תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות.. המחשב נדלק וגם הווינדוס (שומע סאונד) אבל אני לא רואה כלום על המסך.. בעת העלייה של המחשב יש צפצוף קטן של איזה 2 שניות ואז הוא מפסיק. בנוסף הכרטיס מסך מסתובב בעוצמה חזקה מאד = עושה הרושם כאילו הוא במאמץ מלא. אין OC. כרטיס מסך HD5850. מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 4000 עד 4500... אני רוצה מחשב טוב מהיר שיתאים למשחקים וכאלה שיהיה בו מקום 80 ג'גה שיהיה ג'יגה ראם בקיצור שיהיה מחשב מהיר ומתאים למשחקים תוכנות וכ'ו...רק מהאתרים האלה... http://www.wallashops.co.il/mall/cat...40-7-2-0-1-0-0 http://p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=1555&d_link=Cat_מחשבים%20ניידים%20ואביזרים תודה מראש.!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
hey everybody. since today's morning my computer screen showed blank image even though windows was uploaded as normal. after a few tries it showed the image correctly for a few moments and then it started to hiccup that much i cant use it. and then a blank image again. i think the problem is in the graphic card and not the screen itself but im not sure. what is the problem, what caused it. how can i fix and and how can i make sure the problem wont come back later? (im using my bro' comp which hebrew isnt installed in, but i can still read in hebrew.) thanks for helping, ran
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש בעיה עם החיבור של הספק עם הכרטיס מסך.. הספק: Corsair 520hx הכרטיס: 2900XT של ספיר מהספק יוצאים 2 כבלים, 1 של 8 פינים ו1 של 6 פינים. הכבל של ה8 פינים מתחבר רק בכוח, ולא נראה כאילו הוא מתאים. מצאתי תמונה באינטרנט של החיבור http://img3.pconline.com.cn/pconline/0705/11/1013779_070508_hd2900xt_02_thumb.jpg גם כאן זה לא נראה מתאים: לא כל החיבורים המרובעים מול המרובעים והעגולים לא תמיד מול העגולים. קראתי באיזה מדריך באינטרנט על הדרישות של הכרטיס מסך ומצאתי את זה A 750 Watt or better power supply with two 2x3-pin PCIe power connectors. For optimal performance, we recommend requires one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe power connector. For a list of certified power …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה... יש לי: לוח אם - ASUS A7M266. מעבד - AMD TB 1200 266FSB. מערכת הפעלה - Windows XP. וכו'... ( לא משנה ) כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002. מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכן על מנת להשיג ביצועים טובים יותר... מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006 ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים. הבעיות הן כדילהלן : * לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall ) * נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ). * לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית. * סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ). * ו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הפאנל הזה מספר חודשים וכל כמה זמן "הולך" לי חיישן טמפרטורה אחר. בפאנל הוא מתריע לי "off" ומתחיל לצפצף,ניסיתי להחליף בין החיישנים אבל זה לא עוזר, מישהו נתקל בתופעה הזו ? יש איזה דרך "ביתית" לתקן אותם או שצריך להחליף אותם ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני לא נוגע בעכבר או במקלדת מספר דקות עולה כל פעם הודעה cisvc.exe הפסיק להגיב "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. windows יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פיתרון זמין" מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-