תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני כשבועיים המחשב שלי החליט לא לפעול (לחצתי על הכפתור אבל הוא לא נדלק) לא הייתה שום תגובה, לא מאוררים לא אורות כלום. בדקתי את הלוח אם ואת החיבור של ה POWER SW. אחרי בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הלוח אם נשרף, הספק לעומת זאת מראה סימני חיים, כשחיברתי אותו ללוח אם אחר (למרות שבאופן מסתורי נדפק לי הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב שאליו חיברתי אותו). עכשיו יש לי בעיה, אני רוצה לתקן את המחשב, מה שאומר לקנות לוח אם. יש מצב שיכול להיות בעיה עם הספק שבעצם הספק שרף לי את הלוח אם ואם אני אקנה לוח אם חדש הוא גם ישרף? הספק הוא של ever-power 350W.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, ריאתי בפורום כמה נושאים דומים של אנשים ש-SPEED FAN שלהם הראה ערכים דומים, אך EVEREST לא שיקר. במקרה שלי שתי התוכנות מראים זהה. ב-EVEREST אפילו שורה 12V "נושמת"( נעלמת וחוזרת עם ערכים סביב 0.5V). יש עוד משהו לבדוק לפני שאני סוחב את המחשב למעבדה? Intel Core Duo E6300 Gigabyte 965P-S3 2xTwinmos 512Mb 667MHz Gigabyte 7600GS, 256Mb WD 160G -SATA2 WD 160G IDE Pioneer DVR-111D :nixweiss:400W PSU Generic
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחים שלי מחשב יחסית דפוק אבל הבאתי אותו המחשב בעת ריסט עושה שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא במצב של דוס(שחור לבן כזה) חשוב להזכיר זה עוד לא במצב של וינדוס בכלל זה לפני הוינדוס אחרי הביוס מי שהבין וינדוס אני לא בטוח שמותקן בכלל עכשיו אחרי שזה מבקש שם משתמש וסיסמא אחרי 3 ניסיונות לא נכונות הוא עושה system disabled וזהו ועוד משהו בביוס אי אפשר לשמור את ההגדרות יענו בחלון של (שמור הגדרות וצא מהביוס .... וכו'.... האפשרויות פשוט לא ניתנות ללחיצה) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(DDR266)(256M) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) גם בWINDOWS) כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם משהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב יש לי תמיד הודעת שגיאה (עוד לפני שהווינדוס עולה) YOUR CHIP FAN IS TO LOW PRESS F1 TO CONTNIUE איך אני מבטל את ההודעה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן אנשים... יש לי בעיה לא ברורה, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב הוא לא נדלק מייד אלא לאחר חצי דקה עד דקה או שלא נדלק בכלל ואני נאלץ ללחוץ כמה פעמים על הכפתור. בכיבוי הכל עובד פיקס אני לוחץ על הכפתור והוא מייד מגיב. יש לי את הבעיה הזאת כבר כמה חודשים אבל עד עכשיו התעצלתי לרדת לשורש העניין... (המחשב רוב הזמן דלוק) בדקתי חיבורים ומגעים והכל נראה תקין. אני שובר את הראש כבר כמה ימים ולא מצליח לעלות על הבעיה!! אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-