עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mikelson,

שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by yz101,

לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.

5. אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. כמו בכותרת, מחשב חדש מותאם לווינדוס 10 וגם תמיכה אחורנית לווינדוס 8.1 ווינדוס 10 בקושי מספיק לשעה וחצי-שעתיים סוללה ווינדוס 8.1 בערך 4 שעות אותם דברים רצים ברקע, טוויקים לשיפור ביצועי המחשב והורדת עומסים מג'אנק שיש כמו האינדקס וקצת טיפול ברגיסטרי ומצבי טאבלט וכיבוי BT וכו שום דבר לא "עובד ברקע", כלומר טוחן את המעבד או הכרטיס מסך. מעבר לזה שצריכת הזיכרון כפולה משל ווינדוס 8.1 אין שום שוני אני מפספס משהו? יש איזה מדריך לטוויקים לווינדוס 10 שאתם כן ממליצים? *ניסיתי ווינדוס 10 בילד רשמי וגם בטא 1903

7. ADAPTEC פרסמו סוף סוף גירסה חדשה של ה-ASPI LAYER. הפעם זה מיועד לכל בעלי מערכת הפעלה חלונות שהיא לא 95 אלא חדשות יותר (98, מילניום, 2000 , XP ו-BLACKCOMB למי שלא הבין ). מומלץ לקרוא את הוראות ההתקנה כדי לא לדפוק שום דבר חשוב במחשב שלכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אהלן, יש לנו אינטרנט של הוט (100 מגה) שמחובר לטלווזיה חכמה, לעיתים ניידים של המשפחה, ושני מחשבים. משום מה כאשר אני מדליק את המחשב שלי מהירות האינטרנט נופלת מיד לאיזור ה 1 מגה לשניה. אציין שלאחרונה האינטרנט לא יציב בלי קשר, והיו מקרים שגם כשמחשב מכובה נדרש איפוס לראוטר כדי שהאינטרנט יהיה תקין. עם זאת, בדקתי מספר פעמים והמהירות נופלת גם כשהמחשב דולק, וברגע שמכבים שוב היא חוזרת.ואין לי תוכנות שרצות ברקע כמו טורנט/סטים/אוריג'ין. גם במנהל המשימות לא מוצג שימוש באינטרנט בכלל. אני מוריד טורנטים מדי פעם אבל מעבר לזה מנסה להמנע מאתרים מפוקפקים. סריקה מלאה של ווינדוס לא העלתה כלום. מה יכול להיות הגורם לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by משה דנה,

בזמן האחרון הוויפי בנתב שלי נכבה אחרי כמה זמן.. ניסיתי להחליף אותו וזה לא עזר. זה קרה מאז שהתקנתי מגדילי טווח בבית האם יש קשר? ואיך אפשר לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by spinal,

נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).

13. Started by danieln9,

שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by alia,

פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Lidorc,

היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.

19. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by Doctor Robert,

היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]

24. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.