עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yellow acid,

אני רוצה להריץ סריקה של אנטי וירוס על מחשב מנותק מאינטרנט, יש דרך פשוטה להתקין אנטי ווירוס על USB ופשוט לחבר ולהפעיל? אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם בוטאבל פלאש דרייב, רק פלאג אנד פלי פשוט. תודה!

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by ad!17,

ערב טוב חבריה , המחשב שלי התחיל להתקע כמו מטורף כל פעם בפרק זמן שונה(יכול לעבוד שתי דקות ולהתקע ויכול לעבוד גם כמעט יום שלם) , הורדתי את התוכנה החינמית Speedfan בכדי לבדוק את טמפרטורת המחשב וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 59 מעלות בידיוק , האם הטמרפטורה הזאת נחשבת נורמלית? חשוב לציין שעשיתי overclock בעבר אבל הטמפרטורה הייתה עוד נורמלית לפי דברי חבר שלי. מה עליי לעשות ? בדקתי אלף פעם עם אלפי אנטי וירוס את המחשב ולא נמצא כלום. יש איזושהי דרך לקרר את המחשב בלי מאורר(יש לי במארז ארבעה וכולם תקינים)?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by argentinick,

היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) תודה רב…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by u_o,

היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by boyo,

קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. Started by HellBoY,

שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

17. Started by -liron-,

לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Doli,

שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by Abyss3,

זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by TimoTy,

טוב יום אחד אני קם בבוקר ובלי שום סיבה שניראת לעין המחשב פשוט לא מזהה את ה-CD ניסיתי לשנות בביוס נתתי לטכנאי לנסות אבל שום דבר לא עוזר ..... ה-CD עצמו עובד (אני מכניס דיסק והוא קורא אותו ) אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי או שום תוכנה אחרת...... ה-CD הוא גם DVD וגם צורב ..... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את ה-CD ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by AMD Sempron +3100,

התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.

24. Started by elad_rabi,

מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים