תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שבועיים בערך חזרתי מהצבא לאחר שצבעו לי את החדר ושיפצו. בשיפוץ העבירו והזיזו את המחשב. הדלקתי את המחשב, הוא פעל לכמה שניות ואז פשוט נכבה. ניסיתי להפעיל אותו שוב ללא הצלחה. כשפתחתי את המחשב גיליתי את הסיוט של כל מודר - ההיטסינק (Volcano 7+) נפל על הכרטיס מסך, והמעבד היה חשוף. כשהחזרתי את ההיטסינק על המעבד וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא העביר תמונה למסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא בסדר, והמעבד נראה בסדר גמור, ללא סימנים של שריפה... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 שה-CD-ROM שבו (CD-ROM נשלף) לא עובד כמו שצריך זמן רב. הבעיה היא שבגלל שהמערכת נהייתה "כבדה" ואיטית - החלטתי להתקין את Windows מחדש והאפשרות היחידה לאתחל את המחשב ממנה היא מה-CD-ROM (אין כונן דיסקטים פנימי במחשב ואין אפשרות לאתחל מאביזרי USB). ה-CD-ROM עצמו לרוב לא מזהה דיסקים (גם רגילים, גם צרובים, גם מוזיקה וכו'). רק לאחר כ-50 עד 200 (כן, אני לא מגזים) הכנסות והוצאות של המגש - הוא מזהה את הדיסק ואז הוא פועל כמו שצריך (עד שמוציאים את הדיסק). גם הוצאתו של ה-CD-ROM מהמפרץ והכנסתו מחדש לא שינתה שום דבר (החיבורים נראים תקינים ונקיים מאוד). למישהו יש מושג מה הבעיה ב-CD-ROM? המחשב אינו באחריות ו-CD-ROM חדש כזה עולה כ-1200 ש"ח (וזמן האספקה ה…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
(ההודעה נערכה מחדש) שלום, יש לי לוח MSI 6163 pro ניסיתי להחליף את ההרד דיסק שלי ל western digital 60g 7200rpm חדש (כבר עשיתי את זה במחשבים אחרים) המחשב לא מזהה אותו גם לא ע"י "זיהוי אוטומטי" הכנסתי את ההרד דיסק למחשב אחר כדי לראות שהוא בסדר...והוא בסדר אח"כ: עשיתי בטעות לוד דיפולט בביוס(LOAD DEFULAT) והוא מראה לי את השגיאה הבאה: System hardware abnormal, press any key to continue... (את זה כבר סידרתי-תודה חבר'ה) (ולזו התייחסה התגובה ה-)I אך עדיין המחשב לא מזהה את ההרד דיסק... ???מה עושים,(כאמור ההרד דיסק תקין)??.... בבקשה תעזרו לי...! תודה.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
hi i had a problem in my computer that it stoped and i couldnt do anything to restart it except the reset button i thought it was a widows problem but after i had formated it and replaced the windows 2000 with the xp it continued doing so. i remember i had a problem like it a long time ago but i replaced the memry and it stoped i have 3 sticks now. is it the memory and if so is there a way to find the stick that doesnt work? the problem gets worse and worse thanks in advanced
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר כבל בשביל השלט של הטלויזיה שבמחשב. החיבור של הכבל שבור. לכבל חיבור כמו של רמקולים כזה. אממממ... אני לא בטוח איפה אפשר לקנות כזה כבל. אם מישו יודע שיגיד בבקשה זה יכול לעזור גם אולי. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה אולי... קישור לתמונה: http://www.k-soccer.co.il/IM000180.JPG תודה לעוזרים יונתן
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OMG, yesterday i turned off my comp thru the start shut down thingy... like i normally do.. today i turned it on to see the blue screen of lamers =[ kernel something and then it wrote something about physical dump memory..., then i tried to reboot to see if it's going on like it and it did.. so i changed my fsb that was on 148 working with not much hassle (50c under load) back to 133 fsb rebooted and i had 2 options, one was delete all restore files (something like that) and other was continue with windows load... i picked the first one cuz i went with windows load the other time and it scanned my comp and finy no problems so whati want to know is what the **…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
הורדתי אנטי וירוס וזה הוריד לי קובץ bin וקובץ cue את מה אני צורב ??? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל לפני אול שבוע כשהתקנתי את האיי-פוד ואז גיליתי שנעלם לי ה-CD-DVD Drive. יש למישהו רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-