תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב חדש E6600 לוח GYGABITE DS4 - 2GB זיכרון. כרטיס 7600GS 512GB הרד דיסקים 160+320GB SATA 2 נקנה לא מזמן. לא עבר שינויים או O.C מעביר אותו OCCT: פעם אחת עוברות 5 שעות ואז CRASHED פעם 29 דקות ואז CRASHED פעם 11 דקות ושוב CRASHED ופעם 10 שעות ואז CRASHED. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לעומת זאת הרצתי PRIME95 כל הלילה ולא היתה לו שום בעייה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום , המחשב נכבה לי כבר המון זמן , והוא נכבה לבד בסבות 45 דקות , ככה כל פעם זה משתנה מזמן לזמן , ובמקרה הופיע איזה מסך כחול היום שהוא : ולפני איזה שבוע עלו לי שני מסכים כאלה : ממה הבעיה לפי מה שרשום במסך הכחול ? http://up203.*צונזר*/up1/ewzlyjdk3nwz.jpg http://up203.*צונזר*/up1/nln5imymi3tj.jpg אני מעלה את התמונות וזה מצנזר לי למה ? לאן אפשר לעלות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הרכבתי צג lcd של 4 שורות של 20 תווים. כשסיימתי להרכיב חיברתי אותו למחשב והוא הציג 2 שורות שחורות (מה שאומר שהוא תקין), אבל בכל זאת לא עבד אצלי. אז נתתי לחבר שלי שיש לו אותו מסך בדיוק, רק כבר מורכב ופועל, לבדוק את המסך שלי והוא כן עבד אצלו. אני חושב שזה בגלל שהכרטיס Parallel שלי לא עובד במצב EPP. הכרטיס שלי הוא של חברת ST-LAB והוא לא מובנה על הלוח משום שללוח שלי אין Parallel. זה הדגם של הכרטיס ותמונה שלו: PCI 1P PARALLEL CARD וככה הוא מופיע לי במנהל התקנים: שימו לב שרשום שם שהוא ECP. אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך להעביר אותו ל EPP או שיפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. המסך כבר שבוע שוכב בצד.. וזה מעצבן! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?
-
יש לי מקס פיין והפעלתי את מוד המטריקס מכות (איך שלא קוראים לזה) ושאני משחק זה פתאום ניתקע לחצתי ALT+CTRL+DELETE ולא קורה כלום המסך פשוט קפא אולי צריך להתאים גירסאות ??? המקס פיין שיש לי הוא 1.0 V והמוד שהורדתי הוא 1.2 V אולי בגלל זה כל הבעיה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר, יש כבל שיוצא מהמארז כתוב עליו INT SW, שאין לי מושג לאן הוא מתחבר אז לא חיברתי אותו, שוב המחשב עבד לפני זה. פתחתי לנסות להבין לאן הוא מתחבר, כשלא הלך לי אז השארתי אותו מנותק והפעלתי את המחשב, רק שעכשיו המחשב עולה, קצת לפני הBIOS הוא נכבה, ואז נדלק שוב ונכבה בלופים. HELP! לוח אם: Gigabyte 965P-DS3P זיכרון G Skill 2 GB מעבד E6600 כרטיס מסך: BFG 8800GTX ספק ליברטי 400 צורב LG וHD של WD מארז :CM stacker 810
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-