עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mushi,

מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by vtt,

לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by Dano,

צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by bennash,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. אורח גל
    Started by אורח גל,

אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by psxr,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by Yosi123,

שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Niseg,

יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by bioss,

יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by effymr,

כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by ganon131,

שלום, יש ברשותי חשבון מפתח של אפל, להבנתי צריך לשלם להם כל שנה מחדש. אם אני לא משלם, האם האפליקציה יותר לא תעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by dudubitn,

שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רוב הזמן במקום שהאי מייל יגיע מייד תוך כמה שניות עד דקה .......לוקח לו בזמן האחרון (חודש בערך) תמיד בין שעה ל 3 שעות !!! למה זה קורה מישהו יודע ? כתבתי להם לתמיכה - אין תגובה ...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by dj_poo,

אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. במחשב מותקנת מ"ע 98se זו כבר הפעם ה4 שזה קורה שאני מדליק את המחשב מופיעה לי התמונת רקע ואז נהפך למסך שחור ואחרי דקה או שתים ואז הוא עושה רסט ואז הוא עולה כרגיל (בעיית חום בדקתי-אין רוגלות וירוסים וכ"ד גם לא). המחשב מעבד amd 1600 לוח אם ga7zxe זיכרונות 500 רם,מה יכולה להיות הבעיה? פירמוט המחשב יעזור? זה ניראה לי יותר בעיית חומרה. תודה מקס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lumi,

יש ברשותי מחשב compaq evo אני מעוניין לעדכן את הלוח אם אבל יש מלא סוגים של evo איך אני יודע איזה דגם יש לי? ???

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by R-E-L,

אוקיי אז הבעיה היא כזאת: יש לי קבצי ISO שמכווצים בפורמט RAR. כשאני פותח אותם הכל טוב (הוא לא נותן לי שום CRC ERROR) אם אני צורב אותם או עושה להם אמולציה(עם DAEMON TOOLS) ומנסה להתקין אותם, אני מקבל שגיאות על קבצים חסרים וכו... זה קורה כל פעם... זה לא כאילו פעם אחת ההתקנה עובדת ולקובץ אחר ההתקנה לא עובדת... ניסיתי לפתוח את הקבצים גם עם WINACE - לא עוזר... הדבר המעניין הוא שהעברתי את קבצי ה-RAR למחשב אחר ברשת, פתחתי אותם שם, העתקתי חזרה למחשב שלי ואז זה עובד בסדר! תודה!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.