תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני התחדשתי לפני שבוע במסך מחשב חדש , DELL U2715H . מההתחלה כשחיברתי אותו , צצה בעיה איתו (או עם המחשב) . הבעיה היא שאני מגדיר לו את הכניסה הנכונה (DisplayPort) , את הרזולוציה המקסימלית שלו 2560X1440 , והמסך כל הזמן משנה אותה לבד לרזולוציה מינימלית , כאשר הכל בשולחן העבודה ניהיה ענק ומגעיל . לרוב , זה המסך פשוט נכבה לשניה אחת או שתיים לבד , שוב נדלק ופתאום הופה , בכלל לא ברזולוציה שהגדרתי לו . זה קורה איתו בזמן עבודה רגיל , אבל גם אם אני עושה RESET למחשב , או שפשוט מדליק את המחשב אחרי שהיה מכובה , אז המסך ישר נדלק עם הרזולוציה המגעילה ואז שוב פעם אני צריך במערכת ההפעלה להיכנס להגדרות רזולוציה , ששם דרך אגב כאשר הוא הוריד אותה אז ה…
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין וינדאוס שני, בנוסף למנ שיש לי, אז התחלתי את ההתקנה ועגשיו שאני צריך לבחור איפה להתקין, אני רוצה ליצור עוד כונן אבל אין לי אפשרות, יש לי שם אפשרות של new ,אבל זה באפור. הוא לא נותן לי ללחוץ על זה, מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.בחיבור המקלט של ה Wireless Desktop החדש שלי,הווינדוס xpמזהה חומרה ומבקש דריברים ובמחשב אחר הxp מתקין לבד והכול עובד.מה לעשות,אין לדגם הזה דריברים Wireless optical Desktop microsoft 700 אחרי נסיונות רבים הבנתי (אני מקוה)הוויינדוס מזהה משהו בusb אבל לא טוען דריברים.שאלתי היא איזה דריברים מהרשימה להתקין לא בכוח,בתודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
היי חברה, אני עובד עם תוכנת protools לעיבוד אודיו, ויש לי שם כלי ניטור מובנה שמודד את המאמץ על המעבד, כדי שאני לא אדחוף אותו על הקצה ומעבר לו. תקופה ארוכה אני מבחין בתופעה מוזרה- קפיצות מטורפות בערכים, כאילו המעבד מתאמץ מאוד במשך דקה, ואז נרגע לשתי דקות, וחוזר חלילה, אפילו באינטרוולים יותר קטנים... גם כשאני לא עושה שומדבר מיוחד, והתוכנה יושבת פתוחה ללא פעילות- זה קורה. בהתחלה חשבתי שהבעיה בתוכנה, וגם לא היה לי איך לבדוק את זה אחרת, כי המחשב באמת חזק ובשימוש סביר בכל שאר הדברים האחרים אני לא רואה ולא יכול לראות הבדל. בBIOS יש ניטור של הטמפ' של המעבד. שם להפתעתי מופיעה גם הבעיה, ומתבטאת בעליות טמפ' גדולות ופתאומיות. אני מבין מזה- שהבעיה לא בתוכנה, אלא במשהו אחר. עכשיו, אם ה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן... לאחותי הקטנה יש מחשב פנטיום 4 ישן ואני מחפש לגלות איפה הבעיה בו... הבעיה היא ש.. 1) כאשר אני מדליק את המחשב המסך עצמו אינו נדלק 2) יוצא ריח של שרוף מאיזור הספק... איך זה קרה? שלשום, לקחתי לאחותי את הזיכרון פנימי כדי לשים אצלי למשך יום-יומיים עד ששלי יחזור מתיקון...כתוצאה מכך כאשר היא הדליקה את המחשב שלה היא קיבלה רק צפצופים ולא ידעה איך לכבות את המחשב אז היא פשוט ניתקה את הכבל של ספק הכח מהמחשב (ואחרי זה גם החזירה אותו) ובכך אני מאמין שהיא גרמה נזק למחשב... לצורך העניין הלוח אם אצלה זה VIA P4MA PRO שזה לוח מדגם מאוד ישן עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ AGP לכ"מ רגיל...למה זה חשוב? תיכף תבינו... אז ככה, קודם כל ראיתי שהמסך אצלה לא נדלק אז בדקתי את המחשב על המסך שלי כדי …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן של 1TB שהייתי מתקין עליו את הווינדוס תמיד בעבר וגם יש לי עוד אחד של 2TB שהייתי משתמש בו לקבצים וזה שלא היה לי מקום אז עכשיו אני רוצה להתקין win 10 על הכונן של ה 2TB ואת ה 1TB להשאיר רק לכמה משחקים שלא יהיו על הכונן של הווינדוס ושאני נכנס לביוס זה מה שמופיע : אז הבעיה היא, שאני פשוט בוחר את הדיסק און קי ושם אותו ראשון שהמחשב יעלה דרכו (אני משתמש ב-UEFI), מתחיל להתקין ההתקנה מסתיימת ומתי שהמחשב מגיע לריסטארט, הוא פשוט עושה ריסטארט ומעלה לי את ההתקנה של הווינדוס דרך הביוס מחדש שוב... זה כאילו לא ממשיך בהתקנה ומעלה את ההתקנה של ווינדוס מחדש, וזה שהUSB עדיין מחובר... ושאני מנתק את הדיסק און קי ועושה ריסטארט, המחשב פשוט לא מעלה כלום (כי אין כלום זה לא המשיך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הוא מגיע לאיזה מצב כזה של טבלה שהוא מנסה לתקן את המחשב ויש כמה אפשריות הגעתי ל CMD אבל אני לא יודעת איך להפעיל שם את ה MSCONFIG רשמתי שם בשורה אבל הוא לא עולה.. איך אני מגיע אליו? ניסיתי כבר לבחור באפשרות של RECOVEY MODE לא עזר
-
- 24 תגובות
- 51.2k צפיות
-
-
טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
של ום רב! בתקופה האחרונה, יש לי בעייה רצינית במחשב. הוא לא מפסיק להיתקע בזמן פעילות ( הרצת סרטים דרך האינטרנט, משחקים, גם כאלה שלא כבדים כמו מנג'ר). בנוסף, חשוב לציין שברשותי מחשב חזק מאוד (מעבד 4 ליבות 2.66, 4 ג'יגה זכרון פנימי, כרטיס מסך ג'י פורס 8800 ג'י טי אס ולוח אם של אסוס). ניקיתי את המחשב מאבק בצורה יסודית, אפילו ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר לי בכלל. חשוב לציין שבזמן מנוחה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך מאוד גבוהות (באיזור ה- 70 מעלות) והטמפ' נשמרת גם כשאני משאיר את המארז פתוח... אני ממש משתגע מהבעייה ואשמח לקבל עצות לפתרון. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-