עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by bbbbbb,

אני מכניס HDD חיצוני USB 2 מלא חומר יקר, ומיד מופיע התקנת חומרה נכשלה ללא שום זיהוי הHDD, נכנסתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה הבעייתית, כיביתי את הHDD הדלקתי והוא זיהה אותו זיהוי מלא, רק לא נתן להכנס אליו, ב"ניהול מחשב" הוא נתן את הגודל שלו, בלי תצורת מערכת קבצים, ובפרטים הוא כתב שזה מערכת קבצים RAW, מה שלא ברור לי, כי ראיתי שאלה דומה כאן, שזה HDD שעבד מצויין לא חדש ויש לי עליו חומר יקר [כרגיל], איך פתאום זה נהיה, ואיזה פתרון יש לזה? אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה!!!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sizipus,

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו : התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה... כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או ש…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by shablull,

לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by MDK,

היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. מה עליי לעשות ? אני אמור למחוק איזה קובץ רג'יסטרי (שהוא כאילו ההתקנה של ה- HD ואז אני עושה ריסטרט או משו וככה ה- HD אמור להיות מזוהה במערכת הפעלה .. ההארד דיסק מזוהה כ- SLAVE יש לי עוד HD SATA 2 מחובר . איפה נמצא הקובץ ברג'יסטרי אם מישהו יוכל לומר לי ? כל פיתרון אחר ייתקבל . תודה מראש, אייל. עריכה : תודה אך מצאתי את הפיתרון בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334432.0 התשובה של VTOS-LOCOS העלתה בי את הזיכרונות - פעם ידעתי איך לעשות את זה . הייתי צריך להגדיר ב- DISK MAGANEMENT את ה- HD .

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by 9raviv9,

אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

13. הי, קיבלתי מחשב חדש, ואני מנסה להעתיק אליו דברים מ-DVD-ים שונים ואני כל הזמן מקבל ERROR:CYCLING REDUNDANCY CHECK אני מבין שזה אומר שאולי הדיסק לא טוב, אבל אלה דיסקים חדשים שנצרבו לפני שבוע ואני מקבל את זה אצל כולם. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.

15. Started by RoNeR,

הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה

17. כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. מחשב בן שנתיים.כרטיס גרפי gainward 6600GT. מוצא TV היה מחובר ועבד יפה. לאחרונה התקנתי כונן קשיח נוסף ועליו מערכת הפעלה XP שנייה. כאשר מוצא TV מנותק אני מפעיל את המחשב ובזמן העלייה הוא מאפשר לי לבחור בין שתי מערכות ההפעלה: הישנה או החדשה. לאחר הבחירה המחשב עולה בצורה תקינה. אם אני מחבר את מוצא TV, אחרי שהמחשב עלה, הוא פועל בצורה תקינה. אם מוצא TV נשאר מחובר ואני מנסה להפעיל את המחשב ממצב כבוי אז בזמן העלייה כבר במסכי הפתיחה של ה BIOS המחשב קופא. בדקתי פינים במוצא TV והם שלמים ולא מכופפים. יש למי מכם רעיון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by yaarix,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by kuriz,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו…

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by cooper,

ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. בעיה בסאונד- המערכת קולנוע ביתי שלי שהיא 5.1 עובדת עכשיו רק עם 2 רמקולים קדמיים, האחוריים לא עובדים וגם הסאב וופר והסנטר לא. כרטיס הקול הוא של Realtek ותומך ב 7.1, הוא אונבורד על לוח של Gigabyte GA-P35-DS3R. המערכת עובדת 100% במחשב הישן שלי - גם בו יש לי כרטיס קול אונבורד של Realtek מדגם ישן יותר. חיברתי את המערכת ליציאת ה S/PDIF בלוח, גם האופטית וגם הקואקסיאלית, אותה תוצאה. הגדרתי את ה5.1 בוינדוס גם בלוח בקרה וגם ב Realtek - השוויתי לאותן הגדרות במחשב הישן, שניהם Windows XP- פרט לתוכנת ה Realtek שקצת שונה. ניסיתי מספר דרייברים אחרונים של הכרטיס הזה- אותה תוצאה אין שום שמע מהרמקולים האחרים פרט לשניים. היות שהמערכת קולנוע עובדת 100% במחשב אחר אני מניח שהבעיה בכרטיס קול, מצ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים