עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ORBIT,

האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by borg,

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יש לי צורב DVD אבל המחשב מזהה לי אותו ככונן דיסקים רגיל.. למה? ???

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!

7. Started by oneofakind,

אני מקבל את ההודעה הנ"ל בשתי אתרים ישראלים : spor5.co.il ו-sport2.co.il. באתר ספורט 5 אחרי כמה זמן הוידיאו עולה (הרבה ריפרשים או אחרי כמה ימים). אני מצאתי פיתרון לבעיה ולא כל כך מובן לי מאיפה זה צץ פתאום. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Pancakes,

היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. חג שמח, המחשב Lenovo G580 עם ווינדוס 7 SP1 X64, בוצע שחזור למערכת הפעלה ממחיצת השחזור של היצרן. המחשב מגיע עם IE9. לאחר התקנה של IE11, מערכת ההפעלה עולה וזורקת הרבה הודעות שגיאה, כשבכולן הודעה זהה: אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש-api-ms-win-downlevel-advapi32-l1-1-0.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו. ההודעה הזאת מופיעה גם על תוכנות שאינן קשורות לIE11, כמו התוכנה של הטאץ' פאד של העכבר. איך מתפטרים ממנה, חוץ ממחיקה של הIE11? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. נראה ש-HP ממש פישלו פה עם הדבר הזה. המחשב מדגם Pavilion 6910us הגיע עם ויסטה. לאחר פירמוט ושידרוג ל-7 אין זיהוי של כרטיס הקול ברמת החומרה, גם לא דרך AIDA64. מסתבר שזו בעיה מוכרת של ניידי HP.. חפרתי ברשת וניסיתי אלף פתרונות אבל שום דבר לא עוזר. בכל ניסיון מתקבלת ההודעה No Audio Device Installed ולא ניתן להתקין את כרטיס הקול במחשב. ניסיתי דרייברים שונים (Contexant, Realtek), ניסיתי התקנה חוזרת של MS UAA, ניסיתי הוספת חומרה ידנית מקבצי INF אבל כלום לא עוזר והחומרה כלל לא מופיעה תחת מנהל ההתקנים. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .

14. Started by AciD,

שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. קודם כל סליחה על הכפילות, הדבקתי את ההודעה בפורום מסכים ותצוגות, והבנתי שצריך להעביר אותה לכאן, אז הנה הודעתי : ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…

19. Started by ybe,

איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by nargsi,

צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס. יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח. בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון) קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק. עריכה: עדכון... הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש) התוצאה - אין לי דרייבר של סאונ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

24. המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by gshhar,

איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.