תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רואה שאתם סוסים :-* פה אז זו לא תהיה לכם בעיה בטח להגיד לי איפה להוריד מחדש את ה updater של ה noroton anti virus שלי אהה ועוד משהו, איך אני מעדכן כרטיס קול? ואני יודע איך קוראים לו והכל, פשוט אני צריך את הקישור..ואיך אני מעדכן כרטיס קול.. הכרטיס קול הוא Epox-EP-4pda כרטיס מסך: radeun9200 series איפה עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
תוקן! פשוט מחקתי אותו והתקנתי אותו שוב... תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כחודשיים התחילו לי רעשים חזקים... כשאני פותח את המחשב הוא נשמע כמו מכסחת דשא ביום חורף קשה אבל אחרי כ5 דקות הוא מפחית את הרעשים באופן משמעותי... השאלה היא האם זה מהאבק? כדאי לשמן? חשבתי לעצמי שיכול להיות שזה לא מהאבק מכיוון שזה מפסיק אחרי זמן מה, אני טועה? ראוי לציין שגם כשאני מכבה את המחשב אז נשמע רעש כבד כאילו המכסחת דשא הזאת סיימה את הפעולה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
אהלן. פתאום הפסיק לי העכבר לזוז. החלפתי אותו, שיניתי חיבור - ושום דבר לא עזר. נכנסתי במאמץ רב למנל ההתקנים וגיליתי שאין התקן עכבר - פשוט נעלם. מה אני עושה ? איך בכלל דבר כזה קורה ? האם זה יכול לקרות מווירוס ? תודה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מחשב : abit kr7a amd xp 2000+ על המעבד מותקן מאורר שפולט רעש רב, לפי MBM5 מהירות המאורר 7200RPM בממוצע, טמפרטורת המעבד המקסימלית שנרשמה 50 מעלות. האם ניתן להחליש את המאורר או אף לבטלו מבלי לפגוע במעבד ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת הבאתי 4 ג'יגה זיכרון פנימי 4 סטיקים כל אחד מהם 1 ג'יגה ואחרי שחיברתי והכל המחשב מראה לי שיש לי רק 3.25 צריך לכוון משהו במערכת כדי שהמחשב יראה לי 4 ג'יגה זיכרון פנימי? ואם לא אז מה הבעיה? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-