תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
צורב DVD של NEC. בעיית איטיות מטורפת לאחרונה. בזמן הצריבה אי אפשר לעשות שום פעולה ואפילו לא הפשוטה ביותר, לדוגמא לפתוח תיקיה. בגלל שהמחשב נתקע, השורה של ה- BUFFER (אם אני לא טועה כך רושמים?) משתגעת, פעם היית על 99% קבוע, כרגע יורדת 5% אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? בדרך לשבוק חיים או שיש מצב לתקן?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הצלחה chipset via apoolo kt133 aopen ak73pro = motherbord
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוז 8 על כונן SSD חדש על מחשב נייד asus n550jv התחילה בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. הורדתי את הדרייבר העדכני Gefocre 334.89 notebook לכרטיס מסך שיש לי geforce 750m ולאחר ההתקנה שלו המחשב עובד קצת כבד ובdevice manager מופיע סימן קריאה צהוב על הדרייבר שלו ורשום code 43 erreor בDecive stauts. רק לאחר הסרת הדרייבר הcode 43 error נעלם והמחשב רץ כמו שצריך. לפני התקנת הSSD לא הייתה את הבעיה הזאת הדרייבר הותקן ועבד כמו שצריך. נסיתי להסיר ולהתקין מס' פעמים את הדרייבר ולהתקין וזה לא הסתדר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מנסה לעשות ריסטרט דרך ההתחל המחשב מגיע למצב שהמסך, העכבר והמקלדת מכובים אבל המנורה למטה עדיין דולקת והמחשב עצמו עדיין עובד. גם שאני מחכה הרבה זמן זה לא עולה מחדש. אז אני מכבה את המחשב, המחשב מגיע לאותו מצב (שרק המנורה למטה דולקת) ושום דבר לא עולה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לכבות ולהדליק (יש לי שני כפתורים, האחד הגדול שמכבה ומדליק את המחשב והשני כפתור שאמור לעשות ריסטרט אבל אלוהים יודע מה הוא עושה) הוא עולה אבל יש כמה מקרים: או שהוא עולה ורואים מסך עם הלוגו של GIGABYTE ועולה כרגיל, או שהמסך נדלק בקטע הזה לפני שהOS עולה (שיש טבלה גדולה). חלק מהפעמים ה OC שלי נשאר וחלק הוא חוזר להגדרות המקוריות. (זה OC שעשו לי בחנות) אולי זה קשור אני לא יודע. המארז הוא APOLLO NZXT למי שמ…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ההודעה על הנושא הזה ננעלה, מצטער על שמיודם לא רשמתי כותרת טובה, אבל אני חייב תשובה לעיניין הזה. ויש לי שאלה אחרונה בקשר לזה, אז אתם יכולים לסגור או למחוק את זה אחרי זה. הבעיה היא- בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול וא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך GTX780 ומצלמת הרשת HD-3000 אני רוצה להקליט גיימפליי בשדואפליי ושהמצלמה תצלם אותי איך אני עושה זאת? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עידכנתי את גרסת האובונטו ל20 - מאז האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר כשעה של עבודה תקינה. מה שקורה הוא שכל אתר חוץ מיוטיוב וגוגל לא עובד ועלי לכבות ולהדליק מחדש את הויפי. נראה לי ניסיתי כמעט כל סרטון ביוטיוב - לשנות DNS, לשחק עם IPV, לשחק עם כל מני קבצים לפי סרטוני יוטיוב. שום דבר לא עובד לי ואני גם לא באמת יודע מה בכלל הבעיה ואיפה היא נמצאת. אשמח לעזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, יש לי מחשב מוזר, 3.4 INTEL 1GB זכרון וGEFORCE 7600 לוחM של ASUS - DDR1.. והוא כל הזמן קורס, ועובד נורא לאט. לוקח לWINDOWS לעלות בסביבות ה- 6-7 דקות (בדוק). ניסיתי כל מני דברים, עברתי כרטיס כרטיס, עשיתי פירמוט ואפילו קניתי WINDOWS חדש מקורי(!!) ושם דבר לא עזר. המחשב עדיין איטי. מה שמשאיר לי או את המעבד, לוח M או זכרון. אני מהמר על הזכרון כי: 1. הרצתי בדיקות עם תוכנה בשם BurnInTest שמדמה כמה עשרות פעולות במקביל והכל רץ חלק. 2. הרצתי תוכנה בשם MEMTSET והוא עדיין לא הגיע ל2 אחוז וכבר מצא בעיות בזיכרון. 