תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, יש לי את כרטיס הטלויזיה הנ"ל וכל הדרייברים שלו מעודכנים כראוי,הבעיה החלה היום שפתאום אני לא שומע קול אבל התמונה בסדר גמור,בנוסף אין לי שום בעיות קול כרגע במחשב, שומע הכל סרטים ומוסיקה ללא בעיות,מיותר לציין שהכרטיס לא על MUTE ובנוסף החוטים שמחברים בין הקול לטלויזיה מחוברים כראוי,בגדול לא היה שום שינוי שהמחשב עבר בימים האחרונים שיכול להשפיע באיזושהי צורה על הקול.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הPOWER LED מהמארז Compucase 6A ללוח אם 775Dual-VSTA של ASROCK אבל משום מה זה לא הולך לי. צרפתי תמונה עם החיבורים על הלוח אם, כפתור ההפעלה/RESET/HD LED את כולם חיברתי והם עובדים בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש לי רק שני פינים (בסגול) עבור הPOWER LED, אולם החיבור (הכבל) עצמו שיוצא מהמארז הוא עם שלושה חורים! מישהו נתקל בבעיה דומה? יש דרך לצאת מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב לא מתפקד בצורה טובה היום נכנסתי ל- Eventvwr ב-system ומופיעות מלא שגיאות ואזהרות http://img168.imageshack.us/img168/586/svaakk2.jpg
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-