עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by __MIKO__,

לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. ? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by Trance,

אני יכול לעבוד על המחשב שעות בלי שיקרה כלום ופתאום הוא יכול להתכבות בלי שום סיבה אני יודע שיש לי בעיית טמפרטורות (כ 50idle ) אבל המנגנון של כיבוי בעת טמפרטורה גבוהה מכובה מה יכולה להיות הסיבה?! (חשבתי גם על חוסר יציבות של הספק אבל זה אמור לגרום ל restart לא לכיבויים לא?!) עריכה:המפרט שלי a64 754 3000 +tr2 גנריים hec compuse 6919+2*120

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב כף יד מדגם MIO 336 ופתאום יום אחד ההעברת קבצים אליו נעשתה ממש איטית ניסיתי הכל והאיטיות נמשכת פניתי לתמיכה הטלםונית הכל ואמרו שהבעייה במחשב הגדול לא בכף יד וגם שאלתי בעוד פורומים וכנראה הפיתרון היחיד הוא לפרמט,אבל אני ממש לא הולך לפרמט אז אמרו לי שאוליי צריך לעדכן את היואס בי ,אז איך עושים את זה בכלל תעזרו לי בבקשה אני רוצה להעביר דברים למחשב כף יד במיוחד עכשיו שקניתי לו זיכרון

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Headspin,

תראו קניתי את הלוח שלי לפני שבוע IS7 ומאז הספקתי להכיר אותו טוב מאוד. רק רציתי לציין שדחומרת ONBOARD ממש לא שווה ולא כדאי להסתמך עלייה. הכרטיס קול של הלוח פשוט זוועתי ואני צריך לקנות עכשיו חדש.- הוצאה נוספת של 570 שקל... הכרטיס רשת של REALTEK פשוט מסריח מתנתק מהאינטרנט ולא מצליח להחזיק מחובר יותר מיום...ביטלתי אותו והחזרתי את הכרטיס רשת המעולה הישן שלי ה INTEL PRO 10/100+magment adpter אחח איזה יציבות נשאר שבועות מחובר! לפי דעתי אין כמו כרטיסים חיצונים ולא חומרת ONBOARD.. סתם המלצות מניסיון מר

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by אבי11,

אשמח לקבל עזרה ו/או את הדרייבר הנכון להתקנת כרטיס קול מובנה על לוח אם MSI6156 הכרטיס הוא es1371 הורדתי דרייבר וניסיתי להתקין אותו, מערכת ההפעלה win98 מזהה את הכרטיס ומתחילה לעשות את ההתקנה אבל אז מבקשת להכניס את הסי די לכונן (כמובן שאין לי את הסי די). חברים אם מישהו יכול לעזור - אשמח מאד אבי

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by iyehuda,

משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by hio,

בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?

17. התקנתי את המשחק קן ולינצ ותוך כמה דקות הוא יוצא לי. ורשום לי שגיאה כזאת לא יודע. שמתי קראק למה זה ככה? יש לי 8800 gt זה אמור לעבוד טוב,כי אני משחק בקריסיס ובכאל אוף דיוטי 4 אם אני לא אמור לשאול את השאלה הזאת אז אני מצטער. בבקשה אל תחסמו אותי מהפורום.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by scarymovie,

שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

21. Started by RoNeR,

הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by eliran86,

קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by amitle22,

מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by barhanin,

אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים