עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם,מסך המחשב הקודם שלי נשבר וחבר הביא לי היום מסך דק רחב LG למחשב. חיברתי את החיבור לחשמל ואת החיבור הכחול עם הברגים למחשב.המחשב נדלק וגם המסך,הוא מציג לכמה שניות את הלוגו של LG כך שהוא עובד,אבל אחרי כן נכבה וכתוב D-SUB Power saving mode ונהיה מסך שחור והנורה הכחולה במסך מהבהבת בקצב קבוע איטי.לא רואים ווינדוז עולה או משהו בכלל,יש מצב שהכרטיס מסך הלך?או שאולי בעיה בחיבורים או משהו?אשמח לעזרה תודה רבה !! *דרך אגב כשהמחשב נדלק המסך לא נדלק איתו אוטומטית,הוא לא מגיב עד שאני מדליק אותו ידנית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

שלום את המפרט שלי ניתן לראות בלחיצה על המפרט בצד ימין של הודעתי. הבעיה שלי היא לא כ"כ גדולה אבל מבחינתי משמעותית מאוד.. המחשב נהיה איטי והוא מאוד חדש.. אין לו יותר מ3 חודשים.. תדר הזכרונות של 533.. כל זה התחיל מקובץ WGA שתהקנתי במחשב.. נטרלתי את הקובץ והשמדתי אותו.. ועדיין המחשב היה איטי, עשיתי לו פירמוט השגתי ווינדוס HOME EDITIION מקורי חדש... ועדיין המחשב פועל קצת לאט.. קשה לי להאמין שזאת בעיה חומרתית.. והמחשב הוא לא מממממממש איטי לוקח לו כמה זמן להיכנס לפיירפוקס לפתוח דברים וכו'.. אבל סה"כ הוא מגיב מהר.. פשוט לא כמו שקניתי אותו. יש עצות לשיפור המהירות של המחשב? עוד דבר אחד.. אני דואג למחשב כאיל והוא הילד שלי... יש לי KASPER SKY INTERNET SICURITY, SPY BOT, AD AWER תוכנה…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kobi kobi,

שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?

5. Started by KoM,

כן, ניסיתי להתקין במחשב של אחותי וינדוס XP או וינדוס 2000. הוינדוס XP קרס מידית במהלך ההתקנה עם מסכים כחולים שונים, והוינדוס 2000 אשר הסכים להיות מותקן הפסיק את התהליך בסביבות התקנת הרשת, כלומר לא קפא לחלוטין, אבל לא זז במשך כעשרים דקות... החלפתי הארדיסקים, סידירומים, ואפילו זכרון הוצאתי והחלפתי... מה זה יכול להיות ? דיסק ההתקנה ?

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  6. המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 נקנה לפני כמעט 4 שנים. לפני כמה ימים פתאום המסך שלי נכבה והמחשב "נתקע". זה קרה כמה פעמים. בבידקת טמפרטורות הכרטיס מסך מתחמם ולפעמים בלי כל סיבה גם במנוחה ואפילו עבר על ה-90 מעלות. ההתחממות באה ב"גלים" כך למשל אחרי שהיא מגיעה ל-90 במנוחה הוא יכול לרדת למתחת ל-50 לבד. אבל אני לא בטוח שיש קשר בין השניים כי פעם שהמחשב נתקע הטמפרטורה הייתה נמוכה מ-80. החלפתי משחה טרמית וזה לא עזר... לדעתי יכול להיות שיש בעיה במאוורר. השאלות שלי: 1. האם הקירור הבא מתאים לכרטיס? http://ksp.co.il/?uin=15077 2. אם אני שם אותו אני צריך להסיר את המשחה הטרמית ששמתי היום או שאפשר …

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by אנדי,

היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.

8. Started by goldyoav,

ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by אברהם חסון,

חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?

10. Started by saharmal,

היי, המחשב שלי נדלק, המאווררים מסתובבים והכל - אבל שום דבר לא עולה (אפילו לא הביוס, מסך שחור!) בדקתי כל מה שאפשר - המסך תקין הכרטיס מסך תקין הזכרונות יושבים טוב המחשב נקי לגמרי, אין טיפת אבק בשוק רכיב ניסיתי גם לאפס את הביוס- להוציא בטריה ולהעביר ג'אמפר ולהחזיר...גם זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה אם לא אחד מאלה? פעם ראשונה שאני נתקל בזה... תודה!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by sdrum177,

