עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by natiman,

יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by GALAI30,

אפשר לשחק במשחקים של הטאבלט דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udi,

שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה

7. Started by ah64,

כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by Fentilon,

שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (hd5750) ואתמול רציתי להתקין אותו. (המפרט שלי הוא מע' מס' 1 כמפורט בצד) לפני שהתקנתי אותו הדלקת את המחשב, הסרתי את הדריבר של הכרטיס הישן, ביצעתי אתחולים למחשב כפי שהוא ביקש והכל עבד כראוי. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, הסרתי את הכרטיס הישן והתקנתי את החדש(עם מתאם לחיבור 6 פנים מחוסר חיבור כזה בספק), כאשר חיברתי מחדש הכל וניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק (כל המאווררים מסתובבים והמחשב אינו משמיע רעשים מיותרים) אך כרטיס המסך כביכול לא מזוהה ע"י הלוח ואין לי תמונה (המסך נכנס למצב "שמירת כוח"). ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן ושוב אותה בעיה. ניסיתי לחבר את הכרטיסים מחדש מחשש שאולי לא שמתי אותם טוב (אך הם מוכנסים עד הסוף ולא היתה כל בעיה פעם קודמת שהוצאתי…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by הרב אמנון יצחק,

כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by boss,

עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Donniel,

היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by pixelsight,

תודה לכולם אני מצאתי את ההודעה הישנה שלי בסוף עשיתי עדכון דרך windows וזה הצליח אז תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. Started by EVGA,

המחשב נכבה לי בפתאומיות ועושה ריסטרט לפעמיים במשחק או סתם בגלישה באיטרנט , חשבתי משהו מתחמם ניקיתי תמחשב מאבק ועדיין יש את הבעיה , מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.