תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי השבוע מעבד E6420 ולוח F-I90HD זיכרון OCZ PATIMUN EL והמחשב לא נדלק...כלומר פיזית הוא נדלק אבל הוא אפילו לא מגיע לביוס... מה שאני חשבתי זה שהזיכרון לא מתאים בגלל שהזיכון דורש מתח של 2.1 והלוח נותן 1.8...(בביוס יש אפשרות ל2.1).. איך אני יכול להפעיל?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד
-
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
- 2 followers
-
-
העליתי בטעות את הבאס מ-200 ל-250 ועכשיו המחשב לא עולה, לא מגיע אפילו לביוס. איך אני גורם לו לעלות? הדגם של לוח האם שלי הוא GA-8IK1100
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השאלה היא כאשר ספק הולך המחשב בכלל לא ידלק או עדין יש סיכוי שהוא ידלק ויכבה אחרי כמה דק'
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום עקב מסכים כחולים רבים החלטתי להפעיל תתוכנה הזאת במחשב שלי. הפעלתי אותה לבערך 20 דקות ובשתי מבחנים שם מתוך 6 שעשיתי בכל מבחן מצא לי כל אחד בערך 250,000 טעיות. עכשיו השאלה שלי מה זה בדיוק אומר שיש בעיה באחד הזכרונות ?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על לינק של איזהשהוא אתר . נגיד אני מקבל במייל כתובת אתר ואז לוחץ על הלינק מתקבלת השגיאה הבאה :"פעולה זו בטולה עקב מגבלות החלות על מחשב זה .נא פנה אל מנהל המערכת" מה אני צריך לעשות ?! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, כש-4 הרדיסקים שונים נהרסים במחשב אחד במהלך 3.5 שנים זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. לפי מה שאני יודע, אפשר להאשים רק את הספק הג'נרי, ככה שאם אחליף אותו, אין סיבה שיהיו עוד בעיות. אני צודק ? או שאולי לוח האם (ASUS) או רכיב אחר כלשהו יכולים לגרום לזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מצרף קובץ... [תודה מראש ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-