \ISTA-P\BMW\Administration\TaurusAdministration\ שאני לוחץ על הטאורוס נפתח לי חלון דוס ונעלם מיד מפה אני לא יודע מה לעשות ואיך להתקדם, אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחבר שלי הזכרונות היו מוגדרים על T2 אז רציתי לשנות לו את זה לT1 לפני שעשיתי את זה רציתי לאפס לו את כל הביוס אז אני רגיל במחשב שלי להשתמש באפשרות LOAD OPTIMIZED DEFAULTS אז עשיתי את זה אצלו ואחרי ששמרתי הביוס פשוט לא רואה את IDE CHANNELS 2-5 של ה SATA.. הינה תמונה : http://img230.imageshack.us/my.php?image=bios3qo2.jpg ב X מסומן מה שאצלו עכשיו כבר אין [ לפני OPTIMIZED DEFAULUTS זה זיהה את כל ה CHANNELS לוח האם שלו הוא GIGABYTE GA-K8NF-9-RH תודההה פשוט ענקית למי שפוטר לי את זה . כמה שלא ניסיתי לשנות לו בהגדרות שזה יעבוד - לא הצלחתי .
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-