תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098 הפעולות שעשיתי עד עכשיו: 1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד. 2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD. 3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים... 4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים. לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב. שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו. אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש. אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי SSD חיצוני של 500 ג'יגה. הורדתי את הכלי שיוצר את הוינדאוס ושמתי עליו וינדאוס 11. להפתעתי הגודל שלו התכווץ ל-32 ג'יגה. גם אחרי אתחול הוא נשאר אותו דבר. מישהו יודע איך מאפסים אותו? אני יכול לנחש שאולי זו איזה מחיצה שנוצרה.
-
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 4 followers
-
-
היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?
-
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס. יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח. בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון) קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק. עריכה: עדכון... הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש) התוצאה - אין לי דרייבר של סאונ…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-