תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה ימים המחשב היה נתקע כל כמה זמן. היום גיליתי שכשאני מחבר את העכבר דרך USB אז זה עובד טוב והמחשב זורם. ז"א שהחיבור ללוח אם כנראה לא טוב. אבל עוד בעיה חדשה שהתגלתה היא אחרי שהותקן כרטיס הקול במחשב שעד היום היה בסדר גמור עכשיו אין לי קול במחשב אלא במקום זה יש רעשים מוזרים מאוד. יכול להיות שבכל זאת כל הלוח אם נדפק? יש פתרון? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב למומחים יש לי הגנה לרשת של אתרוג (רימון אותו דבר) ויש לי רשת דהיינו ראוטר של אתרוג והוא פתוח כשאני מתחבר אליו מפיעה הודעה במחשב שצריך להירשם ברשת כדי להכינס אליה כמו שלפעמים כשמתחברים בביתי חולי או באוטובוסים גם כשאתה מחובר צריך ללחוץ על אישור של התקנון הבעיה היא שאני כותב את התז ואז את הקוד שנשלח אלי בטלפון והוא כותב לי שהזיהוי בוצע בהצלחה ואחרי כמה שניות הוא מתאפס שוב למסך הרשאי ומבקש את התז ואת הקוד בקיצור לא מתחבר אני מחפש תוכנה או דרך מסוימת להיכנס לרשת הזאת ללא צורך בכניסה דהיינו לעקוף את הצורך בכניסה (הרשת עצמה היא פתוחה לגמרי) נ.ב פניתי לשרות לקוחות באתרוג והם הפעילו את האחריות לספק וכל אחד מפיל על השני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מחשב חדש E6600 לוח GYGABITE DS4 - 2GB זיכרון. כרטיס 7600GS 512GB הרד דיסקים 160+320GB SATA 2 נקנה לא מזמן. לא עבר שינויים או O.C מעביר אותו OCCT: פעם אחת עוברות 5 שעות ואז CRASHED פעם 29 דקות ואז CRASHED פעם 11 דקות ושוב CRASHED ופעם 10 שעות ואז CRASHED. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לעומת זאת הרצתי PRIME95 כל הלילה ולא היתה לו שום בעייה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום , המחשב נכבה לי כבר המון זמן , והוא נכבה לבד בסבות 45 דקות , ככה כל פעם זה משתנה מזמן לזמן , ובמקרה הופיע איזה מסך כחול היום שהוא : ולפני איזה שבוע עלו לי שני מסכים כאלה : ממה הבעיה לפי מה שרשום במסך הכחול ? http://up203.*צונזר*/up1/ewzlyjdk3nwz.jpg http://up203.*צונזר*/up1/nln5imymi3tj.jpg אני מעלה את התמונות וזה מצנזר לי למה ? לאן אפשר לעלות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הרכבתי צג lcd של 4 שורות של 20 תווים. כשסיימתי להרכיב חיברתי אותו למחשב והוא הציג 2 שורות שחורות (מה שאומר שהוא תקין), אבל בכל זאת לא עבד אצלי. אז נתתי לחבר שלי שיש לו אותו מסך בדיוק, רק כבר מורכב ופועל, לבדוק את המסך שלי והוא כן עבד אצלו. אני חושב שזה בגלל שהכרטיס Parallel שלי לא עובד במצב EPP. הכרטיס שלי הוא של חברת ST-LAB והוא לא מובנה על הלוח משום שללוח שלי אין Parallel. זה הדגם של הכרטיס ותמונה שלו: PCI 1P PARALLEL CARD וככה הוא מופיע לי במנהל התקנים: שימו לב שרשום שם שהוא ECP. אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך להעביר אותו ל EPP או שיפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. המסך כבר שבוע שוכב בצד.. וזה מעצבן! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-