תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! אתמול קיבלתי דיסק חדש של 80 ג'יגה אז היום העברתי את כל קבצי המשתמשמ D ל E ואז התיקיות נעלמו לי מהתיקיית משתמש בשולחן עבודה(מוזיקה,סרטים,מסמכים,משחקים שמורים) עכשיו,אני יודע שאפשר פשוט לפתוח תיקייה חדשה ולשנות את המיקום שלה אבל שפותחים תיקייה חדשה ועושים מאפיינים זה לא מראה את אותו דבר כמו בתיקיית משתמש המקורית דוגמאתמונה למטה) איך אני יכול לעשות שלשמאלי יהיו אותן אפשרויות כמו לימני? עזרה בבקשה זה ממש חשוב לי וואי סליחה סליחה סליחה... הצלחתי לפתור את הבעייה למי שצריך:פשוט לפתוח תיקייה חדשה בתיקיית המשתמש ולשנות את שמה לתיקייה שאתם רוצים(לדוגמא:MUSIC) ואז זה חוזר לעצמו מנהלים בבקשה לנעול מצטער על הטרחה(אם בכלל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך NEC AccuSync LCD 72VM וכ. מסך מובנה לוח אם INTEL GMA 3000. לאחרונה המסך מסרב להכנס למצב STANDBY ע"י WINDOWS XP. המסך מפעיל את שומר המסך בזמן הקצוב, אך כאשר הוא אמור להכנס למצב STANDBY כעבור X דקות הוא נכבה לרגע ואז נדלק שנית, כאילו מישהו נגע במקלדת או העכבר. אמנם למחשב יש מקלדת ועכבר אלחוטיים ולכן יתכן שתנועה או קליטה של תנועה כלשהי שלהם עלולה "להעיר" את המחשב, אך עובדה היא שהבעיה מתעוררת רק בכניסה למצב STANDBY, במצב SCREEN SAVER אין שום בעיה והוא נשאר במצב הזה עד שהוא אמור, כאמור, להכנס למצב STANDBY. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת שבמחשב עובד לא ממש טוב וזה אחרי שידרוג וגם יש כמה תהליכים שצורכים הרבה משאבים. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 19:27:08, on 12/01/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-24,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-35,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-79,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-34,000k C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-32,000k C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.e…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי קובץ ISO שאותו אני יעלה עם USB ככלי בדיקה/התקנת מערכות הפעלה וכו'. אני מעוניין שתהיה לי האפשרות להכניס לשם כמה שאני רוצה קבצי תמונה שעולים באותו סגנון (לדוגמה memtest או hirens) כל עוד יש מקום בכונן כמובן. אני מודע שזה אפשרי לעשות את זה עם כלים כמו של hirens, אבל הייתי מעדיף משהו פשוט בסגנון DLC Boot, עם ממשק GUI. הבעיה שבDLC Boot זה די נעול רק למה שיש לאתר שלהם להציע, ולא לשאר הכלים שיש ברשת.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מעוניין להוריד למחשב הקלטה ממיר הוט. חיברתי את הHD בSATA לUSB כולל מתח SATA חיצוני, מסתבר שהמחשב מזהה חיבור כונן אך לא פותח ספרייה. איך ניתן לעקוף ? (הכבל נבדק על HD נוספים ועבד) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד
-
סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-