תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה 10. הגדרתי בו 2 חשבונות אחד חשבון אדמין (אחד עבורי) ואחד חשבון רגיל (עבור הילדים) למרבה הפלא אפשר מהחשבון הרגיל לשנות את הסיסמא של חשבון האדמין או לשנות את ההגדרה שלו לחשבון רגיל אני מניח שיש עוד הרבה אפשרויות בעבר היה בקרת הורים אבל בחלונות 10 זה כבר משהו מסובך יותר שאני לא רוצה להכנס אליו (המחשב מנותק מהאינטרנט ולכן לא רלוונטי) האם יש דרך שבו אני כאדמין יכול לשלוט בהרשאות של המשתמש הרגיל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הביוס ללוח מכיוון שיש לי כונן SATA וישנם כמה עדכונים בביוס. הביוס שלי לא עודכן מעולם. השאלה הראשונה , האם מישהוא עידכן לוח כזה וראה שיפורים ? והאם זה משנה הגירסת פלאש לכל עידכון ביוס. כלומר האם אני צריך לעדכן את הפלאש כדי לצרוב את הגירסה האחרונה של הביוס? והבנתי איך עושים את זה אבל מכיוון שזאת הפעם הראשונה , הייתי מעוניין לקבל הסבר על התהליך ספציפית ללוח (קראתי את המדריך)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום... הבעיה בכותרת.... העכבר פשוט לא עובד....לא לא מגיב...בכלל לא עובד!!! יש לך רעיון איך אני יכול להחזיר אותו לעבודה....בכל זאת 400 שקל! תודה מראש install :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. עד לפני כמה ימים המחשב היה נתקע כל כמה זמן. היום גיליתי שכשאני מחבר את העכבר דרך USB אז זה עובד טוב והמחשב זורם. ז"א שהחיבור ללוח אם כנראה לא טוב. אבל עוד בעיה חדשה שהתגלתה היא אחרי שהותקן כרטיס הקול במחשב שעד היום היה בסדר גמור עכשיו אין לי קול במחשב אלא במקום זה יש רעשים מוזרים מאוד. יכול להיות שבכל זאת כל הלוח אם נדפק? יש פתרון? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-