עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by swisaavi,

המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by eladm4,

שלום לכם! תוכלו לעזור לי בשאלה? בעקבות החששות להפסקות חשמל של ימים... אני רוצה סוללה ניידת להטעין את הלפטופ שלי ACER ASPIRE 5. האם השילוב של הסוללה הזו + המתאם הזה, יטעינו את המחשב שלי? אודה לתשובתכם!

3. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by Tomer777,

אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

6. Started by law89,

היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…

7. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by ESCMen,

שלום! ברשותי מחשב פנטיום 4 מע' הפעלה WinXP PRO SP2 ולוח אם של ASUS מדגם P4V533-MX היה לי זכרון DDR של 256MB וקניתי ביום שישי זכרון 512MB גם כן DDR. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הזכרון החדש! כאשר הזכרון מחובר אליו ללא הזכרון הקטן, המחשב נדלק ללא ציפצופים אך לא עולה שום מסך! משהו אמר לי שכנראה צריך לשנות הגדרה כלשהי בביוס! אבל נכנסתי לביוס ולא הבנתי מה צריך לשנות שם??!! ההגדרות שנראות לי רלוונטיות שם הם תחת לשונית Advanced -->DRAM Timing שם יש 4 הגדרות שנראות לי שייכות לבעיה : 1. SDRAM Fequency בעל האפשרויות: auto,200mhz,266mhz 2.Configure DRAMTiming SPD בעל האפשרויות: disable,enable שהוא מאפשר במצב enable, את האופציות: CAS#Latency עם האפשרות ל 2clocks,2.5clocks …

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש, קרה לי כמה פעמים שהווינדוס עולה ואז הסרגל למטה שבצע כחול (הסרגל שיש START בירוק מצדשמאל ולאורך הוא כחול ובסוף השעון) משנה את הצבע ואז המחשב עושה ריסטרט ועולה רגיל,וזה קרה לי כמה פעמים. מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by most,

שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by elisfm,

טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Aviv C,

לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by Spybot,

לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Nuclear_Bamba,

המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

22. Started by SUPER300,

כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by penny1,

שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by ajl,

קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.