עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofekd23,

התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by avram,

שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by bagtoshop,

אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים. דרייברים מעודכנים ולא נפתר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. file:///C:/Users/eyaly/Desktop/Untitled Project/Untitled Project.html כאן אפשר ליראות

7. Started by shayre789,

שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by ovad1,

שלום רב, אני משתמש ב WIN 10 במחשב נייד , ברשותי שני יוזרים , מעוניין לבטל את סיסמת הכניסה כאשר אני עובר מיוזר ליוזר , איך מבצעים זאת ? אדגיש ואומר, כאשר אני נכנס לכל אחד מהיוזרים לאחר RESTART למחשב , לא נדרשת סיסמא , רק במעבר בין יוזרים ואת זה אני רוצה לבטל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by winner100,

בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. תהנו אנשים זה מנועי חיפוש קטלניים 1. מנוע חיפוש לMP3 סרטים תמונות FTP וכל דבר : http://ftpsearch.tomsk.net 2. מנוע חיפוש פולני וחזק מאוד: http://pliki.onet.pl 3. זה מנוע חיפוש FTP כמו גוגל (חזק וטוב) : http://ftp.veoda.com 4. מנוע רוסי מפורסם : http://ftpsearch.rambler.ru/db/ftpsearch/search.html 5. מנוע אוקראיני : http://www.ftpsearch.kiev.ua כשאני ימצא עוד אני יוסיף

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by shoomil,

מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kantan1,

בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by poped,

לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by E4,

טוב אז ככה לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא דריבר מתאים למצלמת הוידאו הדיגיטלית של JVC בגדם GR-D70 אני צריך USB דריבר אז אם אתם יודעים מאיפה אני יכול להוריד אותו אנא תגיבו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבדהעובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dimiboy,

שלום. קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו... C2D E8400 GIGABYTE EP45-UD3L OCZ 2X2GB DDR2 WD 500GB HEC 500W PSU כשהגעתי הביתה וחיברתי הכל ולחצתי על כפתור ההדלקה (מאחור העברתי את המתג למצב 1) שום דבר לא קרה. בחריצי האוויר של הדלת בצד לא רואים כל סימן חיים ושום נורת חיווי שיש ללוח מתח אינה נדלקת... אני לא פותח את המחשב כי יש מדבקה שאומרת שהסרתה תפגע באחריות. האם יש משהו שאפשר לבדוק כרגע או שעלי רק לחכות שיהיה לי זמן (אני בצבא) וללכת איתו שוב לחנות שיתקנו? עוד שאלה, אני מעוניין לחבר למחשב החדש שני דיסקים קשיחים ישנים. זה אומר שבגלל המדבקת אחריות אני לא יכול או שמה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ולפעמים המקלדת לא עובדת כלומר הWINDOWS אומר שהיא לא אותחלה. יש לי WIN2K אם מישהו נתקל בתופעה ופתר אותה האם הוא יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by reuven5,

הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.