תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראיתי את התרד העצבני מלפני כמה זמן על כל נפגעי הNEC ואני אחד מהם. :-[ שנה וחודש (!!) אחרי הקניה, חודש אחרי שפגה האחריות ( ), התחרפן המכשיר והפסיק לצרוב או לקרוא דיסקים דיוידי של ורבטים, סילברליין וכו'. נהיה צורב עם מצפון. לא מתאים לו דיסקים צרובים יותר. אין לי ברירה אלא לקנות חדש. המוכר הציע לקחת שוב NEC אבל אני חושש שאז שוב עוד שנה אני אעמוד באותו מצב. אני זקוק להמלצה על צורב דיוידי עד 200 שח שלא מרעיש, לא עושה בעיות, לא עובד לאט ושלא יתפגר לי אחרי יומיים (או שנה). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי החל מתקופה מסויימת, החל לתפקד בצורה לא תקינה. קודם הוא היה גורם לארטיפקטים תחת עומס(משחקים\3DMARK) ולאחר מכן גם הטמפרטורות שלו עלו... מדובר ב leadtek 7900gt. ללא אוברקלוק. הוא תמיד היה על 45 מעלות במנוחה ו67 במאמץ, וכעת הוא ב60-65 מעלות במנוחה, ועובר את ה80 במאמץ. כל הסימנים של כרטיס מסך תקול נראים על פניו, אז מסרתי אותו לחנות, על מנת להשתמש באחריות. הם אמרו לי שבדקו את הכרטיס על המחשב שלי, ואכן הוא קרס תחת מאמץ, אבל כשהחליפו הארד דיסק למערכת הפעלה שלהם, אז הוא עבד יופי(4 שעות על 3DMARK) ולא היו שום בעיות. אז הם אמרו שהבעיה אצלי במערכת הפעלה, ואני צריך לפרמט את ההארד דיסק. תיאור המצב הרגיל שלו- תחת מנוחה(גלישה רגילה באינטרנט וכאלה) המחשב בסדר גמור, רק הטמ…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה. מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל. PENTIUM 4 2.8 HT ASUS P4P800 DELUX GEIL 256RDRAM X2 APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C MAXTOR 40GB LG 52X24X52 CD-ROM X52 RADEON 9700PRO
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושש שהלוח אם שלי מת, אך מאחר שאינני מבין הרבה בחומרה ברצוני לוודא עם אנשים שמבינים יותר טוב ממני. לפני שאתחיל הנה המפרט הטכני שלי: לוח אם: Gigabyte GA-945GZM-S2 Revision 3.9 גרסאת ביוס: FE מעבד: Intel E6600 ראם: 2 כרטיסי DDR2 667MHZ 1GB אני מקווה שזה יספיק... אז הנה הסיפור של הבעיה... שלשום התחלתי לשחק במשחק המחשב MASS EFFECT. לאחר שעה בערך המחשב התחיל לצפצף את האזהרה שהכרטיס הגרפי מתחמם יותר מדי, אז החלטתי לכבות את המחשב. בבוקר למחרת גיליתי שהמחשב לא עלה, כיביתי, וניסיתי עוד פעם מספר פעמים ולפעמים עלה, לפעמים לא (בערך 30% מהמקרים עלה, 70% לא עולה, רק המחשבים מסתובבים וחוץ מזה כלום, אפילו לא צפצופים) אך כאשר הוא עלה, המחשב עושה צפצוף אחת קצר (כהרגלו, שא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, מעבד ,6300 לוח DS3, זיכרון של 677 PQI 1024 וכרטיס מסך של ATI X1600. התקנתי מערכת הפעלה winXp SP2 עם כל העידכונים. המחשב לפעמים מחליט לבצע ריסט פיתאומי לאחר שהוא קופץ לשנייה למסך כחול שכתובה בו הודעה שמערכת ההפעלה יצרה שגיאה וכדי למנוע תקלה בחומרה מתבצע ריסט (המסך הזה מופיע בדיוק לשנייה ולכן אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעה). בנוסף לכך המחשב גם נתקע לפעמים, כלומר אני נאלץ לבצע ריסט ידני. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע איזו בדיקה שתברר לי את המצב של המחשב, אם כל החלקים תקינים, ואם כן אז איזה תוכנה יכולה לעשות לי את זה. רציתי לדעת גם איך אני יכול לשלול את העובדה שמדובר במערכת הפעלה לא טובה, למרות שעבדתי איתה על המחשב הקודם שלי בלי בעיות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
טוב קניתי לפני יומיים מחשב חדש, הנה המפרט: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E DDR2 800mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Ezcool Ps-1000 500watt HD 500GB Samsung התקנתי עליו ויסטה, את הדרייברים של הכל... ושמתי עליו GTA וSAMP. עכשיו אחרי איזה 10 דקות משחק פתאום המחשק נתקע במצב שהוא מראה לי את כל המסך בקוביות קטנות ואי אפשר לעשות כלום, כל המחשב תקוע... ואז זה עובר למסך שחור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! אני מתייאש! עריכה: טוב אז עשיתי לכרטיס בדיקות ב3DMARK, בלופ והכל.. עבר חלק... שיחקתי שעה CRYSIS ועוד כמה שעות טובות של…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את "המחשב שלי" ולוחץ פעמיים על כונן D וזאת השגיאה שהוא נותן לי: תודה לכל מי שיודע איך מתקנים את הבעיה הזאת..![br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:03:50 אין אף אחד שיודע מה התשובה חברים?!זה לחוץ לי העיניין.. ולפי מה שאני יודע האתר הזה הוא בין הטובים בתמיכת מחשבים.. לא כך?? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום . קצת ארוך אבל בבקשה אני לא יודע מה לעשות וצריך עזרה של מבינים . לפני שבוע רכשתי מחשב חדש , הגיע אליי מTMS בכוונה קניתי מערכת MINI בידיעה שזה יכול לפגוע בטמפ אבל לא ידעתי שזה עד כדי כך. מעבד i5 8500 עם קירור ANTEC A30 המעבד בביוס כבר על 3.9GHZ ולא מבין למה ההבעיה האמיתי שכשאר אני עושה בדיקת מאמץ עם AIDA64 ברגע הלחיצה על START - המעבד קופץ ישירות ל58 ומטפס תוך שניות ל80 מעלות ויותר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי להבין למה זה ככה? על שולחן העבודה המעבד עובד רגיל , 35 מעלות במנוחה. אבל במאמץ זה משהו לא הגיוני. אין מצב שהמעבד הזה אמור לעבוד במעלות כאלו. דבר שני : מישהו יכול להסביר לי איך אני מפרק את הקירור מהמעבד , לא הצלחתי להבין איך להור…
-
- 55 תגובות
- 14.6k צפיות
- 5 followers
-