עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by den,

טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …

2. Started by RusTy,

חיברתי כרטיס מסך ללוח אם (intel 815) אבל המסך לא הגיב, והנורה שלו המשיכה להבהב כרגיל. ניסתי לאוורר את הכניסה של הכרטיס מסך , החיבור היה תקין ואפילו ניסתי כרטיסי מסך אחרים , וגם מסכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Shadowman,

הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. כול מה שאני יודע זה :"BX-B687 VER 1.1" ניסתי לחפש וכול מה שיצא זה רק גרסאות של ביוס אני זקוק למדריך דחוף אז תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. היום בצהריים צפיתי בסרט באמצעות הTV-OUT שבכרטיס מסך שלי שמחובר לטלויזיה. כדי לראות סרט אני מנתק את הכבל של הכבלים מהטלויזיה כדי שיראו נקי. כשנגמר הסרט החזרתי תקבל ושמתי לב שכל ערוצי הVHF רואים בצורה מקולקלת, סריקה מחדש של ערוצים לא עזרה. הטלויזיה היא טלויזיה של ספקטרה. ניסיתי לנתק מהחשמל לזמן מה וזה עדיין מראה את אותה בעיה. את המפרט שלי אפשר לראות, לא שזה יעזור. מה אפשר לעשות? ולמה זה קרה משימוש בטי וי אווט??

8. Started by idan,

: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by kikkler,

הרכבתי עכשיו את המחשב, ומתברר שהוא לא מזהה את אחד ההארדיסקים (שני Maxtor Diamondmax plus 9 SATA 80GB). שני ההארדיסקים מופיעים באיתחול וב device manager, אבל בעוד אחד מופיע לי ב"מחשב שלי" ואפשר להתקין עליו דברים, השני לא מופיע, וכמסתכלים על המאפיינים שלו דרך ה device manager, שדה ה-Device usage ריק (בניגוד להארדיסק השני).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mr.wiz,

אני לא יכול להתקין תוכנות בגלל הודעת שגיאה זו? איך פותרים את זה?the msi.exec.exe file is linked to missing export MSI.DLL:222

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by duk,

שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amirn,

היי המחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלק שמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילה על המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים.... ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלום מדובר במחשב די ישן רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ccc,

אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד... זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוח והכל... מה אפשר לעשות?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ccc,

זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. Started by lior99,

באתר של מיקרוסופט קיבתי את זה אחרי הריסטרט: Thank you for submitting an error report. The Online Crash Analysis tool has processed and analyzed this report. Your system crashed because the random access memory containing Windows program code was corrupted. Microsoft is unable to determine if this corruption was caused by a hardware or software issue. The nature of the corruption suggests that a hardware issue is more likely. To determine if this is the case, Microsoft developed a Windows memory diagnostic that tests your PC memory. We recommend you download and run this tool on your computer system. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documen…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by BlOcker,

שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 114508534,

????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by XGamerX,

אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by at,

אז ככה: היה לי שטח לא מוגדר ב-HD שך 8 GB, אך ה-2000 לא הצליח לפתוח partitionחדש, אז שינתי ל upgrade to dynamic disk. ואז ה-2000 לא עלה, אבל ה-partitons היו שם - אז הרצתי התקנה של XP כי במילא שוכב לי בבית XP (עם רשיון כבר חודש שקיבלתי במתנה) ביקשתי שיתקין את עצמו על שטח שלא מוגדר - אז הוא איחד את כל הפרטישנים לpartition אחד של 40 GB. מיד יצאתי משם והעפתי את HD מחוץ למחשב. עכשיו אני חייב לשחזר מידע משם - העצות? (ומה בדיוק קרה שם?) ## מעדיף אופציות שלא משנות מידע על HD כי אז אם לא עובד בטח תוכנות אחרות לא יעזרו## ##חוץ מזה יש דרך לגבות את HD עם "מידע לא נמצא" שם ע"מ לנסות כמה אופציות?## אגב, ניסיתי lost@found הוא מצא יותר 20000 קבצים על גבי partition אחד (לא נראה שזה הכל -…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים