תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחקתי בטעות קובץ ע"י לחיצה על SHIFT + DELETE האם יש אפשרות לשחזר אותו? ואם כן איך? הבנתי ממשהו שאפשר עד 24 שעות או משהו כזה אבל הוא לא יודע איך... עריכה:טוב הסתדרתי... יש תוכנה שנקראת handy recovery ששחזרה לי ת'קובץ
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברשותי נייד lenovo g510 בן 3. לאחרונה (3 חודשים) הוא עושה לי בעיות בכיבוי ובהדלקה. לדוג' לפעמים בהדלקה מופיע הסמל של לנובו וככה הוא נתקע ורק אחרי כמה כיבויים והדלקות הוא מתעשת ועובד. כמו כן, כאשר אני סוגר את המכסה והוא מוגדר לעבור למצב שינה, לפעמים הוא לא עובר אלא נשאר תקוע כך עם מסך מוחשך (שאין דרך להעירו ולהאירו לחיים גם בפתיחת המחשב מחדש ולחיצה על לחצן הפעלה או מקשים אחרים). כמו כן לפעמים הוא כאילו בהילוך איטי בקליטת מצבו, כמו איחור רב ברענון הסייר להוצאת או הכנסת USB / כונן גיבוי חיצוני וכו'... פירמטתי את המחשב בתקוה שזה יפתור את הבעייה אבל זה לא עזר. יש לציין שאת הפעילות הרגילה שלו הוא עושה מצויין בהתאם לנתונים שלו (i5 4210m 4 ram) אני חושד שזה קו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-