תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי תקופה ארוכה שני קווים אופקיים במסך של המחשב..מישהו אמר לי שיש אפשרות להוריד אותם ..מישהו יודע? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ? הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש. הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר. וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו. הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית. שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יו…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 שמתחבר למחשב ב USB2 וישלו חיבור לטלויזיה להקלטה ולשידור השאלה שלי האם יש אפשרות להשתמש במכשיר כדי לראות TV במחשב או משהו כזה או להיפך- לשדר לTV מהמחשב? עוד משהו יש לי כבל כזה http://www.danmeter.dk/products/neuromonitoring/csmmonitor/csmphotosandartwork/Photos/USB%20Cable%20(high-res).jpg אם אני מחבר אותו למודם אני לא יצרך להתחבר דרך חייגן או משהו אחר? אם לא אז למה החיבור הזה במודם?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
לחברי הפורום שלום יש לי תקלה במחשב .... המחשב עבד טוב במשך כמה שנים . אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות. והביא היא : כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה. מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב. מכבים אותו ואז התקלה חוזרת. החלפתי ספק. ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש. הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית. שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה. מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה.... תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב, אז עשיתי Error Checking לכונן C , לאחר שהError checking הסתיים המחשב עלה כרגיל ואז הפעלתי את התוכנה Ccleaner ולחצתי בה על Run Cleaner לאחר שלחצתי קיבלתי הודעת שגיאה Rundll ואז היה bsod . אחרי שהמחשב עלה עוד פעם בדקתי אם יש קבצים בMinidump ולא היה כלום למרות שהיה bsod. השאלות שלי הן: 1. האם נגרם נזק למחשב שלי כתוצאה מהbsod הזה? 2. איך אני יכול לברר ממה הbsod הזה נגרם? עכשיו אחרי שאני לוחץ בccleaner על run cleaner זה פועל כרגיל ללא שגיאה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה אני לוחץ על תמונה שיש לי במחשב והיא לא עולה לי, אני לוחץ על תמונה אחרת וגם היא לא עולה לי אז אני עושה הפעלה מחדש למחשב ואני חושב שזה יפתור לי את הבעיה אבל זה לא עוזר ושאני לוחת על התמונה כמה פעמים לא עולה לי שום הודעת שגיאה כלום פשוט לא רוצה לעלות התמונה בעיה מוזרה מאוד שאף פעם לא קרתה לי בעבר. מה יכול להיות הבעיה אנה בבקשה תעזרו לי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבדהעובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-