תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להריץ את המשחק יש מן חלון שחור כזה נסגר ואני לא רואה מה רשום בו והמשחק פשוט לא עולה וזה חוזר לשולחן העבודה אני לא מבין למה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: אחרי פירמוט שעשיתי לאחרונה ,המחשב מתחיל "לקפוא" באמצע משחקים.... אני עדכנתי הכל סרקתי כדי למצוא וירוסים ורוגלות,עשיתי הכל והבעיה נמשכת.... המפרט שלי: inter pentium 2800 mhz presscot 512 mb Gforce 5200fx maxtor 40GB אגב,לא עשיתי שום אוברקלוק או משהו כזה.... תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור מכשיר MP3. אני מכניס אותו לחיבור הקדמי או האחורי של המחשב הסייר נותן לו אות אבל שפותחים את הכונן לא רואים את הקבצים והספריות ולא ניתן לעתיק קבצים למכשיר פתחתי את ניהול הדיסקים ולא רואים את הדיסק והאות של המכשיר אני רוצה לציין שמכשיר עובד בחשבים אחרים בלי בעיות ובמחשב הזה מחוברים ל- USB גם מודם חיצוני ומדפסת והם עובדים מצויין ללא בעיות כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעת תקיעות סאונד (מעין צליל תקועה) לשבריר שניה שחוזר על עצמו כמה פעמנים ונעלם. זה קורה כאשר אני מקשיב למוזיקה/וידאו. האם אתם נתקלתם בתופעה הזו? מפרט מחשב: מעבד: AMD A10 5800 זכרון : 8GB כרטיס מסך : משולב של המעבד. כונן קשיח: SAMSNG 840EVO 1TB מע' הפעלה: WIN8
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את ATI TRY TOOLS והפעלתי אותו המחשב פשוט עשה ריסט פתאום. ועכשיו כל פעם שהוא נפתח הוא הרי פותח את התוכנה אוטומת לבד,וכמובן המחשב נכבה ואי אפשר להשתמש בו. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כותרת* ביטלתי תהגדרות של המצב שינה עשיתי אף פעם ופתאום זה נכנס לי למצב שינה המסך נכבה + המחשב ואז אני מדליק אותו והוא חוזר למצב הרגיל שלו.. עם כל התוכנות פתוחות כאילו כלום לא קרה.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה מחשב, באנו להתקין את הוינדוס אקספי פרו והוא נותן לגשת להראדיסק (מבוסס סיראל אטא), הביוס מזהה את הארד דיסק, התקנה של וינדוס לא נותנת ליצור פרטישנים ולפרמט אותו. ככה לפחות אני רואה את בעיה! מישהו יודע משהו על נושא נתקל בבעיה כזאת ? (מישהו התקין וינדוס אקספי על מחשב חדש שיש בו רק הארדיסק סיראל אטא? הכל הלך חלק?) אולי זה משהו אחר ? יש רעיונות מה זה יכול להיות? וכמובן פתרונות.... כל מידע התקבל בשמחה תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הצורב שלי לא צורב ומציג את ההודעה הבאה: רשום שם משהו על הכבל החשמל-דבר שלא מובן לי עקב העובדה שהצורב עובד. יכול להיות שזה הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי ספק JTC p4 400W ATX12V (ג'נרי) לפני שעה בערך צבעתי את הספק בספריי לכחול (עשיתי את זה בצורה בטיחתית... ניתקתי מתח, פירקתי את הספק, הוצאתי את הגג של הספק (החלק שעליו לא מחוברים חלקים של הספק...) צבעתי אותו, אחרי זה רציתי לצבוע חלק קטן מהשאר הספק, שמתי שקיות מסביב לכל החלקים, צבעתי בזהירות, יכול להיות שקצת צבע נכנס אבל לא הרבה ממש טיפה 2....) קיצר הרכבתי בחזרה את הספק חיברתי אותו למתח,הדלקתי את המחשב וצפיתי בספק היפה שלי (עשיתי לו חלון) פתאום אני רואה אור אדום בצד הספק שלא קשור ללדים ששמתי בתוכו זה היה נראה כאילו משהו מתחמם ונשרף ואז המחשב התכבה... פירקת את הספק, בדקתי הכל מבפנים, הכל היה נראה לי טוב חיברתי אותו בחזרה, עכשיו הכל עובד טוב, הטמפרטורה במעבד היא 33 מעלות, …
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-