עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי 2 בעיות: הראשונה - בעיה עם התקנה מדיסקים - כשאני מנסה להתקין תוכנה גדולה (3 דיסקים) אני מקבל הודעת Error אחרי כמה זמן. אין בעיה בדיסקים, בדקתי אצל אנשים אחרים ועובד אצלהם בלי בעיה, מה גם שההודעה מגיעה כל פעם במקום אחר ובדיסק אחר. ניסיתי להתקין גם מדיסקים ותוכנות אחרות וקורה אותו דבר... השניה - כשאני עושה Shut down לווינדוס, כמעט תמיד, הוא עושה Restart ולא מכבה את המחשב. איפה הבעיה? לי זה נראה כמו הלוח (שעשה לי בעיות בעבר עם פתיחת קבצים מקובצים, והוחלף בחנות) אבל אני לא בטוח. נ.ב הבעיות האלה נשארו גם אחרי שהחלפתי CD-ROM וHDD... (וווינדוס, כמובן) תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by War-Hammer,

יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dready,

זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייבר catalyst החדש, אני לא מצליח להפעיל על 8agp אני משנה את זה לשמונה ואז זה מבקש ריסטרט ואחרי שזה עושה ריסטרט זה חוזר ל-4 ;o יש לי לוח אם asus p4p800 ולהזכיר שהיה לי 8X agp אולי זה משהו דרך הביוס, עזרו לי ;]

5. Started by TapUdi,

היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by locke,

מה זה אומר כשהספק נדלק בדיוק לשניה ואז נכבה?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by wow,

למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by yot,

מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by עינב,

שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by yoniby,

שלום, שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שלי כשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !

16. Started by .AloN,

אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by lion03,

יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by עינב,

שלום . יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך פנטיום 4 1.6 .. יש לו מאוור קידמי במארז שאחרי שנה הוא התחיל לעשות לי רעש מחריד , אז ניתקתי אותו... התקנתי מאוורר בפנל האחרוי של המארז מאוורר יותר גדול מהקדמי . יש לציין שהמאוור הקדמי ישב צמוד לHD . מאותו זמן שניתקתי את המאוור הקדמי המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות ... יש לציין שהטמ"פ של המעבד היא בממוצע 27 מעלות צלסיוס ... מה יכולה להיות הבעיה , אודה אם תעזרו ...

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by ferrari,

בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ילד-hw,

שומעים ניתקתי את הכונן דיסקטים מן המחשב לחלוטין וכשהמחשב עולה הוא אומר שהכונן אינו עולה כי אינו מחובר איך מבטלים את ההודעה הזאת? : :-\ תודה מראש זה חשוב !

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by neil4,

יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by yambtz,

זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Vortex,

Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים