תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
או.קיי .. היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר.. הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו .. הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה .. יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה . אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור .. יש למישהו מושג למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-