שלום לכולם. אני מבצע אכשיו התקנה חדשה של מערכת הפעלה למחשב עם לוח אם של ALBATRON ומעבד AMD סוקט 939. נכנסתי לאתר של החברה עלמנת להוריד דרייברים של הלוח אם. והאופציה היחידה היא למערכת XP. מה דעתכם? האם בכל זאת כדאי להתקין WIN 7 בתקווה שיש לו כבר דרייברים מובנים. או אולי להישאר עם XP וללכת על בטוח מה אתם חושבים שיהיה הכי נכון מחינת עבודה הכי טובה של המחשב? תודה מראש[table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by ilanb0,

לפעמים כשאני מחפש מסמך במחשב (חלונות 10), והוא נפתח לי בלשונית כקובץ PDF, אז בעבר, לחיצה ימנית על הלשונית הייתה מראה לי, בין השאר, מאיזו תיקיה הקובץ הזה במחשב, כולל גישה מהתפריט הזה לתיקייה (וזה היה מאד נוח). עכשיו לא מראה. מה השתנה? ואיך מחזירים את זה למצב הקודם?

13. אובכן המחשב שיש לי - (אם להוסיף עוד תכונות על המחשב, תגידו..) nvidia geForce 9800 GT Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 2 GB ram win XP מסך 19 עכשיו, tomb raider underworld , assassins creed , NFS Carbon רצים יפה עם הגדרות גרפיות מקסימליות, הכל חלק ויפה... אבל יש משחקים כמו NFS underworld , NFS Prostreet או Quantom Of Solace שלא רצים טוב... הכוונה שזה איטי, מקרטע, וכשאין עומס כמו מכוניות או אקשן אז זה חוזר להיות חלק *ד"א הדרייבר של כ. מסך מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תגידו במה אפשר לשפר או להחליף.. (המחשב חדש בן שבוע יש סיכוי לזיכוי על חלקים שלא תומכים)

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by thedag,

שלום. לפני בערך חודש שמתי לב שנעלמו לי בערך חצי מהקבצים שהיו לי בתיקיית השירים שלי. עכשיו המצחיק הוא שאם אני מקיש בשורת הכתובת את שם השיר אז הוא עולה והכל עובד. למרות שיש שירים שהם פתאום נתקעים וזה עכשיו חשבתי יכול להיות שהבעיה היא סקטורים פגומים? במידה וכן אם אני מתקן אותם נגיד אז השירים יחזרו לי למקום? יש לי הארדיסק של WD 160 GB ד"א אני חייב לציין שהקבצים לא מוסתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amir0015,

חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?

17. Started by yairbergel,

שלום חברים, שמתי לב שאני משתמש ב CHROME נוצר מצב שאני מגיע ל 90% + שימוש בזכרון RAM של 4GB וזה בסופו של יום תוקע לי את המחשב ולא מאפשר לי לפתוח עוד יישומים במקביל, אני מצרף תמונת מסך, אשמח לשמוע ממכם מה אפשר וכדאי לעשות, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש תמונה.. [attachment deleted by admin]

19. Started by Sevixen,

אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by reyrey_200,

בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, לאחותי יש נייד של ACER (כן כן אני יודע, הייתי צריך לצפות לזה...). בכל מקרה האחריות הייתה של קומפיוטרסטור. לאחרונה הוא התקלקל (הוא פעם עלה לווינדוז ופעם לא....) לקחתי אותו לקומפיוטרסטור (אבא שלי התעקש וגם רצינו לבדוק אולי איכשהו נשארה אחריות) והם אמרו שמלפני 10 ימים ניופאן מתקנת תניידים. לי כל הקטע הזה נשמע די מוזר... ניופאן הצמיחה תוך 10 ימים שרות מעבדה לניידים?! כי למיטב ידעתי הם לא יבאו עד עכשיו מחשבים. השאלה שלי, יש איזשהו יתרון לתקן אצלהם? מישהו מכיר מעבדה טוב ואמינה לתיקון ניידים ? (אם אסור להגיד בפורום אז גם בפרטי זה בסדר )

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Chumlee,

עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by shloosh,

יש לי לוח אם GIGABYTE 7 VRXP וניסיתי דרך הדיסק שלהם לעדכן את הביוס אוטומטי דרך האינטרנט,עכשיו עשיתי ריסט,והוא כאילו מחפש משהו אבל לא מוצא אותו,רושם שהדבר הזה לו הותן כי לא נמצא משהו מתאים ואז עולה הווינדוס! מה לעשות ,איך מחזירים את זה למצב הקודם, בבקשה תעזרו לי!!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.