תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של toshiba דגם sattellite c855-10j והמחשב נמצא בידי כבר קרוב ל 4 שנים + - ועד שלשום לא נתקלתי בבעייה של רעש מהמאוורר שנמצא בפנים המחשב וכשחזרתי מהאירוע ואז ניגשתי למחשב ואז המאוורר הפנימי שלו התחיל להרעיש עם הפסקות בין לבין אבל היום כמעט ואין הפסקה יש לציין שאני שומר עליו טוב טוב כל 3 חודשים אני מנקה אותו מאבק ואף פעם המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה והשאלה שלי היא מה אתם הייתם חושבים איפה הבעייה נמצאת האם המאורר הלך או שצריך רק לשמן אותו כי הקטע הוא שאיאפשר להגיע למאורר ככה בקלות ואני אין לי ידע בדברים כאלה ולכן אני מבקש פה סיוע בבקשה פשוט אני מתלבט אם לקחת אותו למעבדה או לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כ- 7 חודשים כונן 12TB מרשת חנויות מחשבים בארץ, עם אחריות ל- 5 שנים. המוצר הינו: Western Digital 12TB Gold 7,200RPM כשחיברתי את הכונן במקום הקודם שהיה מחובר (Seagate 4TB 7,200 RPM שעבד מצויין אגב והוחלף רק כי הגעתי לקצה הנפח של הכונן), שמתי לב שכשהמחשב עולה לראשונה, הכונן משמיע רעש, פעמיים, רעש די מוזר שמרעיד את כל המחשב מהוויברציות. הנחתי שהכל בסדר כל עוד הכונן עובד כמו שצריך, וכך היה,, אך לפני כשבועיים-שלושה שמתי לב שכשאני משחק, יש תקיעות (ממש המשחק נתקע) לשנייה-שתיים, חשבתי שאולי זה בגלל "לאגים" מספק האינטרנט אז המשכתי הלאה. אני רוצה לציין שיש לי 1080ti והמשחק המדובר הינו cs:go ובעת המשחק היה לי כ- 230 FPS ב 4K, כך …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אני לא דפוק אבל נגעתי במשהו בהגדות של הלוח אם, הורדתי את האפשרות של NUM משהו בADVANCED MOD [לוח אם של ASUS] עכשיו הבעייה כזאת ! המחשב נדלק אבל המסך שחור - המקלדת לא עובדת[יש מנורה 1 במקלדת אבל אי אפשר להדליק אחרות הם יענו תקועות.] , העכבר לא עובד![אין בו אור, רק בשנייה 1 שמדליקים תמחשב והוא נכבה] בטוח צריך לאפס תלוח אם אבל אני לא יודע איך , אז תגידו ראיתי צריך להוציא את הסוללה העגולה הזאת, עשיתי את זה בזמן שהמחשב מכובה וזה לא עבד עדיין מסך שחור וכלום לא עובד בבקשה עזרה זה מאד דחוף. !!! לוח : H61H2-M3 DVI H61 B3 ECS זה בדף של ההזמנה של המחשב. וזה על החוברת של הלוח אם: MTHERBOAD P8H61-M LE
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה. עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית. הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי. המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה. צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח. עוצו עצה בבקשה. תודה, יחיאל
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המכונה שלי (אולי זה מזג האוויר החם) אבל בזמן האחרון (שבוע שבועיים) המערכת נכבית לי לפעמים ככה סתם. אני חושש שזה אולי מהספק (300W) או מהקירור freezer 7 pro (במארז יש לי עוד 2 מאווררים). מחוברים למכונה דרך USB wacom, DOK, mouse, printer, screen Hub(dell) יכול להיות שאין מספיק מתח וקירור ובגלל זה המחשב קורס? למה זה לא קרה עד עכשיו? (יש לי אותו כבר חצי שנה), יכול להיות שזה מערכת ההפעלה?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. לפני כמה ימים נכנס לי וירוס מדיסק קון קי . עשיתי סריקה והאנטי וירוס לא זיהה שום וירוס. יש ל בעיה עם קבצי תמונה . ראו תמונה: ניסיתי לסדר באפשרויות תיקיה וזה פשוט לא הצליח... איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-