עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הרב אמנון יצחק,

כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by boss,

עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Donniel,

היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by pixelsight,

תודה לכולם אני מצאתי את ההודעה הישנה שלי בסוף עשיתי עדכון דרך windows וזה הצליח אז תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by EVGA,

המחשב נכבה לי בפתאומיות ועושה ריסטרט לפעמיים במשחק או סתם בגלישה באיטרנט , חשבתי משהו מתחמם ניקיתי תמחשב מאבק ועדיין יש את הבעיה , מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני התחדשתי לפני שבוע במסך מחשב חדש , DELL U2715H . מההתחלה כשחיברתי אותו , צצה בעיה איתו (או עם המחשב) . הבעיה היא שאני מגדיר לו את הכניסה הנכונה (DisplayPort) , את הרזולוציה המקסימלית שלו 2560X1440 , והמסך כל הזמן משנה אותה לבד לרזולוציה מינימלית , כאשר הכל בשולחן העבודה ניהיה ענק ומגעיל . לרוב , זה המסך פשוט נכבה לשניה אחת או שתיים לבד , שוב נדלק ופתאום הופה , בכלל לא ברזולוציה שהגדרתי לו . זה קורה איתו בזמן עבודה רגיל , אבל גם אם אני עושה RESET למחשב , או שפשוט מדליק את המחשב אחרי שהיה מכובה , אז המסך ישר נדלק עם הרזולוציה המגעילה ואז שוב פעם אני צריך במערכת ההפעלה להיכנס להגדרות רזולוציה , ששם דרך אגב כאשר הוא הוריד אותה אז ה…

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. דבר ראשון, יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500GT 1GB .... לכרטיס מסך יש שתי יציאות DVI אבל הן קצת שונות אחת מהשנייה .... בקיצור, חיברתי כבל אחד למסך מחשב ורואים הכל כרגיל והכל טוב ויפה ככה : וכבל שני חיברתי לטלוויזיה אבל בטלויזיה אני רואה משום מה צבע מוזר מאוד ושונה מהצבע הרגיל שאמור להיות : ( טלויזיה PANASONIC) ניסיתי לבדוק בהגדרות של התוכנה NVIDIA אולי הצבעים שונים בין המסכים אבל בדקתי ואותם ההגדרות על שני המסכים.... אשמח לקבל פתרון לבעיה שלי ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bentel,

מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  18. לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by bati6,

שלום, אני רוצה להתקין וינדאוס שני, בנוסף למנ שיש לי, אז התחלתי את ההתקנה ועגשיו שאני צריך לבחור איפה להתקין, אני רוצה ליצור עוד כונן אבל אין לי אפשרות, יש לי שם אפשרות של new ,אבל זה באפור. הוא לא נותן לי ללחוץ על זה, מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by upetar,

שלום לכולם.בחיבור המקלט של ה Wireless Desktop החדש שלי,הווינדוס xpמזהה חומרה ומבקש דריברים ובמחשב אחר הxp מתקין לבד והכול עובד.מה לעשות,אין לדגם הזה דריברים Wireless optical Desktop microsoft 700 אחרי נסיונות רבים הבנתי (אני מקוה)הוויינדוס מזהה משהו בusb אבל לא טוען דריברים.שאלתי היא איזה דריברים מהרשימה להתקין לא בכוח,בתודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by igals,

מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by dolevzora,

http://eliad.org/uploads/1278854584.jpg

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. היי חברה, אני עובד עם תוכנת protools לעיבוד אודיו, ויש לי שם כלי ניטור מובנה שמודד את המאמץ על המעבד, כדי שאני לא אדחוף אותו על הקצה ומעבר לו. תקופה ארוכה אני מבחין בתופעה מוזרה- קפיצות מטורפות בערכים, כאילו המעבד מתאמץ מאוד במשך דקה, ואז נרגע לשתי דקות, וחוזר חלילה, אפילו באינטרוולים יותר קטנים... גם כשאני לא עושה שומדבר מיוחד, והתוכנה יושבת פתוחה ללא פעילות- זה קורה. בהתחלה חשבתי שהבעיה בתוכנה, וגם לא היה לי איך לבדוק את זה אחרת, כי המחשב באמת חזק ובשימוש סביר בכל שאר הדברים האחרים אני לא רואה ולא יכול לראות הבדל. בBIOS יש ניטור של הטמפ' של המעבד. שם להפתעתי מופיעה גם הבעיה, ומתבטאת בעליות טמפ' גדולות ופתאומיות. אני מבין מזה- שהבעיה לא בתוכנה, אלא במשהו אחר. עכשיו, אם ה…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אהלן... לאחותי הקטנה יש מחשב פנטיום 4 ישן ואני מחפש לגלות איפה הבעיה בו... הבעיה היא ש.. 1) כאשר אני מדליק את המחשב המסך עצמו אינו נדלק 2) יוצא ריח של שרוף מאיזור הספק... איך זה קרה? שלשום, לקחתי לאחותי את הזיכרון פנימי כדי לשים אצלי למשך יום-יומיים עד ששלי יחזור מתיקון...כתוצאה מכך כאשר היא הדליקה את המחשב שלה היא קיבלה רק צפצופים ולא ידעה איך לכבות את המחשב אז היא פשוט ניתקה את הכבל של ספק הכח מהמחשב (ואחרי זה גם החזירה אותו) ובכך אני מאמין שהיא גרמה נזק למחשב... לצורך העניין הלוח אם אצלה זה VIA P4MA PRO שזה לוח מדגם מאוד ישן עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ AGP לכ"מ רגיל...למה זה חשוב? תיכף תבינו... אז ככה, קודם כל ראיתי שהמסך אצלה לא נדלק אז בדקתי את המחשב על המסך שלי כדי …

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.