עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Vatos-Locos,

שלום, הסטיקי נפתח מכוון שאותה המלצה לקידום מציאת הגורם המזיק נרשמת כאן מידי יום. אני רואה את התהליך הבא כצעד בסיסי לפני פתיחת תארד. (שימו לב שחלק מהמילים מופיעות כלינק ומובילות למדריכים באותו הנושא). 1. במצב שהמחשב אינו עולה\נדלק (שימו לב שלא מדובר במערכת ההפעלה) חשוב שתבצעו את הבדיקות הבסיסיות האלו: * במידה והמחשב משמיע ציפצופים, ניתן לפענח אותם בלינקים האלו. * במידה וזה מחשב חדש שלא הופעל עדיין או שהמחשב עבר שדרוג, יש לוודא שלוח האם תומך בכל הרכיבים שמורכבים עליו, חשוב לוודא באיזה גרסאת ביוס נוספה התמיכה לחומרה שלכם, במידה ויש לכם גרסא ישנה יותר אז כמובן שלעדכן לגרסא הרצויה. * יש לבדוק חיצונית תקינות חזותית של החומרה, לשלול אפשרויות של קצר\מגע של הלוח-אם עם חלקים מולי…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Checker,

קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של WD, 320GM. בהתחלה חיברתי אותו, והעברתי תיקייה לתוכו, בזמן ההעברה מישהו בטעות הזיז את הדיסק ולשנייה הנורה בו כבתה ואז נדלקה בחזרה. מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לקלוט אותו, כשאני מנסה לחבר אותו המחשב עושה מן בועה בפינה וכתוב בה התקן לא מוכר, אני עושה התקנה באופן אוטומטי, ולאחר ההתקנה אני מקבל את הבועה הזו: "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על בועה זו". ואז כשאני לוחץ על הבועה מופיעה לי רשימה עם התקני ה-USB, ובאחד מהם רשום "התקן לא מוכר". נראה לי שקרה לי מה שתמיד חששתי שיכול לקרות אם לא עושים לדיסק-און-קי הסרה בטוחה. מה אפשא לעשות?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Diniska,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by Tal14,

יש לי מחשב בן חודשיים בערך, שעבד מצוין והיה מאוד שקט בהתחלה. היום אחרי חודשייים המחשב עבר 2 פירמוטים, ולפחות 4 או 5 פעמים שניקיתי את המאווררים ואת המארז עצמו. אבל המחשב לא שקט כמו פעם, וגם לא עובד כמו פעם. הוא עובד מצוין אבל לדוגמא כשאני משאיר אותו דלוק בלילה וקם בבוקר פותח את המסך המחשב פשוט עובד לאט ואי אפשר להסביר את זה.. והרעש מוזר מאוד,ניקיתי הרבה פעמים וממש הכל נקי ממה יכול לבוא הרעש ? תודה *בדרך הוספתי הארדיסק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by Keman,

הי ! אם למישהו יש כאן מושג בכרטיסי מג'יק של "רוגב" ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום לכם קהילת HWZONE ! קניתי אתמול מחשב חדש, ב5000 ש"ח. כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 וזיכרון Corsair 2GB RAM DDR2 CL5 800MHz התקנתי על המחשב Windows Vista Ultimate 32 BIT השאלה שלי היא כזאת: שמתי לב שהכרטיס מסך משתמש ביותר זיכורן RAM . 1.2GB במקום 512MB . עכשיו הזיכורן הזה לא בא מהשמיים, אלא מהזיכורן RAM הרגיל של המערכת. אני חושש שזה מביא לאיטיות של המחשב, ואי ניצול הזיכורן בצורה המקסימלית. כך שבצעם הכרטיס מקבל יותר מדי זיכרון , מה שמביא לאיטיות של המערכת (היא לא עד כדי כך איטית אבל אני חושב שזה משפיע) השאלה שלי היא איך לבטל את הדבר הזה? שהכרטיס לא יחרוג מ512MB, והאם זה תקין, אשמח לקבל קצת עזרה.. הנה תמונות להמחשה ולחיזוק טענותי: http://www.siz.co.il…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Tranquility,

OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי בעיה בקריאת דיסק DVD! מדובר בצורב7170A DVD NEC הצורב אחריות וראיתי שמחליפים לי אותו! חיברתי אותו בבית וכמו כן אותה בעיה שוב פעם הוא קורא דיסקים רגילים של 700 רק DVD לא. הכנסתי דיסק של ויסטה שהוא על דיסק DVD והוא קורא את הדיסק כבוט! האם אני צריך לפרמט את המחשב או שיש דרך אחרת לסדר זאת? יש לי נערכת הפעלה XP PRO! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by BloodLine,

תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. הרזולוציה ננעלה על 1600Xמשהו אני לא זוכר בדיוק בלי אפשרות לשנות תוך כדי עבודה , ניתן לשנות בהגדרות ה REMOTE DESKTOP את הרזולוציה אבל זה לא משנה את הרזולוציה בפועל שהיא 1600 על משהו שאני לא זוכר... חוץ מכ.מסך חיצוני לא מובנה יש פתרון לבעייה הזאת?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by RX7,

יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by or_17d,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by rank,

אני קניתי מתנה מציג תמונות עם זכרון וקיבלתי איתו דיסק ... אני הכנסתי את הדיסק ולמראית עין הדיסק ריק אין עליו שום דבר פנוי לגמרי . אני ניסיתי לפתןח את הדיסק און קי והוא אומר לי שצריך להתחל אותו ... ואז זה פתח חלון עם אופציות ואז לחצתי אישור וזה ניסה להתחל ואז אמר שלווינדוס אין אפשרות להתחל מישהו יודע איך לפתור זאת ?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ofer1928,

כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by שמול,

לכל המומחים יש לי בעיה ואודה אם תוכלו לעזור לי. לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך HD3850 ATI של חברת CONNECT מ FOXPC. הדיסק המצורף מכיל מס תוכנות ודריברים למסך ולתמיכה באודיו דרך ה HDMI. במהלך ההתקנה בשלב שבו אמורים היו להיות מותקנים הדרייברים של ה HDMI AUDIO SUPPORT המחשב מאט/נעצר כאילו שהתוכנה לא מוצאת את מה שהיא מחפשת ואחרי כ 5 דקות זורקת אותי החוצה. מיותר לציין שבסיום ההתקנה הכל עבד מצוין מלבד האודיו דרך חיבור ה HDMI. בלוח הבקרה תחת האיקון של התקני קול, אין בכלל איזכור לתוספת חומרה לניגון אודיו והמחשב משמיע כל דרך התקן ברירת המחדל שלו שהוא הכרטיס קול ONBOARD. ניגשתי לאתר של ATI הורדתי והתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך אך נראה שלאודיו אין גירסה מעודכנת יותר. ניסיתי ל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. זקוק לעזרתכם: ברצוני לחבר שני מסכים למחשב, האחד לעבודה יומיומית, והאחר מסך LCD לצפיה בסרטים (בצורה כזאת שפשוט יהווה את ההמשך של שולחן העבודה ואני אוכל לגרור הצידה אליו את החלונות שאני ארצה - שולחן עבודה מורחב) אז חיברתי אל כרטיס המסך שלי (GeForce 8600GT) מסך LCD 42" ב-DVI ומסך 17" אנלוגי דרך מתאם DVI. הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA ונתקעתי כשלוח הבקרה של NVIDIA לא נותן לי להגדיר לכל אחד מהם את הרזולוציה שלו, אלא רק אחת רחבה וגדולה לשניהם (שמורחת את הכל הDESKTOP) או אופציית CLONE (שמאפשרת רק לאחד מהם לעבוד ברזולוציה שטובה לו ולשני להתעוות) אני יודע שזה אמור לעבוד כי ראיתי את זה עובד אצל חבר. כל אחד מהמסכים מקבל את הרזולוציה שלו בלי בעיות. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by kobibo,

המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by smalery,

שלום כולם, ברשותי מחשב סטנדרטי P4 מערכת הפעלה XP. כל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD, NERO חושב חושב חושב, מגיע ל-17 נתקע, ומודיע על כמה unknown phase. החלפתי צורב ומתקבלת אותה שגיאה. דיסקים של מוזיקה הצורב צורב טוב. שני הצורבים דפוקים? הלוח אם? המערכת הפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים