עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .

2. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by intermaster,

המחשב שלי משחזר אוטומטית קבצים שמחקתי. בעיקר קורה שאני מוחק קבצי אקסל משולחן העבודה ואחרי ריסטרט הקבצים חוזרים. לא כל קובץ הוא משחזר. מאיפה אפשר להתחיל לבדוק? המשתמש שלי הוא אדמיניסטרטור, לא ראיתי תוכנה שמעוררת חשד בהסרה והוספה של תוכניות... רעיונות???

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TaZeR,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by CyberBot,

יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yahel shafir,

שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yair71,

האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.

16. Started by Aqualung,

כן אני יודע שהנושא לא קשור ישירות למחשבים (זתומרת PC...), אבל זו גם חומרה, ואני לא יודע איפה עוד אפשר למצוא קהילה כזו גדולה של אנשים שמתעניינים בנושא. אז ככה - לפני כמה חודשים קניתי דיוידי חדש של הרמן קרדון (System 1500, סט שכולל גם רסיבר שלהם, מעולה לטעמי). הבעייה היא, בהתחלה כשהייתי שם דיסק מסויים שיש לי (אזור 1) הוא היה קורא אותו בלי בעייה. בזמן האחרון כשאני שם אותו הדיוידי כותב לי שהוא מאזור אחר ואין אפשרות לנגן אותו... ניסיתי להתעסק עם תפריטים בדיוידי אבל לא נראה שיש שם משהו שקשור באזורים. על הדיוידי עצמו יש חותמת של אזור 2. יש למישהו רעיון מה גרם לשינוי הזה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by מאיה גרינברג,

יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081

18. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, כבר זמן רב שאני נתקל בבעיה מאוד מטרידה, המחשב פשוט קופא בפעולות פשוטות. יש לי Windows 7 והבעיה הייתה גם בויסטה (רק ב XP זה היה תקין), כמעט כל פעולה פשוטה או מסובכת גורמת לאפליקציה שאני מריץ ולמחשב לקפוא. ההקפאה מתבטאת בכך שהתוכנה שאני מריץ לא מגיבה (Not responding) ושאר המחשב קופא, שמתי לב לרוב שכשאני פותח את המנהל משימות (Task Manager) אז יש תזוזה ושחרור. חשוב לציין שהעכבר לא קופא ברוב הזמן ואני יכול להזיז אותו, הפעולות קורות גם כשלא רצה שום תוכנה ברקע. זה יכול לקרות כשאני פותח את התריט הימני של הווינדוס, פותח את האקספלורר או הכרום, פותח לשונית חדשה, מריץ תוכנת אופיס וכו'. זה מאוד מתסכל ומפריע לעבודה השוטפת. לאחר ההתקנה הראשונה של ה Win7 חשבתי שהבעיה …

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by iveco,

הגיעו היום אלינו טכנאים של בזק לבניין ושמו בארון תקשורת ובקומה ראשונה קופסא לבנה שכתוב עליה בזק APPLETEC LTD שכבל כחול נכנס ויוצא ממנה זה סיבים אופטיים ?

20. תוכלו להציץ בתמונה הזו ולומר לי האם ישנו משהו חריג או טעון שיפור מבחינת הטמפרטורה של החומרה שלי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by liortimor,

היי, כאשר אני מכבה את המחשב, כרטיס הקול מתחיל לתקתק (רמז ראשון לבעיה)... כלומר רעש תיק תיק מהיר ברמקולים. כאשר פתחתי את המחשב (Intel 2.8GHz Multi-threading) אני רואה שגם הנורות וה-7Segment על ה Motherboard נדלקים ונכבים כל הזמן. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה תקלת PSU אבל אז נזכרתי שניתן להדליק את המחשב (ממצב כבוי לגמרי) גם המהקלדת (צירוף מקשים שנקבע ב BIOS) ככה שלפחות תיאורתית אני (עם הנסיון שלי...) לא יכול לדעת בוודאות היכן הבעיה כי יש מתח לMB גם במצב כבוי. המאוורר של ה PSU לפעמים נשאר דולק לפעמים גם אחרי כיבוי. איך ניתן לזהות בוודאות היכן הבעיה? בנוסף שאלה כללית - אם כבר מתקנים את המחשב - יש לי DDR 2 400MHZ במחשב, איזה זכרון הכי עדכני אני יכול לדחוף לו ? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by ozba77,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alex alex,

קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by ex_,

קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.