תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי משהו כזה בביוס שקוראים לו ככה: AGP Comp. Driving והאפשרויות שזה נותן הן אלו ( משהו כזה..אבל יש עוד ) : DA ,E1 וכו..יש עוד הרבה. מה זה???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביקשתי מחבר שלי שיפתח לי את הנושא הנ''ל, מכיוון שיש לי בעיה במחשב. לפני כשבוע, פתחתי את המחשב וניקיתי את כולו. ( לחץ אוויר, סמרטוט יבש ). פתחתי את המחשב יום למחורת, וגליתי שצצה לי בעיה אחת, או שתיים. 1. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל המסך שחור לחלוטין. צריך ללחוץ שוב ריסטרט, ואז הוא נדלק והכל בסדר. ( או שלא! ). תמיד שאני פותח את המחשב ( בפעם השנייה ), ווינדוס פותח לי כמה אפשרויות: ( אני לא יודע איך קוראים לזה, אני לא כ''כ בקיא בתחום המחשבים ). Windows Normly, Safe Mode, וכדומה. 2. בעיה קצת טיפשית, אבל אני אשמח שתעזרו. לאחר שניקיתי את המחשב, נתקלתי בעיה במשחק פיפא 2010. השחקנים זזים לי, אבל בצורת לאגים. ( 100% כתוצאה מהניקיון של המחשב, מה לעז…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שלט שהיה מחובר למחשב והתנתק ועכשיו כמפעילים אותו זה אוטומטית מתחבר לאקסבוקס. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של foxconn, לוח G41, סוקט 775, מעה חלונות 7 אולטימט, במחשב הזה לא היה קול בכלל, ניסיתי לעדכן אותו בדרייבר עדכני וועכשיו יש קול רק מקדימה. יש לו דרייברים של Realtek, רואים שהעיגולים של היציאות מאחורה חיוורים ואלה מקדימה בצבע חזק והם באמת עובדים אבל שומעים נורא חלש ובדקתי את הרמקולים במחשב אחר והם בסדר גמור. אני אשמח לקבל עזרה ואני בת תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-