תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי שלט שהיה מחובר למחשב והתנתק ועכשיו כמפעילים אותו זה אוטומטית מתחבר לאקסבוקס. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של foxconn, לוח G41, סוקט 775, מעה חלונות 7 אולטימט, במחשב הזה לא היה קול בכלל, ניסיתי לעדכן אותו בדרייבר עדכני וועכשיו יש קול רק מקדימה. יש לו דרייברים של Realtek, רואים שהעיגולים של היציאות מאחורה חיוורים ואלה מקדימה בצבע חזק והם באמת עובדים אבל שומעים נורא חלש ובדקתי את הרמקולים במחשב אחר והם בסדר גמור. אני אשמח לקבל עזרה ואני בת תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היום הותקנו דרייברים חדשים של ATI ואז התחילו להופיעה מסכים כחולים בעת ההפעלה לפני שהחולנות עולה(WIN 7 64 ). דרך הסייפ מוד הדרייברים הוסרו אבל עדיין המסך הכחול מופיע בהפעלה רגילה לא ניתן לראות מה רשום אפילו ,מה עושים ?נעשה איפוס הגדרות בביוס (כרטיס מסך 5970 ,לוח DFI ) הבעיה נפתרה ע"י התקנת תוכנת מסירת דרייברים דרך מצב הבטוח ומשם הוסרו שאריות של הדרייבר וזה חזר לעבוד . אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הPOWER LED מהמארז Compucase 6A ללוח אם 775Dual-VSTA של ASROCK אבל משום מה זה לא הולך לי. צרפתי תמונה עם החיבורים על הלוח אם, כפתור ההפעלה/RESET/HD LED את כולם חיברתי והם עובדים בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש לי רק שני פינים (בסגול) עבור הPOWER LED, אולם החיבור (הכבל) עצמו שיוצא מהמארז הוא עם שלושה חורים! מישהו נתקל בבעיה דומה? יש דרך לצאת מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-