עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 11GnR,

היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by zvi geller,

איך ניתן לחבר הרד דיסק נוסף בלוח H81-M-E34 ak MSI כאשר אין בו חיבור SATA נוסף או חיבור ID

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by afik zach,

שלום יש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10 יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזו windows/system32/config/system was corrupted אני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWS הבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWS בכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB. אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד. אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USB הוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותר …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by שגיב,

שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שישמשו אותי גם למוזיקה וגם לגיימינג. חשוב לי גם העוצמה עם צליל נקי. חשבתי על אלו : Edifier R1855DB 2.0 למישהו יש ניסיון איתם? האם יש לכם המלצה טובה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by TrYdEnT,

יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. יש לי אוזניות שיש להן חיבור USB בלבד ורמקולים בעלי חיבור שמע, אני רוצה לאפשר שמע בשניהם ב-זמנתי. יש אפשרות כזאת? כרגע אני מצליח רק שאחד מהם יעבוד ברגע נתון.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by shai465,

המחשב בזמן האחרון מראה לי הרבה מסכים כחולים. כמה תמונות שצילמתי. כדי לראות את התמונות להעתיק ולמחוק את הרווח בין הS ל I 1.http://www.s iz.co.il/my/kvwdt2iziy5n.jpg 2.http://www.s iz.co.il/my/zhjdjhyowvzn.jpg 3. http://www.s iz.co.il/my/nxyitmyz234g.jpg 4. [http://www.s iz.co.il/my/zznljodfijid.jpg 5. http://www.s iz.co.il/my/mmfynhqmyzti.jpg 6. http://www.s iz.co.il/my/w5ytifhontmh.jpg זה התמונות של המסכים הכחולים. הורדתי תוכנה בשם BlueScreenView והפעלתי אותה והיא נתנה לי את זה (סימנתי מה שחשוב לי שתראו. http://www.s iz.co.il/my/wmqlwtynmzlz.png תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by urielsolmon,

שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. שלום לכולם כאשר אני צופה בסדרות במיוחד אם הם באיכות 1080p/720p אני נתקל בתופעה שהוידאו מהבהב/נתקע וממשיך הלאה. קורה בדר"כ עם קבצי mkv חשוב לציין אני משתמש ב bs player pro מותקן על המחשב גם vlc וגם kazza lite mega codec pack בסרטים ברזולוציה אחרת זה לא קורה. הדריברים של ה-כ.מסך ושל המסך מעודכנים . dx מעודכן Edit: בנוסף עשיתי את המדרכים האלה http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=54612 http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=57886 כפי שהומלץ פה בפורום הוסרו הנגן vlc + k-lite codec pack עדיין יש הבהובים ותקיעות דרך הנגן bsplayer פתרון ...?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Sex$Booster2007,

משתמשי GAINWARD 7600GT אני צריך את הביוס הרגיל של הכרטיס שכחתי לגבות ואני חייב אותו בבקשה תעזרו לי בעזרת תוכנה בשם NiBiTor.v3.0a היא תקרא את הBIOS ותוכלו לשמור אותו כקובץ בבקשה תעבירו לי אותו

22. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Gimel,

יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?

25. Started by yoxo,

היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.