עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by עינב,

יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by Raz20,

מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. Started by soldier,

יש לי windows xp 32-bit אני רוצה להקתין winXp-64 bit ולא מצליח כי הוא מסרב לעשות לי BOOT FROM CD_ROM מתי ש הדיסק של winXp-64 bit בפנים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by Ski Farm,

לי יש מחשב פנטוים 3 כאשר אני מתחיל להתקין את הWINDOS אז יש את החלק שהוא נמצא במסך כחול שבו הוא מתחיל את ההתקנה ושואל היכן להתקין וכו' לאחר מכן כאשר הוא מסיים הוא מבצע אתחול מעלה את הDOS ואז מתחיל את ההתקנה כאשר יש את החלונות עם הכתוביות של החלונות שמתחלפות. הבעייה שלי היא אחרי האתחול הוא מריץ את הDOS ולפני המשך ההתקנה רושם לי שחסר קובץ כאשר החלפתי לחלונות אחרים אז אותו קובץ חסר באותו מקום וגם כאשר החלפתי את הדיסק הקשיח אז אותו קובץ חסר ובאותו מקום אבל אותו דיסק כשיח כאשר מתבצעת ההתקנה במחשב אחר הכול עובד כרגיל ללא שום בעיות. כאשר מותקן כבר חלונות בדיסק הכשיח ממחשב אחר ואני מחבר למחשב שלי אז אותו קובץ חסר באותו מקום מה הבעייה ואיך פותרים אותה. בתודה רבה SKI FARM

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by ofeky1,

מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by DjBlack,

שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Oranili,

פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. ערב טוב לכולם דוד שלי לפני כמה ימים פתח לי את המחשב ושיחק שם בכמה דברים (הוא לא ילד קטן הוא מהנדס). הוא לא שבר שום דבר אבל מאז שהפעלתי שוב את המחשב חיבורי-USB לא מזהים התקנים אחרים... פרמטתי את המחשב (זה היה התוכנית גם ככה) ואיפסתי את הביוס... בנוסף גם הסרתי את כל התקני ה-USB אבל שום דבר לא עוזר... יש הצעת? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by barhanin,

אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?

17. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by rafi_k,

שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי

19. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

20. Started by RoNeR,

הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. חבר שלי קנה את הקירור הנ''ל למעבד שלו. AMD athlon 3000 939 הלוח הוא LanParty ultra-d http://www.glacialtech.com/company/glacial_Igloo7220series.htm הקירור בא עם שני קליפסים, ואנחנו לא מצליחים לחבר את הקירור למעבד\לוח. לא מצאתי באינטרנט מדריך שיכול לעזור,והמדריך שהגיע עם הקירור לא ברור! מישהו התנסה\מבין בעיניין? תודה

23. Started by amitle22,

מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים