תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ערב טוב! או קיי... אז במחשב שלי יש 512MB RAM - 256 x 2 אבל כל התוכנות במחשב (כולל WINDOWS) אומרות שיש לי רק 448MB. אני היסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שם את שני הכרטיסים עם 256 כל אחד אבל למה בתוכנות זה רושם לי פחות? מישהו יכול להסביר לי וגם אם יש פתרון לבעיה זו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בעיה - קניתי זיכרון של A-data 400mhz וב cpuz זה מראה לי שהזיכרון רץ על 167 mhz ברשותי מעבד של פנטיום 2.0 באוברקלוק ל 2670 , לוח אם של אביט IS7-V2 אמרקו לי שיש הבדל בביצועים בין 167 ל200 אם מישו יכול לעזור לי בבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעשים...והמחשב די חדש משהו כמו חצי שנה איך אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים את הישן : Drive #1 - WDC WD400EB-00CPF0 (37 GB) הוא מזהה וחדש : Drive #2 - ST316081 1AS SCSI Disk Device (149 GB) הוא לא מזהה לבד בהתקנת הווינדוס הוא לא מפיע רק כאשר אני מתקין תדרייבר של הלוח אם הכונן מופיע
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב פשוט לא מזהה את כרטיס המסך, ולא התעסקתי שם עם כלום. (GeForce4 MX 440) זה התחיל כשניסיתי להכנס למשחק כלשהו וקיבלתי הודעה שאין לי מאיץ גרפי, ואז כשנכנסתי למנהל ההתקנים ובדקתי במתאמי תצוגה, מצאתי תחת "כללי" הודעה כזאת: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) אם אני לא טועה, קוד 10 זה נתק, ולא נגעתי שם בכלום. מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המוניטור כבה וזהו. כשהחלפתי מוניטור, המוחלף פעל תקין. התקול הוא 19" LCD של MAG. מה יכולה להיות התקלה? יש טעם לתקן?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול את זה אבל לא ראיתי שום פורום אחר שיכול להתאים לזה. כשאני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה (רגילה, לא פלזמה, לא LCD- סתם TV גדולה ושמנה של סמסונג) דרך כרטיס המסך (X1950 PRO לצורך הענין) עם כבלי AV ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות, וישר אחרי הקטע של הBOOT SCREEN של הווינדוס (למי שלא הבין: http://www.theeldergeek.com/images/XP%20Pro%20Setup%20Graphic/OO.gif) נהיה מסך שחור ולא מראה כלום. (ובמסך שמחובר במקביל רואים הכל!) אחרי בערך 10 ריסטרטים וחיבור מחדש הוא עובד, אבל זה ממש מעצבן. מקווה שמישהו יודע מה הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-