עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bykeking,

המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by maormark,

יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg נ.ב בלי קשר לבעיה,המחשב שלי קצת מתחמם. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד פועל נגיד על 3000 סיבובים? או מה שאני מגדיר?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by Dano,

צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by VL,

שלום קניתי סורק חדש היום , סרקתי כמה תמונות והתמונות לא יצאו כפי שציפיתי. התמונות יצאו כמו בתמונה המצורפת... איך אני עושה שהתמונה תתפרס על כל הדף עצמו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. הבעיה אם שאם אני מחבר את העכבר ל usb אז אם אני מפעיל את המחשב מחדש אז מתי שהונדווס עולה כל הלחצנים ננעלים חוץ מהמחשב שלי .למשל ההתחל ננעל ואי אפשר ללחוץ עליו הכוננים שבתוך תקיית המחשב שלי נעולים.רק עם המקלדת אני יכל לפתוח אותם מה שמוזר שאם אני לוחץ ctrl +alt +del לשניה ויוצא הכל מסתדר ואני יכל ללחוץ על הכל חופשי לתמיד עד שאני יכבה שוב את המחשב מחדש.וזה דוקא שהעכבר מחובר ל usb . לבעיה הזאת פורמט + התקנת וינדוס מדיסק אחר sp 2 לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יהיה לאף אחד תשובה כי זה מקרה נדיר .אבל בכל זאת אני מנסה ומי שיעזור לי אני יודה לא מאד

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך לצרוב על דיסק DVD קצת יותר ממה שהתוכנה נותנת או איזה תוכנה מקבצת הכי טוב כדי שאוכל להכניעס את הקובץ/ים לדיסק אחד??

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. היי יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN XP 32BIT אבל במנהל התקנים יש לי בunknow devices- PCI DEVICE הקוד שלו זה ven_de10&dev_026c נראה לי זה קשור לכרטיס מסך. הצ'יפסט שלי זה nforce 410/430 mcp מודה לכל עזרה שתוכלו להציע לי.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Overkiller,

המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. אוקיי אז ככה הכרטיס פייר ואייר שלי מובנה על הלוח אם של asus m2n sli deluxe במנהל ההתקנים הכל נראה בסדר אין שום סימן צהוב של תקלה או משו. בכל מקרה שאני מחבר את המצלמה (שכמובן תקינה) לכבל (שהוא גם תקין בטוח) המחשב לא מזהה שום חומרה חדשה. מה שאני חייב להדגיש זה שבדקתי קצת בפורומים אחרים והבנתי שיש בעייה מסויימת עם זה שהווינדוס בsp2 עושה בעייות עם הפייר ואייר , בנוסף משהו לגבי הפייר וואל של הוינדוס שחוסם את הפייר וואיר. אך למרות שביטלתי את הפייר וול של הוינדוס עדיין לא עבד... למשהו יש מושג מה עושים כדי שהמחשב יזהה את המצלמה שכחתי לציין גם שהדרייבר של המצלמה מותקן למרות לפי מה שאני יודע זה לא משנה בקטע של פייר וואיר תודה לכל העוזרים ! עדי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני כמה ימים נתקע לי המחשב טוטאלית בלי שום סיבה שנראית לעין אז נאלצתי לעשות לו RESTART ידנית. ברגע שהמחשב התחיל לעלות, במסך של ה- Energy Star שמתי לב שהמחשב מתעכב המון זמן בחיפוש אחר רכיבים. לפעמים מוצא לי את ה- Hard Disk (SATA) ולפעמים לא. אני מבצע ניתוק חשמלי של ה-HD ואחרי זה הוא מזהה אותו לרגעים בודדים ואחרי זה נוצר נתק נוסף בתקשורת. הייתי בטוח שהבעיה ב-HD אז לקחתי HARD DISK שעובד על IDE והוא העלה אותו בקושי וגם נתקע. למען הסר ספק החלטתי לקחת את ה-HD של ה-SATA לחנות שקניתי אותו ממנו כדי לבדוק אם הוא עולה שם, הם חיברו אותו והכל עבד בצורה תקינה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנדון ומה יכול להיות הגורם לתקלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Slash87,

מפרט: P-4 3 Ghz MB ASUS Leadtek 7600 gs ספק גנרי גיגה זכרונות של DDR I מהירות 333 הרצתי MEMTEST אין בעיה בזכרונות. למישהו יש עצות?!? האם ספק גנרי יכול להחזיק 7600 GS???

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by +plus+,

על איזה טמפ' )בערך לפחות)הכרטיס leadtek winfast 8800gts tdh 320mb אמור לעבוד במצב רגיל כשרק ווינדוס ויסטה פועל? המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz asus P5B socket LGA775 kingston 2G 667mhz WDC 2500 sweex 650v מארז עם מאוורר אחד של 12 אניץ' windows vista 32bit ניסיתי להוריד את הn tune של נוידיה והוא לא עובד .וגם התוכנה שבאה עם הכרטיס לא פועלת בויסטה. תודה לעוזרים. הטמפ' הנוכחית שלו : GPU:73 GPU diode:83 GPU ambient:64 GPU memory:73 GPU cooling fan 1678 RPM 63%

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

מצטער [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.