3. הרצתי את הבדיקת זכרון של WINDOWS והוא לא הפסיק לבדוק ומצא יותר מ443 באגים. השאלה שלי, האם זה יכול להיות לוח הM או מעבד? האיטיות מתבאטת בכך ש: 1. לוקח כ7 דקות לWINDOWS ל…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שלא בשימוש כבר איזה חצי שנה, ואני מנסה לעלות אותו אבל לא מצליח, מקבל ERROR שקשור ל PRIMARY / SLAVE במסך הראשוני, ואז עושה F1 והמחשב ממשיך לעלות רגיל אבל הדיסק לא מופיע במחשב שלי. שאלה אחרת, בדיסק קשיח אחר אני מנסה לגשת ל "מסמכים שלי" אבל אין לי הרשאה, מה אוכל לעשות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי כרטיס מסך חדש (AGP-GEFORCE FX550 256MB) ולאחר ההתקנה כונני הDVD שלי נעלמו ממסך "המחשב שלי". נכנסתי לDEVICE MANAGER ועל הכוננים של הCD/DVD היה סימן קריאה ובמאפיינים קיבלתי את ההודעה הבאה : "Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)" כשהסרתי את ההתקנים הנ"ל וסרקתי לחומרה חדשה ,המערכת מצאה וזיהתה את הכוננים אך ההתקנה מחדש לא עזרה והמצב נשאר גם לאחר כיבוי מחדש. אחד מהכוננים שלי הוא חיצוני USB וגם לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש והסרתו והתקנתו מחדש המצב לא משתנה. כמו כן הורדתי והתקנתי את DRIVER המעודכן של הכרטיס מסך וניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכוננים וזה לא עזר. (יש לי WIN-XP SP2) ממש הודה לכל …
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שנקנה לפני קצת יותר משנה ורק עכשיו אני שם לב לבעיה מסויימת. כשאני רוצה להעביר מידע מהמחשב לדיסק און קיי או ההפך המהירות איטית ברמה בלתי נסבלת, אני מדבר על 2-4 מגה בייט בשניה (!) מה שאומר שכשאני רוצה להעביר סרט HD אני יכול לחכות שעה וחצי עד שיעבור סרט. הדיסק און קיי היה מסוג SANDISK CRUZER אבל אני לא חושב שזה קשור לדגם כי ניסיתי להעביר גם להארד דיסק נייד שמתחבר בUSB וגם לעוד סוג של דיסק און קיי. הלוח אם שלי הוא מדגם GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H. ד"א ניסיתי גם ביציאות USB הקדמי וגם באחוריות, אותה מהירות איומה. יש למישהו רעיון איך לעזור לי? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב הבא: Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz MB: ASUS P8Z77-M 2x4GB DDR3 Dual Channel @ 812.1 MHz G.Skill ASUS 295 GTX PSU: HuntKey APFC 700 יש לי בעיה בחלק מהמשחקים, בזמן שבמשחקים אחרים הכל עובד תקין. מה שקורה זה שיש משחקים שבמהלך המשחק, לפעמים אחרי 2 דקות, לפעמים אחרי 15 דקות, המסך פתאום נכנס למצב שינה, המאוררים ממשיכים לפעול, ואני שומע את המשחק, אבל המחשב לא מגיב, הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות hard reset עם הכפתור (לחיצה 10 שניות). הבעיה קיימת כבר זמן מה, ואני עצמי מבין לא מעט במחשבים, אז הרצתי מגוון בדיקות: עידכון דרייברים + עידכון BIOS ביטול כרטיס קול מובנה בביוס (יש לי אוזניות עם כרטיס קול חיצוני 7.1) בדיקת יציבות ספק עם OCCT, הבדיקה רצה במשך שעתיים עם מטח…
-
- 42 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…
-
שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש צורב של ימהה מהסדרה הדפוקה... מהירות כתיבה: 16X שיכתוב: 10X קריאה: 40X דגם : CRW 2100, לא זוכר לגבי ה EVK, כלומר את סיומת המדויקת, אנ ירק יודע שהוא IDE. והוא לא מצליח לצרוב בכלל.. פה ושם איזה דיסק צדיק ! יש איזשהיא דרך לפתור את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-