תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני יוצר מוזיקה אלקטרונית כבר המון שנים ואף פעם לא חשבתי לשאול פה את השאלה הזו, יש ברשותי מחשב די חזק i5 3570 16gb intel ssd hec 550 p183 כרטיס קול חיצוני - esi waveterminal 192m כל השאר לא ממש חשוב. כל פעם שהפרויקט הופך להיות כבד מבחינת פלאג אינס ועומס של ערוצים התוכנה קורסת עם הודעת "close program" החלפתי WINDOWS מיליון פעמים, זו לא בעיה חדשה, המחשב לא מתחמם כמובן, החלפתי לכרטיס קול מתקדם יותר שיש לאחי, גם כן קרס, אני חושש שזו פשוט הקיובייס שלא יציבה, או שאחד הפלאגינס, אבל יש לי המוןןןן פלאגינס ולמחוק אחד אחד זה בלתי אפשרי. מישהו מכיר את הבעיה? יש לזה פתרון? זה ממש מפריע לקצב העבודה. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש. גיליתי שיציאות הUSB3 אינן עובדות. הדרייבר היה מותקן. החזרתי למעבדה. החזירו לי אותו ואכן הUSB3 עבד, לפחות איציאה הקידמית אותה הספקתי לבדוק. עבר יום או יומיים, ושוב היציאות מעבירות כUSB2 וגם חלק מהן מתנתקות לפעמים.... מה אפשר לעשות לפני שאני רץ שוב למעבדה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מסוג LG R560. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to 2013-11-03T03:03:55.500000000Z from 2013-11-03T03:03:22.366465200Z. Change …
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב בKSP. לוח אם גיגה בייט B85M - HD3. מעבד ICORE 5 8 גיגה זכרון פנימי. דיסק קשיח 1 טרה. כרטיס מסך NVIDIA GTX 630/ שמתי כרטיס WIFI פנימי של TP-LINK. התקנתי WIN 7 64BIT. בתהליך ההתקנה השתמשתי בדונגל של EDIMAX להתחבר לרשת. הכל עבד מעולה. קלטתי את הרשת האחוטית, גלשתי, הורדתי דברים וכדומה. ברגע שאני מוציא את הדונגל מופיע על הסימון של הרשתות האלחוטיות איקס אדום. וכמובן שלא מזהים שום רשת אלחוטית. שאני עושה נותן לWIN לעשות בדיקה הוא אומר שיכולה להיות בעיה בדרייבר של מתאם הרשת: driver for wireless network connection 2 adapter. בדיקה במנהל ההתקנים מראה שהכל תקין. כל הדרייברים מותקנים ונראים שהם עובדים כשורה. הסרתי את הדרייברים. התקנתי אותם שוב ועדיין אני לא מו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-