עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by ard,

שלום אני צריכה לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיות שיש לי, ניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מהיכן להוריד עידכון אשמח לקבל לינק להורדה עבור עדכון לביוס וכן הסבר איך עושים את זה מצורף מפרט המחשב שלי תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. ברגע שאני לוחץ על כפתור ה CTRL המחשב מתחיל להתחפן הוא פותח לי את האאוטלוק ואת ה WINAMP ונורה של NUM LOCK נידלקת ונכבת כל פעם שאני לוחץ על CTRL , כל לחיצה יש גם ציפצוף מהחמשב והוא פתוח מחדש את התוכנות הנ"ל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by MIKI23,

משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by boyo,

קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by פיני טרקסלער,

הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.

13. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by tzilber,

יש לי בורד ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 וכרטיס קול creative audigy 2 אני מקבל בזמן האחרון מסכים כחולים כשאני משחק (לפעמים אחרי חמש דקות לפעמים אחרי שעה) הדרייברים הם הכי מעודכנים גם לכרטיס קול וגם לבורד כולל הביוס כולל directx. יש לי xp pro sp1 אני יודע בוודאות שהבעיה היא בגלל כרטיס הקול. ההתקנה של win היא בת שנה וחצי והחלונות התחילו להופיע לפני שלושה חודשים. אם יש לכם רעיונות אשמח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by shoomil,

כל הזמן עושה לי שגיאה כזאת things to check when having direct problem video cars comtible -- ויש לי ג'יפורס 4 והמשחק היה עובד לי פעם directs 8.1 installed properly ויש לי directs 9 retry running stup or video card detection - contact techincal support מה עושים עם זה ?!?!? בבקקשה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by o.k,

שבת שלום לכולם.. המחשב של אחי מרעיש שחבל על הזמן ורציתי לשאול איך אני מזהה את מקור הרעש?? איך אני יודע אם זה הקירור של המעבד או איזה רכיב אחר?? תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by cooper,

חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by פרשש,

אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש

22. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

23. Started by nir007,

אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by see4,

מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by esaly,

חבר'ה... יש לי תופעה במחשב... כשאני מדליק אותו הוא מידי פעם נדלק ומידי פעם לא...יש ריח שרוף בתוך המארז....רוב הסיכויים שהלך לי הספק כמו שזה נראה... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים