תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול המחשב שלי נתקע באמצע עבודה (בדיוק הורדתי דברים ליוטורנט) והתמונה קפאה במצב סטטי עם צבע מוזר (נראה כאילו יש 16 צבעים..). הפעלתי מחדש את המחשב ולאחר ההודעה "ברוך הבא", המחשב נתקע על מסך שחור. נכנסתי ל safe mode (שם משום מה זה עובד), מחקתי את כל הדרייברים והתוכנה של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב מחדש ואכן הדקסטופ עלה אך ללא הדרייבר של הכרטיס מסך כשבעצם הדריבר החדש הוא "בקר מסך (תואם VGA)". התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך, הפעלתי מחדש והבעיה חזרה. כמו כן, ניתקתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניקיתי אותו. כרגע החזרתי את המצב שבו אני עובד במצב VGA ללא הדרייברים של NVIDIA. בנוסף, שמתי לב שבלוג האירועים של וינדאוס, יש שגיאה שנוצרת המון לאחרונה, אולי היא קשורה לת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה לא האנטי וירוס בטוח זה הגוגל כרום עכשיו קניתי לפני הרבה זמן חלונות מקורי מגרמניה ללא אקספלורר ומדיה פלייר קניתי דיסק און קי של סאן דיסק בארץ שהיה בוא מוכן היישומים שצריך עכשיו קניתי פעמיים או שלוש IDM בגלל שבהתחלה התקנתי לכל הבא את היישום ולא חסמו אותי רק כשפרסמתי בhttp://www.serials.ws/index את פירטי החשבון שלי אז חסמו אותי אז כמו שרשמתי קניתי שוב ואולי גם עוד פעם. עכשיו אני צריך את היישום בגלל שהוא מפצל לי את ההורדות וכך ההורדות שלי מסודרות יותר אם אני אשתמש רק במנהל ההורדות של כרום הוא לא יפצל לי את ההורדות ואני לא ימצא את כל מה שהורדתי בעומס כזה. גם INTERNET DOWNLOAD MANAGER רושם לי את ההורדות לפי כל מיני קטגוריות כמו זמן, שם וכולי... עכשיו אני חושב שכרום כתב שIDM …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה. כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא. ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב. כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שאני מחבר את האוזניות אני שומע חלק דברים מהרמקולים של המחשב וחלק של האוזניות שלי (מחשב נייד) אכשיו שאני מנסה לכבות את הרמקולים בדיסיבל באפשרויות של ה סאונד זה לא נותן לי לישמוע חלק מהדברים שנינעלים כברירת מחדל ברמקולים בבקשה עזרה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
המעבד שלי מגיע לצריכה גבוההשל 60 70 אחוז ומתחמם לי הנייד יש לי גרסאות מעודכנות של פלאש וכרום לא יודע למה זה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי אולי יותר פירוט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - כרטיס מסך זיכרון: 4 G יש לי בעיות FPS מאז הפירמוט (שבוע) ואין לי מושג מה גורם לזה... אולי בעיות עם החלקים של המחשב אולי בגלל הדרייברים (התקנתי מתוכנה שמחפשת דרייברים למרות שאני זוכר שהיה לי דרייבר אחר לפני הפירמוט לכרטיס מסך, ואני זוכר שהישן מתחיל עם 27... ) לי יש הרגשה שזה הדרייבר לכרטיס מסך אבל אני לא מוצא את הישן. אם יש לכם מושג מה גורם לFPS תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר זמן שעבר מהחלפת לוח אם של גיגה בייט בtms לz77d3h הופיעו בעיות מוזרות מאוד כגון קיפאון של המחשב, מקלדת ועכבר מהבהבים ולא מגיבים , ועכשיו המחשב נדלק ומיד נכבה וכך נכנס ללופ שלא יוצא ממנו נסיתי לאפס ביוס ולא עוזר. אני חושד בלוח או בספק למרות שיש לי ספק איכותי של סיסוניק 850w יש דרכים לבודד את הבעיה ולוודא מאיפה זה מגיע בוודאות?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, יש לי WIN 8 ואני משתמש בכרום כי הוא זז יותר מהר מהאקספלורר, ויש בו פחות באגים מבפיירפוקס, אבל פתאום הוא לא מציג הרבה עמודים כמו שצריך, לפחות בפעם הראשונה בהם אני פותח אותם, הבעיה נפתרת רק כאשר אני עושה פעם או מספר פעמים REFRESH. ניסיתי לרוקן את ה CACHE של הכרום, אבל אין קשר וזה לא עוזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire HD7970 Dual-X הכרטיס לא מצליח לעבוד עם הדרייבר 13.9 של AMD. המחשב מגיע עד לכניסה למחשב, בה יש רק צליל אבל המסך שחור וזהו, אי אפשר לעשות כלום. עשיתי שחזור אחורה ללפני התקנת הדרייבר והכול תקין. חשוב לציין שכשאני עושה שחזור רק לאחר חלק מהדרייבר המחשב לא מצליח לעלות בכלל לווינדוס וישר עושה לי RESTART! מה שמחייב פרמוט. למעשה פרמטתי עד שעליתי על הבעיה היום משהו כמו 4 פעמים! מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-