עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SatlaHarfa,

אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  2. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by gtx980sli,

קניתי R9 290 של MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק (יענו גרסה ישנה) הלכתי לאתר והורדתי גרסה חדשה וכאשר אני מחליף למצב SILENT GAMING אוOC זה מראה בתוכנה שהתדר ליבה מגיעה למקס שלו כאילו שאני לוחץ על OC אז זה אומר שהכרטיס על 1007 (אני לא שומע רעש מיוחד מכיוון המחשב ) לא אימתתי את הנתונים עם תוכנה אחרת בגרסה הישנה גם שלחצי על 0C התדר נשאר על 300 (מינימום) ורק שפתחי קבצים התדר עלה מה לעשות? האם זה בעייתי ? התכנה הישנה נטולת פיצרים כמו EYE RESET וכאלא אז אני רוצה תחדשה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by tamir6066,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אני מוחק אותו.. אבל הוא עדין נשאר שם.. התוכנה שמותקתנ על הכרטיס לא מצליכה לפעול בגלל בעיה זו.. כשניסיתי להעתיק את אותו קובץ מהמחשב שוב לכרטיס הוא כתב לי cannot copy Belgium. The file or directory is corrupted and unreadable מה לעשות? ניסיתי כרגע למחוק אותו עם Unlocker והוא אמר לי להפעיל את הdskchk utility כי The file or directory is corrupted and unreadable עריכה: טוב נפתר.. אני לא יודע מזה היה אבל הצלחתי למחוק אותו דרך Pocket PC הכנסתי את הכרטיס למחשב כף היד ומחקתי =S

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ur667,

אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by AAS AAS,

בררתי על הנושא של VPN דרך מחשב של חבר בארה"ב בשביל חיבור נוח לשירותים בחו"ל. ברמת העקרון הרעיון בסדר רק שזה מחייב שהמחשב שלו יפעל כל הזמן שזה לא אפשרי. רציתי לשאול אם יש אופציה שה-VPN לא יעבור דרך המחשב שלו אלא דרך המודם שלו ואם כן איך עושים את זה. (יש לי ידע לא רע במחשבים וטיפ טיפה בתכנות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by עידן01,

שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by eliXir,

לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by michaelr,

שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by ydyehuda,

אני יושב ליד המחשב, פתאום חושך, נפילה. בבדיקה בתוכנת EVENT VIEWER אני מקבל The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. האם בטוח זה ספק כח או שיתכן משהו בלוח בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by בנצי כהן,

מישהוא יודע איך אפשר לאפס את הסיסמה של זה dvr caddx

17. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, מעבד Core i7 2600k, זכרון 8 ג'יגה 4gb x 2 Mach Extreme 1600 MHz זה קורה בפעם השניה. בפעם הראשונה הצלחתי לאפס את ה-BIOS עם Jumper בלוח אם ולאפס אותו. לאחר שהטכנאי עזר לי לשחזר את הגדרות ה-BIOS, זה עבד למשך כחצי שעה ולאחר שעשיתי restart למחשב, הוא שוב לא עולה והפעם אני לא מצליחה לאפס אותו. אם לא אצליח לסדר את זה היום, מחר אביא את המחשב לחנות אך אני מעדיפה לסדר את זה לבד במידת האפשר. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הצלחתי לאפס את ה-BIOS. נקווה שלא יהיו יותר בעיות ושלא אצטרך לעשות זאת שוב.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by srulikg,

יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שלום לכם לפני יומיים חיברתי מחשב אחר למסך שלי לצורך פירמוט (מסך Dell u2711) מאותו רגע יש לי רק בעיות עם המסך כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, נכנס למצב "שינה" (הוא מזהה אות חיבור אך מיד נכנס למצב שינה) הוא נדלק רק אם בזמן שהמחשב מתחיל לעלות אני עושה לו איתחול (דרך הכפתור איתחול) אז המסך כן נדלק, אבל כשהמחשב נכנס למצב שינה המסך כבה ושוב לא נדלק יותר עד שאני עושה איתחול שוב. ניתקתי את המסך לגמרי, כולל מהחשמל וחיברתי שוב הכל מחדש כמה וכמה פעמים והבעיה לא נפתרת, אודה למי שיכול לעזור. המסך מחובר בכבל DVI, אם זה משנה משהו (גם עם כבל DVI אחר הבעיה לא נפתרה)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by sabosal,

קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by LionRoar,

שלום קוראים לי רון ויש לי בעיה במחשב כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב (רץ על windows 10) הוא קופא למסך שחור אפילו לא מרא לי כניסה למשתמש מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hotghost gaming,

מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.