עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -liron-,

לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by maor848,
    • 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by maor6,

אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by alias,

תראו אני מנסה להתקין אקס פי א אבל לפי מה שראיתי כאן כתוב שצריך צריך ללחוץ על f6 הקיצר לחצתי והכנסתי לו תדיסק של sata שאני יצרתי הקיצר יש שם שתי אפשרויות 1)nvidia raid class driver 2)nvidia nforce storage controller אחד מהם הוא הנכון? (אני לא צריך ראיד) ותראו אם לא לחצתי f6 אז מה אמור לקראת? אני לא לחצתי והגעתי לשלב שבו יוצרים תמחיצות זה די דחוף ומי שרוצה לדעת הלוח הוא gigabyte k8ns ultra (סוקט 939)

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by pincher77,

יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. העליתי בטעות את הבאס מ-200 ל-250 ועכשיו המחשב לא עולה, לא מגיע אפילו לביוס. איך אני גורם לו לעלות? הדגם של לוח האם שלי הוא GA-8IK1100

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Posford,

צורב DVD של NEC. בעיית איטיות מטורפת לאחרונה. בזמן הצריבה אי אפשר לעשות שום פעולה ואפילו לא הפשוטה ביותר, לדוגמא לפתוח תיקיה. בגלל שהמחשב נתקע, השורה של ה- BUFFER (אם אני לא טועה כך רושמים?) משתגעת, פעם היית על 99% קבוע, כרגע יורדת 5% אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? בדרך לשבוק חיים או שיש מצב לתקן?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by dragonXxX,

טוב אני רואה שאתם סוסים :-* פה אז זו לא תהיה לכם בעיה בטח להגיד לי איפה להוריד מחדש את ה updater של ה noroton anti virus שלי אהה ועוד משהו, איך אני מעדכן כרטיס קול? ואני יודע איך קוראים לו והכל, פשוט אני צריך את הקישור..ואיך אני מעדכן כרטיס קול.. הכרטיס קול הוא Epox-EP-4pda כרטיס מסך: radeun9200 series איפה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

13. שלום, בשבוע שעבר היו כאן הפסקות חשמל.. הפסקה, אחרי כמה דקות חוזר החשמל, ושוב הפסקה.. חבר שלי התקשר ואמר שאין לו קול והרשת בין אח שלו והמחשב שלו לא עובדת. הלכתי לבדוק.. הדריברים נמצאים הכל נמצא, אבל.. הכרטיס רשת והכרטיס קול לא מזוהיים ע"י המחשב, לכן אני חושב שהם נשרפו. אבל, יכול להיות שהם נשרפו, אבל עדיין הלוח אם עובד כרגיל? כי בכל זאת, זה הכל מחובר ביחד... תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by CTDesign,

פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. דיסק קשיח בן כ 5 שנים. עבד בסדר גמור עד לפני יומיים בלי בעיה. איתחלתי את המחשב ופתאום כשהמחשב עולה - לפני חלונות - עושה לו CHEK עד שמגיע ל 100% בחלונות בהתחלה לא רואים אותו...אחרי חצי שעה רואים ואי אפשר להיכנס. אליו ועולה חלון פופאם שרושם שאם רוצים הלשתמש בו צריך לעשות לו פירמוט. עזרה? 90% מהחומר אמנם מגובה אבל מנסה לראות אם אפשר לפתור בלי פרמוט. ניסיתי לנתק מהלוח אם ולחבר, ולנתך ולחבר לכניסה אחרת בלוח אם. לא עזר. תודה מראש על כל עזרה.

17. Started by oshrinuri,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by bushman,

היי באחד השימושים שלי במחשב התנתק כרטיס המסך geforce 9500gt מהמחשב כשהוא עדיין פעל ומאז רק בחיבור dvi התצוגה לא משהוא יש תצודה אבל באיכות ירודה מאוד האם הבעיה פתירה או שנדפקתי?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by שמנואל,

שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by WarSoul,

שלום , המחשב שלי עושה ריסטארט ללא סיבה , אני חושב שזה נובע מיתר התחממות של המחשב בגלל שיש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל . אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת אם המעבד או פריט אחר במחשב שלי מתחממם יתר על המידה ?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by ggioragg,

שלום לחברי הפורום!!! הצורב לא קורא סרטי dvd צרובים, ומישחקי dvd . לאומת זאת משחקי cd וסרטי dvd מקורי הוא כן קורא העם ה-dvd לא תקין או שזה משהוא בתוכנה. תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים